Ανακαλύψτε τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, και αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν στο πώς να τις εφαρμόσετε στο ξενοδοχείο σας στην HICON 2019!

5 mins read

Ο ξενοδοχειακός κλάδος εξελίσσεται συνεχώς μπροστά στα μάτια μας, και ειδικά τα τελευταία 20 χρόνια μπορούν να χαρακτηριστούν επαναστατικά μιας και έχουν επιφέρει τις γρηγορότερες αλλαγές στην ιστορία. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα η ενσωμάτωση του Internet, των Social Media και του ψηφιακών επικοινωνιών, στον ξενοδοχειακό κλάδο είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο, δημιουργώντας μια πιο άμεση, ευθύ και σύνθετη σχέση μεταξύ των καταλυμάτων και των επισκεπτών τους.

Η ενσωμάτωση αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ζούμε στην εποχή όπου δύο γενιές, Generation Z και Millenials, είναι φανερά εξαρτώμενες από την τεχνολογία, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ενσυνειδητότητας των επισκεπτών. Η τεχνολογία πλέον επηρεάζει κάθε βήμα του ταξιδιού του επισκέπτη, από τη φάση της κράτησης μέχρι και την διατήρηση και αφοσίωση του πελάτη μετά την διαμονή του. Υπό αυτό το πρίσμα γεννήθηκε η HICON, το πρώτο event αφιερωμένο στις προηγμένες τεχνολογίες στον ξενοδοχειακό κλάδο.

HICON 2019 | Hotelier Academy

ΓΙΑΤΙΟ στόχος της HICON & γιατί κάθε σύγχρονος ξενοδόχος πρέπει να την επισκεφτεί

Ο στόχος της HICON — Hospitality Innovation Conference, είναι απλός και κατανοητός. Στοχεύει στο να γίνει ένα event όπου οι σύγχρονοι ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες βίλας και rentalpreneurs θα στραφούν προκειμένου να μάθουν τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες του ξενοδοχειακού κλάδου καθώς επίσης και να αλληλεπιδράσουν μαζί τους. Φυσικά, αν και αυτή είναι μόνο η μεγάλη ιδέα πίσω από το event, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που μπορεί να κερδίσει κάποιος με τη συμμετοχή του στην HICON 2019.

Πάνω από 500 επαγγελματίες του κλάδου αναμένεται να επισκεφθούν την HICON φέτος, και όλοι μπορούν να γίνουν πολύτιμες επαφές για την ανάπτυξη και την επιτυχία του καταλύματός σας. Επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες με εταιρείες που λειτουργούν στον τομέα της ξενοδοχειακής τεχνολογίας θα προκύπτουν συνεχώς κατά τη διάρκεια του event – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις εκμεταλλευτείτε γρήγορα.

Παράλληλα, μόνο με τη συμμετοχή σας στην HICON θα προσελκύσετε τα βλέμματα στην εταιρεία σας χάρη στο δυναμικό promotion του event και των στοχευμένων ενεργειών marketing όπως τα newsletters, τα social media, οι συγκεκριμένες καμπάνιες, τα άρθρα σε περιοδικά και blog του κλάδου. Τέλος, η networking περιοχή θα σας επιτρέψει να συναντήσετε επαγγελματίες του κλάδου και να προωθήσετε το brand σας μέσα από ένα ιδιαίτερο περιεχόμενο.

 

Για να κλείσετε/αγοράσετε εισιτήρια

  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.hicon.it/eng/#tickets
  • Πατήστε το «Buy Your Ticket!»
  • Χρησιμοποιείστε τον κωδικό “HTLADHCN19” για να επωφεληθείτε της ειδικής έκπτωσης (20%)
  • Ολοκληρώστε την αγορά του εισιτηρίου

 

ΠΟΙΟΣ? Οι Ομιλητές της HICON 2019

HICON 2019 | Hotelier Academy

Οι ομιλητές της HICON είναι προσεκτικά διαλεγμένοι, και μιας και η λίστα συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα ονόματα, περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις. Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που θα συμμετέχουν σαν ομιλητές στην HICON είναι ο CEO του Winding Tree, Maksim Izmaylov, CEO & Founder της Travel Appeal, Mirko Lalli, CEO της Teamwork, Mauro Santinato, και ο CEO των Best Western Italia, Giovanna Manzi.

