Δευ 27 Ιαν
|Online Webinar
Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις για το 2025
Το webinar "Hotel GastroTrends" εστιάζει στις νέες γαστρονομικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο της φιλοξενίας, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές για την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών.
'Ωρα & Τοποθεσία
27 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
Online Webinar
Σχετικά με το Σεμινάριο
Η Hotelier Academy παρουσιάζει το webinar "Hotel & Villa Gastro Trends", που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2025 στις 10:00.
Το webinar εστιάζει στις νέες γαστρονομικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο της φιλοξενίας, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές για την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών. Μέσα από θέματα όπως η βιωσιμότητα, η καινοτομία και η δημιουργία εξατομικευμένων γαστρονομικών εμπειριών, το webinar παρέχει στους επαγγελματίες τις απαραίτητες γνώσεις για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τα έσοδα των επιχειρήσεών τους.
Στόχοι σεμιναρίου:
1. Κατανόηση Γαστρονομικών Τάσεων: Να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις κορυφαίες γαστρονομικές τάσεις του 2025, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις, βιώσιμες πρακτικές και την ενίσχυση της εμπειρίας φιλοξενίας σε ξενοδοχεία και βίλλες.
2. Εξειδίκευση στη Γαστρονομία Βιλών και Ξενοδοχείων: Να παρέχει πρακτικές στρατηγικές και παραδείγματα για την εφαρμογή εξατομικευμένων γαστρονομικών υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές μονάδες και βίλλες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε τύπου φιλοξενίας.
3. Αύξηση Ανταγωνιστικότητας & Εσόδων: Να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αναγνωρίσουν τρόπους με τους οποίους η γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει εργαλείο διαφοροποίησης, ενισχύοντας την εμπειρία πελατών και τις επιχειρηματικές επιδόσεις.
Περιεχόμενο:
1. Εισαγωγή
2. Ανάλυση Τάσεων για το 2025
Βιωσιμότητα στη Γαστρονομία
Τεχνολογία στη Γαστρονομία
Fusion Κουζίνες & Εμπειρίες
3. Εξειδικευμένες Γαστρονομικές Υπηρεσίες για Βίλλες
Προσαρμοσμένα μενού για ιδιωτικές μονάδες
Σημασία του private dining και των θεματικών δείπνων
Chef-on-demand: Πώς να προσφέρετε εξατομικευμένες γαστρονομικές εμπειρίες
4. Στρατηγικές Ενίσχυσης Εσόδων
Upselling μέσα από premium γαστρονομικές υπηρεσίες σε βίλλες (π.χ. brunch, Fish BBQs)
Συνδυασμός εμπειριών φαγητού με άλλες υπηρεσίες (yoga retreat & γεύματα, spa & detox menus)
Δημιουργία αποκλειστικών events για βίλλες, όπως μαθήματα μαγειρικής ή γευσιγνωσίας