Η Hotelier Academy και το etravelnews.gr συνεργάζονται και δημιουργούν εκπαιδευτικό περιεχόμενο αποκλειστικά για ξενοδόχους και επαγγελματίες του χώρου.

1 min read

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού καθιστούν επιτακτική την ανάγκη εκπαίδευσης των ξενοδόχων, τόσο σε θέματα ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού τους όσο και στους υπόλοιπους τομείς που απαρτίζουν ένα ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Με στόχο τη δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας αλλά και εύκολα κατανοητού περιεχομένου, η Hotelier Academy θα κάνει μία ειδική επιλογή άρθρων από το Εκπαιδευτικό της Blog για Ξενοδόχους, τα οποία θα διαμοιραστεί με το etravelnews.gr, το κορυφαίο media για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα.

Τα ειδικά αυτά άρθρα θα παρουσιάζουν νέες λύσεις και ιδέες αλλά και συμβουλές από επαγγελματίες του χώρου, που θα σας δώσουν όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται ένας ξενοδόχος το 2020. Η πρωτότυπη συνεργασία οργανώνεται με την πρωτοβουλία του etravelnews.gr και ξεκινάει επίσημα την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020.