Το 100% Hotel Show ξεκινάει αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και αυτά είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

1 min read

1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ τη σχετική λίστα.

2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Hotel Design Awards, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.

3. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο σας σε αυτό το link.

4. Αν έχετε κάνει ήδη προεγγραφή παρακαλούμε κατεβάστε το Badge Εισόδου σε αυτό το link.

5. Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την 100% Members Card, παρακαλούμε να την επιδείξετε στην είσοδο της έκθεσης στο ειδικό booth των 100% Hotel Show Members.

6.  Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.

7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.