Νίκος Σ. Μοράντης

Ο Νίκος είναι ο co-Founder του Destsetters και μεγάλος θαυμαστής της ψηφιακής καινοτομίας και της συναισθηματικής νοημοσύνης. Είναι ο άνθρωπος πίσω από την στρατηγική ανάπτυξη επιτυχημένων ταξιδιωτικών project, με υψηλή τεχνογνωσία στον ξενοδοχειακό τομέα. Σε στενή συνεργασία με εκατοντάδες ξενοδόχους σε όλο τον κόσμο, ο Νίκος καθορίζει τη γενική στρατηγική του Destsetters, αναπτύσσοντας ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

Hotelier Academy Authors | Zenios

Ζένιος Ζένιου

Ο Ζένιος είναι ένας από τους δύο ιδρυτές του Destsetters, του οποίου αποτελεί Creative Director. Τα τελευταία χρόνια, ο Ζένιος ασχολείται με την προδιαγραφή και ανάπτυξη ξενοδοχειακών Concepts, καθώς αποτελεί τον πρώτο Hotel Concept Maker στην Ελλάδα. Επίσης γράφει, επιμελείται και εποπτεύει το περιεχόμενο της Hotelier Academy, ενώ αγαπάει τα ταξίδια, είναι παθιασμένος με τη λεπτομέρεια και λάτρης των βιβλίων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΖΕΝΙΟΥ

Lana Arris

Η Lana Arris, λάτρης της τέχης και της μόδας, έρχεται να παρουσιάσει τα πιο εμπνευσμένα παραδείγματα ξενοδοχειακού design, επισημαίνοντας το μυστικό στοιχείο που τα καθιστά ξεχωριστά! Έχοντας μία πολύ στενή σχέση με τα social, είναι επίσης σε επαφή με τους ξενοδόχους, φέρνοντας στο φως τα “Hotel Stories”, από μία εσωτερική οπτική!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ LANA