Η Candia δίνει ιδέες και λύσεις για την αναβάθμιση της εμπειρίας του ταξιδιώτη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

2 mins read

Ένα νέο εκπαιδευτικό project για ξενοδόχους, λανσάρει για πρώτη φορά η Candia σε συνεργασία με την Hotelier Academy Greece, με επίκεντρο την διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας ύπνου. Με τίτλο “The Hotel Mattress Project” η Candia θα αναπτύξει πλούσιο περιεχόμενο γύρω από το στρώμα αλλά και όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που διαμορφώνουν την εμπειρία του ταξιδιώτη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου παρουσιάζοντας λύσεις και ιδέες για ξενοδόχους αλλά και ιδιοκτήτες βιλών.

Το πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο θα φιλοξενηθεί στο blog του ειδικού Website της Candia για Ξενοδόχους, ενώ θα γίνει προώθηση και από τα κανάλια της Hotelier Academy που έχει αναλάβει τη δημιουργία και την επιμέλειά του. Εκτός, όμως, από άρθρα με πρακτικές συμβουλές, θα παρουσιαστούν και επιλεγμένα καταλύματα με στρώματα Candia, τα οποία έχουν επενδύσει στην δημιουργία μιας ιδιαίτερης εμπειρίας ύπνου ξεχωρίζοντας για την υψηλή τους ποιότητα και το μοναδικό τους concept.

Η ειδική αυτή δράση της Candia αναμένεται να εξελίξει τον τρόπο που τα ξενοδοχεία διαμορφώνουν τα facilities των δωματίων τους ενώ στόχος είναι να λυθούν σημαντικά ζητήματα και απορίες των ξενοδόχων γύρω από το στρώμα αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με τον ύπνο. Τέλος, θα εξασφαλίσει σημαντική προβολή για τα συνεργαζόμενα καταλύματα με το γνωστό brand, αφού τα ειδικά άρθρα παρουσίασης ξενοδοχείων θα προωθηθούν τόσο στο Ελληνικό όσο και στο international κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το “The Hotel Matress Project” μπορείτε να να επικοινωνήσετε με την ειδική ομάδα της Candia για Ξενοδοχεία στο info@candia-strom.gr

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ SITE ΤΗΣ CANDIA ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ;

Επικοινωνήστε με τα στελέχη της Hotelier Academy και λάβετε μια εξατομικευμένη πρόταση συνεργασίας για την εταιρεία σας, σε σχέση με την αποτελεσματική στόχευση της ξενοδοχειακής αγοράς

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL