Η Contract Materials by Athina Argyropoulou εισάγει στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Αγορά την καινοτόμα σειρά αντιμικροβιακών υφασμάτων με προστασία Shield Plus™ του διεθνούς φήμης οίκο Panaz

2 mins read

Η Covid-19 Εποχή φέρνει νέες λύσεις στην υγιεινή και τον καθαρισμό των ξενοδοχείων, και περισσότερες εταιρείες έρχονται στο προσκήνιο, προσφέροντας καινοτομίες που συμβάλλουν σε ένα πιο υγιεινό και ασφαλές ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Contract Materials by Athina Argyropoulou, η οποία εισάγει στην Ελληνική Ξενοδοχειακή αγορά την πρωτοποριακή σειρά αντιμικροβιακών υφασμάτων Shield Plus™ του οίκου Panaz.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, ο οίκος Panaz υπήρξε ένας από τους βασικούς προμηθευτές υφασμάτων για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και τη Διεθνή Βιομηχανία Υγείας.

Τα τελευταία 15 χρόνια, μάλιστα, έχει εμπλουτίσει την εξειδικευμένη σειρά αντιμικροβιακών υφασμάτων της, με υφάσματα που χρησιμοποιούν την καινοτόμα τεχνολογία Shield Plus™.

*Sponsored

Ο επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου Panaz για την Ελληνική αγορά είναι η εταιρεία Contract Materials by Athina Argyropoulou, μια εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της προμήθειας πιστοποιημένων επαγγελματικών υλικών για χρήση σε έργα όπως πλοία, ξενοδοχεία και γραφεία.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Contract Materials στο info@contract-materials.com

 

Η τεχνολογία Shield Plus™ δρα άμεσα ενάντια στα μικρόβια, απενεργοποιώντας τα με την πρώτη επαφή. Παραμένει μόνιμα στα υφάσματα, ενώ βασίζεται στη νανοτεχνολογία για την εξουδετέρωση των μικροβίων. Αυτό που κάνει είναι να προσελκύει, να διαπερνά, να απενεργοποιεί και να ηλεκτρίζει τις βιοχημικές ουσίες σε κάθε μικρόβιο ή ιό, εξολοθρεύοντάς το.

Με δεδομένη την παγκόσμια ανησυχία λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο οίκος Panaz προχώρησε σε εργαστηριακά tests τα οποία επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων υφασμάτων εναντίον και αυτής της κατηγορίας ιών, μειώνοντας το ποσοστό παρουσίας του ιού σε διάστημα μίας ώρας κατά 92.8%.

Τι ανάγκη λύνει σε σχέση με τον COVID-19;

  • Διαθέτει ενεργή αντιμικροβιακή προστασία με αποδεδειγμένη εργαστηριακά τη μονιμότητα της ιδιότητας, είναι ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και τις πλύσεις και δεν προκαλεί μικροβιακή μετάλλαξη.

  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε μία μεγάλη γκάμα υφασμάτων και δερματίνων, προσφέροντας μία εκτενή ποικιλία στον ξενοδόχο, χωρίς να χρειαστεί να αναπροσαρμοστεί το design του ξενοδοχείου.

  • Έχει επιβεβαιωθεί με εργαστηριακά tests η αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων υφασμάτων εναντίον των κορωνοϊών, τα οποία έδειξαν ότι εντός 15 λεπτών από τη στιγμή της επαφής του ιού με το ύφασμα, το ποσοστό παρουσίας μειώνεται κατά 92.8%!

Σύσταση: Η Hotelier Academy συστήνει για όλες τις λύσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα όπως ο COVID-19, να ζητάτε τα ανάλογα πιστοποιητικά καθώς και τις προδιαγραφές ασφαλείας!