Μια όμορφη θέα πάντα εκτιμάται από τον ταξιδιώτη. Όμως αν η θέα βρίσκεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, τότε την εκτιμά ακόμη περισσότερο! Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα τοπία που έχουμε δει μέσα από δωμάτια ξενοδοχείων.

4 mins read

Η κρεβατοκάμαρα ενός καταλύματος είναι από τα πιο σημαντικά σημεία για τον επισκέπτη του ξενοδοχείου σας. Εδώ είναι το μέρος όπου θα ξεκουραστεί και θα χαλαρώσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Επομένως, κάθε ξενοδόχος θα πρέπει να φροντίζει να δημιουργεί ένα περιβάλλον που συνδυάζει άνεση και ευχάριστη αισθητική. Μια υπέροχη θέα που εξυπηρετεί το σκοπό αυτό, θα αναβαθμίσει το περιβάλλον, θα ολοκληρώσει το design και το πιο σημαντικό, θα ενισχύσει την εμπειρία του επισκέπτη σας!

Η Ρομαντική Φωλιά!

5+1 Amazing Hotel Beds with Stunning Views!

Out of the Blue Capsis Elite Resort, Heraklion, Greece

Αδιαμφισβήτητα  το συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου είναι ανάμεσα στα πιο ρομαντικά που έχουμε δει! Το Blue Capsis Elite Resort δημιούργησε ένα πολυτελές περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μπεζ και λευκούς χρωματικούς τόνους, κλασσικό στυλ δαπέδου — και φυσικά εκμεταλλεύτηκε τη θέα. Η καταπράσινη φύση του μπαλκονιού κλέβει την παράσταση και ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη.

Fancy Clue: Χρησιμοποιώντας ένα απρόσμενο σχήμα για το κρεβάτι, όπως είναι το στρογγυλό, δημιουργείται ένα μοναδικό περιβάλλον ύπνου, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του επισκέπτη.

Τι μας άρεσε: Το boudoir που βρίσκεται απροσδόκητα στο μπαλκόνι, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο περιβάλλον περιποίησης και προετοιμασίας!

Frosty Θέα!

Chetzeron, Canton of Valais, Switzerland

Chetzeron, Canton of Valais, Switzerland

Το Chetzeron είναι ένα ακόμη ξενοδοχείο με εκπληκτική θέα! Οι παγωμένες βουνοκορφές είναι ιδανικά πλαισιωμένες σε μεγάλα παράθυρα, το ένα δίπλα στο κρεβάτι και το άλλο απέναντι από αυτό. Επιπλέον, το μικρό σαλονάκι που έχει δημιουργηθεί δίπλα στα μεγάλα παράθυρα, είναι ιδανικό για να χαλαρώσει κανείς και να απολαύσει τη θέα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Fancy Clue: Το ξύλινο δάπεδο και η οροφή διαμορφώνουν ένα ζεστό περιβάλλον, που μαζί με τη λεπτομέρεια του πέτρινου τοίχου — χαρακτηριστικό των χειμερινών καταλυμάτων — δημιουργούν ιδανική αντίθεση με την παγωμένη φύση, εξασφαλίζοντας μια τέλεια ισορροπία. 

Τι μας άρεσε: Το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι έχει σχεδιαστεί ώστε να διαθέτει το δικό του καθιστικό. Ένας δυνητικός επισκέπτης φαντάζεται αμέσως τον εαυτό του να κάθεται σε εκείνο το σημείο, κρατώντας ένα ζεστό τσάι στα χέρια του!

Καθρέφτη, Καθρεφτάκι πάνω στο κρεβάτι!

Villa Patricia, Heraklion, Greece

Villa Patricia, Heraklion, Greece

Ένα κρεβάτι ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα, όπως αυτό του Villa Patricia, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη design συλλογή μας. Ειδικότερα το καλοκαίρι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αντικρίζει κανείς το μπλε αυτής της θέας, με το που ανοίγει τα μάτια του.

Fancy Clue: Ρίξτε μερικά μαξιλάρια ή πουφ μπροστά από το σημείο με τη θέα και τοποθετήστε μια πολυθρόνα κοντά, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να καθίσει άνετα, απολαμβάνοντας τη θέα.

Τι μας άρεσε: Η λεπτομέρεια του καθρέφτη που βρίσκεται στο πλαίσιο του κρεβατιού! Προσθέτει μια ενδιαφέρουσα πινελιά με ένα luxury vibe.

Τροπικό Καταφύγιο!

Keemala, Phuket, Thailand

Keemala, Phuket, Thailand

Το Keemala είναι ένα από τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία και η θέα από τα κρεβάτια του είναι εντυπωσιακή. Κρυμμένο στο τροπικό δάσος, διαθέτει εξαιρετική θέα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του, που αναμφίβολα θα τους μείνει αξέχαστη!

Fancy Clue: Χρησιμοποιήστε μια κουνουπιέρα για το κρεβάτι του ξενοδοχείου σας, εάν το κατάλυμά σας βρίσκεται σε φυσικό περιβάλλον. Προσφέρει επιπρόσθετη προστασία από τα έντομα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο περιβάλλον!

Τι μας άρεσε: Οι ασπρόμαυρες εκτυπώσεις στο μαξιλάρι, που δίνουν έναν fun τόνο στη συνολική αισθητική του κρεβατιού!

Πολιτιστική Θέα!

Electra Metropolis Athens, Greece

Electra Metropolis Athens, Greece

Αν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται κοντά σε κάποιο μνημείο ή ορόσημο, τότε αυτή είναι και η ιδανική θέα που θα πρέπει να έχουν τα δωμάτιά του! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του Electra Metropolis Athens, που προσφέρει εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη!

Fancy Clue: Σιγουρευτείτε ότι το  κρεβάτι βρίσκεται στη σωστή γωνία και στο σωστό σημείο του δωματίου, έτσι ώστε ο επισκέπτης σας να αντικρίζει την θέα λίγο πριν κοιμηθεί και αμέσως μόλις ξυπνά!

Τι μας άρεσε: Η διάφανη κατασκευή του μπαλκονιού, που αναδεικνύει τη συνολική  ομορφιά του λόφου της Ακρόπολης.

Big City Lights!

Le Meridien Bangkok, Thailand

Le Meridien Bangkok, Thailand

Μια ακόμη αγαπητή θέα των ταξιδιωτών είναι η θέα μιας πόλης. Ειδικά σε έναν αστικό προορισμό, ο επισκέπτης του ξενοδοχείου και της πόλης επιθυμεί να είναι μέρος του αστικού ρυθμού. Το Le Meridien Bangkok ικανοποιεί αυτή την επιθυμία, με ένα διαφανές περιβάλλον που αναδεικνύει την κατάφωτη πόλη!

Fancy Clue: Εάν έχετε μεγάλες διαφανείς επιφάνειες στο design του δωματίου στο ξενοδοχείο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον κάποιο αδιαφανές πλαίσιο πίσω από το κρεβάτι ή ένα ψηλό κεφαλάρι. Αυτό, θα δώσει στον επισκέπτη σας μια υποσυνείδητη αίσθηση ασφάλειας, διότι ένα εντελώς διαφανές περιβάλλον, αν και εντυπωσιακό, μπορεί να προκαλέσει αίσθηση ανασφάλειας, ειδικά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τι μας άρεσε: Η minimal προσέγγιση της αισθητικής των δωματίων, που αφήνει τη θέα να ‘μιλήσει’ από μόνη της.

Δείτε το παρακάτω Gallery για περισσότερα παραδείγματα design Κρεβατιών σε Ξενοδοχεία, που εκμεταλλεύονται σωστά τη θέα: