Ένα Hotel Story με τη γνωστή 'Lady in Red' των Kempinski Hotels

4 mins read

Η Κυρία με τα Κόκκινα, ή αλλιώς Lady in Red, είναι μια καινοτόμα υπηρεσία των Kempinski Hotels, η οποία ξεκίνησε το 2009, στο πλαίσιο της προσπάθειας της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων για την παροχή του πιο προσωποποιημένου και υψηλού επιπέδου service. Ντυμένη στα κόκκινα, η Lady in Red είναι μια χαρακτηριστική brand ambassador των Kempinski Hotels, παρούσα σε κάθε ξενοδοχείο και πάντοτε στην απόλυτη διάθεση των καλεσμένων, για να κάνει τη διαμονή τους μοναδική και αξέχαστη.

Επικοινωνήσαμε με τη Lady in Red του Siam Kempinski Hotel Μπανγκόκ, Jirapatsorn Jantranikul, και την ρωτήσαμε τα πάντα σχετικά με το ρόλο της και τη μοναδική υπηρεσία που παρέχει.

Πώς θα περιγράφατε την δουλειά σας ως Lady in Red;

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας Lady in Red είναι να υπερβαίνει τα συνηθισμένα προκειμένου να κατανοήσει τις ατομικές ανάγκες του κάθε επισκέπτη και να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες, με προσωπική επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του.

Πώς γεννήθηκε το concept της Lady in Red;

Το Kempinski δημιούργησε το concept της Lady in Red το 2009, εκφράζοντας το καινοτόμο πνεύμα της εταιρείας ως μιας πρωτοπόρας ευρωπαϊκής αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων, προσφέροντας μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία πολυτέλειας.

Ποιο είναι το αγαπημένο στοιχείο που αποκομίζετε ως Lady in Red;

Για μένα, το να αναπτύσσω τις διαπροσωπικές δεξιότητές μου μέσω των διαφόρων επισκεπτών, που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αποτελεί την πιο πολύτιμη εμπειρία.

Κάποια ανάμνηση από κάποιον επισκέπτη που δεν μπορείτε να ξεχάσετε;

Κάποτε είχα την ευκαιρία να φροντίσω μια VIP επισκέπτη η οποία ήρθε στην Μπανγκόκ για να κάνει μια ειδική διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης και να επιλέξει το φύλο του παιδιού της. Τη φρόντισα κατά τη διάρκεια της παραμονής της και, αφού έκανε αγόρι όπως ήθελε, μου έστειλε μια φωτογραφία του παιδιού της! Με τη συγκεκριμένη κυρία διατηρούμε επαφή μέχρι και σήμερα.

Πώς αντιλαμβάνονται την εικόνα της Lady in Red οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους;

Η Lady in Red είναι άμεσα αναγνωρίσιμη λόγω της κόκκινης ενδυμασίας της, η οποία όμως είναι ελαφρώς διαφορετική σε κάθε προορισμό, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τη Lady in Red στο λόμπι του κάθε ξενοδοχείου και εκείνη είναι άμεσα διαθέσιμη για οποιαδήποτε βοήθεια απαιτείται.

Ποιο είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης Lady in Red;

Θα έλεγα πως για να είναι επιτυχημένη, η Lady in Red θα πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσα από την καρδιά της. Το να είσαι μια Lady in Red σημαίνει να φροντίζεις τους επισκέπτες με τον ίδιο τρόπο που θα φρόντιζες κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Ως εκ τούτου, πάντα εκπαιδεύω την ομάδα μου κατάλληλα, έτσι ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες, σαν να είναι η δική τους οικογένεια.

Ας συζητήσουμε για το Siam Kempinski Hotel Bangkok. Ποιο είναι το αγαπημένο σας δωμάτιο και γιατί;

Προσωπικά, μου αρέσει το δωμάτιο Duplex Cabana επειδή προσφέρει επιπλέον ιδιωτικότητα, αφού το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο 2ο όροφο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα μικρό πάρτι με την οικογένεια και τους φίλους σας στο σαλόνι, που βρίσκεται στον κάτω όροφο και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην πισίνα, ώστε όλοι να μπορούν εύκολα να την απολαύσουν.

Κάποιο αγαπημένο αντικείμενο design, όπως ένα έπιπλο για παράδειγμα;

Προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένη με όλα τα κομμάτια τέχνης στο ξενοδοχείο. Σε κάθε κομμάτι, οι καλλιτέχνες μεταδίδουν έννοιες που αναφέρονται ή σχετίζονται με το Βουδισμό. Εκτός από τα κομμάτια τέχνης στο ξενοδοχείο, το λουλούδια στο λόμπι μας και ο τρόπος που τα παρουσιάζουμε, είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μου design στοιχεία.

Αν προτείνατε ένα συγκεκριμένο πιάτο να δοκιμάσουμε στο εστιατόριό σας, ποιο θα ήταν αυτό;

Ένα must-try πιάτο είναι σίγουρα το σήμα κατατεθέν μας, το “Frozen red curry with Lobster salad”. Το πιάτο αυτό μπορείτε να το απολαύσετε στο γνωστό εστιατόριο Sra Bua by Kiin Kiin, ένα μοντέρνο ταϊλανδέζικο εστιατόριο με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Henrik Yde Andersen, ως σύμβουλο σεφ.

Ποια είναι η καλύτερη θέα από το ξενοδοχείο;

Συνήθως προτείνω στους επισκέπτες να περάσουν το χρόνο τους στο μπαρ της πισίνας μας, το Rotunda, το οποίο παρουσιάζει μια ατμόσφαιρα πραγματικής όασης! Το περιβάλλον αυτό προσφέρει μια εμπειρία θερέτρου στο κέντρο της πόλης της Μπανγκόκ, κάνοντας τους επισκέπτες να αισθάνονται χαλαροί και ήρεμοι.

Τι μπορώ να βρω στο Siam Kempinski Hotel Bangkok που δεν βρίσκω πουθενά αλλού;

To μοναδικό στο ξενοδοχείο μας είναι ο συνδυασμός διαφορετικών και πολύτιμων πτυχών. Το Siam Kempinski Hotel Bangkok βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής και ψυχαγωγικής περιοχής της Μπανγκόκ και σε κοντινή απόσταση από το BTS Skytrain στο σταθμό Siam Interchange. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει μια όαση στην πόλη με έναν καταπράσινο κήπο και μια πανέμορφη πισίνα ελεύθερης μορφής, ενώ είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ που διαθέτει δωμάτια με απευθείας πρόσβαση στην πισίνα.