Η επιτυχημένη συνεργασία της Hotelier Academy με το 100% Hotel Show, συνεχίζεται με το δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour, με επίκεντρο τα Boutique Ξενοδοχεία

Η συνεργασία της Hotelier Academy με το 100% Hotel Show είναι πλέον γνωστή, αφού τα τελευταία χρόνια από τη συνεργασία αυτή έχει δημιουργηθεί μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένα ξενοδοχειακά workshops κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Από την περσινή, όμως, χρονιά, ένα νέο project γεννήθηκε, αφού το 100% Hotel Show ανέθεσε στη Hotelier Academy τη δημιουργία περιεχομένου για το 100% Hotel Workshop Tour, με αποτέλεσμα τη γέννηση ενός δυναμικού θεσμού, ο οποίος ήρθε για να μοιράσει τεχνογνωσία σε σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Σε συνέχεια του απόλυτα επιτυχημένου πρώτου 100% Hotel Workshop Tour το 2018, ξεκινάει στην Αθήνα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, το “The Boutique Hotel Workshop Tour“, με στόχο να δώσει τις πλέον advanced συμβουλές για την ανάπτυξη ενός Boutique Ξενοδοχείου, από την προδιαγραφή μέχρι και την πώληση. Με την επιλογή εμπνευσμένων ομιλητών με υψηλή τεχνογνωσία και με την επιμέλεια και επίβλεψη της συνολικής θεματολογίας από τη Hotelier Academy, το περιεχόμενο των Workshops αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην Ελληνική Boutique Ξενοδοχειακή αγορά.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ →

Hotelier Academy - 100% Hotel Workshop Tour

Το “The Boutique Hotel Workshop” του 100% Hotel Show, θα ταξιδέψει σε 9 σημαντικούς προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη και Καλαμάτα), ενώ η είσοδος παραμένει δωρεάν για το κοινό που θέλει να το παρακολουθήσει.

 *Sponsored

Εξεδικευμένα Hotel Seminars από τη Hotelier Academy

Έχοντας ως δεδομένη την ανάγκη των ξενοδόχων να επιμορφώνουν αλλά και να εμπνέουν διαρκώς το προσωπικό τους, η Hotelier Academy παρουσιάζει τα “Hotel Upgrade Seminars“, που αποτελούν εξατομικευμένα σεμινάρια για ξενοδοχεία, που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν μια συνολική επιμόρφωση του προσωπικού του καταλύματος, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της παρεχόμενης υπηρεσίας. Ο Ξενοδόχος επιλέγει μια σειρά από ειδικές θεματολογίες (Digital Marketing, Upselling Methods, Hotel Review Strategies κ.λπ.) και η ομάδα της Hotelier Academy στήνει ένα εξδιεικευμένο σεμινάριο μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου. Εκτός από την επιμόρφωση αλλά και την έμπνευση της ομάδας, οι ειδικοί της Hotelier Academy αναλύουν ως case study το ίδιο το ξενοδοχείο, δίνοντας απόλυτα εξατομικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση σημαντικών σημείων της στρατηγικής του καταλύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κυρία Έφη Βλασταρά στο effie@hotelieracademy.org.