Για τις τελευταίες εξελίξεις, παρακαλώ επισκεφτείτε την επίσημη λίστα ομιλητών της HICON 2019.

Μιας και το event είναι παγκοσμίου βεληνεκούς, οι ομιλίες θα είναι στα Αγγλικά και στα Ιταλικά. Ειδικές συσκευές και μεταφραστές θα είναι διαθέσιμοι για το κοινό εφόσον χρειαστούν.

 

ΤΙ? Δύο Workshops καλύπτουν τα πιο ενδιαφέροντα θέματα στην Τεχνολογία και τον Ξενοδοχειακό Κλάδο

Innovation in Hospitality και Blockchain & Travel είναι οι δύο θεματικές των πολυαναμενόμενων workshops της HICON 2019. Το Blockchain & Travel, με curator τον Luca de Giglio, CEO και Founder του TripsCommunity.com, θα είναι εντελώς αφιερωμένο στο blockchain. Οι ηγέτες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένου και των Winding Tree, Kleros, Origin, Trips, Wirex, Tinkl.it και Tboxchain, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και την ειδίκευσή τους, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους με τους τρόπους που μπορούν να εφαρμόσουν αυτές τις τεχνολογίες στη δική τους επιχείρηση.

Αν και το πρόγραμμα για το Innovation in Hospitality workshop δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε κάποια μικρά tips από την διοργάνωση της HICON. Το workshop θα δώσει έμφαση στις εξελίξεις και τις επιπρόσθετες πληροφορίες προκειμένου να επιλέξετε καλύτερο property management systems (PMS), φιλικά προς τον ξενοδόχο AI Solutions και chatbots, και συστήματα revenue management (RMS). Μερικοί από τους πιο σημαντικούς ομιλητές αυτού του τομέα θα είναι ο Richard Valtr από την Mews, ο Daniel Krisch της Oracle Hospitality, ο Klaus Kohlmayr από την IDeaS Solutions και ο Juanjo Rodriguez από το TheHotelsNetwork.

 

ΠΟΥ? Λίγα λόγια σχετικά με Talent Garden Calabiana στο Μιλάνο

Τέλος, η HICON θα λάβει χώρα στο εξαιρετικό Talent Garden Calabianca, ένα μεγάλο campus του TAG network που καλύπτει μία περιοχή των 8,500 τετραγωνικών μέτρων. Βρίσκεται στο Porta Romana στην περιοχή του Μιλάνο, και έχει γίνει η κορυφαία πλατφόρμα καινοτομίας και το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών ψηφιακής καινοτομίας από την ίδρυσή της το 2011. Επιπρόσθετα με τα events, το Talent Garden Calabiana φιλοξενεί καινοτόμους χώρους συνεργασίας, το Innovation School, το Digital Educational Branch του Talent Garden Calabiana, το TAG Cafe, και το bistro.

Συνεπώς, συστήνουμε να κλείσετε άμεσα εισιτήρια για την HICON, μιας και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και η ειδική προσφορά που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ισχύει μόνο για μερικές μέρες. Και μη ξεχάσετε:

Για να κλείσετε/αγοράσετε εισιτήρια

  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.hicon.it/eng/#tickets
  • Πατήστε το «Buy Your Ticket!»
  • Χρησιμοποιείστε τον κωδικό “HTLADHCN19” για να επωφεληθείτε της ειδικής έκπτωσης (20%)
  • Ολοκληρώστε την αγορά του εισιτηρίου