Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του καταλύματός σας:

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Hotelier Academy:

Υπηρεσίες για Ξενοδοχεία:

Μέσα από την καινούρια πλατφόρμα της Hotelier Academy, Hotelier Academy Jobs, έχετε τη δυνατότητα ανάρτησης των διαθέσιμων θέσεων εργασίας σας και της προώθησής τους σε ένα ποιοτικό κοινό με ξενοδοχειακό background.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 


Η Direct Traffic καμπάνια, διαρκεί 30 ημέρες και ενισχύει σημαντικά την επισκεψιμότητα στο επίσημο website του ξενοδοχείου σας από ποιοτικά κοινά με ξενοδοχειακό background, ενισχύοντας σημαντικά το employer brand σας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί δυναμικό εργαλείο για αποτελεσματική αναζήτηση & εύρεση προσωπικού, αλλά και προώθηση των εσωτερικών σας events (Ημέρες Καριέρας, κτλ.).

Εκτός από την προώθηση μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy, ενεργοποιούνται καμπάνιες στα Facebook, Instagram & Google κανάλια, στοχεύοντας τα re-marketing κοινά της Hotelier Academy.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 


 

Η Hotelier Academy αναλαμβάνει την προδιαγραφή & ανάπτυξη ενός Hotel Story άρθρου για το κατάλυμά σας, μέσω του οποίου θα προβληθούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας, ενισχύοντας σημαντικά το awareness σας στη B2B αγορά. Ο συγκεκριμένος τύπος άρθρου, έχει τη μορφή συνέντευξης, καθώς επιτρέπει στα στελέχη, να παρουσιάζουν το κατάλυμα μέσα από τη δική τους προσωπική οπτική και ενθαρρύνει νέους εργαζομένους να αναζητήσουν εργασία στο κατάλυμα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 


Το προσωπικό του ξενοδοχείου σας λαμβάνει πρόσβαση για 12 μήνες στο πλήρες e-learning πρόγραμμα της Hotelier Academy, που συμπεριλαμβάνει παρακολούθηση των ζωντανών σεμιναρίων, online συμμετοχή στο ετήσιο live event της Hotelier Academy, αλλά πρόσβαση σε έτοιμα Courses σχετικά με Ξενοδοχειακές Πωλήσεις, F&B, Housekeeping αλλά και Management

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