Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 11:00, η Natalia Bayona, Director of Innovation, Education and Investments στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, θα βγει ζωντανά στην Hotelier Academy Greece μιλώντας για την Καινοτομία και την Αειφορία ως μία Νέα Πραγματικότητα στον Τουρισμό.

1 min read

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στις 11.00 η Διευθύντρια Καινοτομίας, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Επενδύσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Natalia Bayona θα συνδεθεί ζωντανά με την κοινότητα των learners της Hotelier Academy για να παρουσιάσει τη νέα πραγματικότητα στον κλάδο της φιλοξενίας.

Η καινοτομία και η αειφορία βρίσκονται στο επίκεντρο της εισήγησης της επίτιμης προσκεκλημένης της Ηotelier Academy που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό. 

TOPIC
Innovation & Sustainability as the New Normal Keynote Speaker | Natalia Bayona | UNWTO —> Δήλωσε Συμμετοχή 

SPEAKER
Natalia Bayona —>  Μάθε Περισσότερα

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία ξεχωριστή ομιλήτρια με όραμα για τους τουριστικούς προορισμούς και τους νέους εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας. Η δράση της Hotelier Academy που από φέτος τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, προσαρμόζεται έμπρακτα στη νέα εποχή δίνοντας το στίγμα της στην ελληνική και διεθνή τουριστική κοινότητα λειτουργώντας ως κόμβος παροχής μιας ολιστικής εκπαιδευτικής εμπειρίας.