Με τους ξενοδόχους να εστιάζουν στο επερχόμενο άνοιγμα των καταλυμάτων τους, η εταιρεία COVID-19 Sterilizer Pro, λανσάρει ειδική συσκευή που εξασφαλίζει πλήρη απολύμανση, τόσο στα δωμάτια όσο και στους χώρους υψηλής δυναμικής των ξενοδοχείων

3 mins read

Μια από τις πλέον καινοτόμες λύσεις για Ξενοδοχεία ανακοίνωσε η εταιρεία COVID-19 Sterilizer Pro, δίνοντας ουσιαστική απάντηση σε σχέση τόσο με τη διαδικασία του Housekeeping των ξενοδοχείων, όσο και με την απολύμανση χώρων υψηλής δυναμικής, όπως τα εστιατόρια. Με την υγεία του προσωπικού αλλά και των ταξιδιωτών να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα και τους νέους κανόνες λειτουργίας που θα εφαρμοστούν να βρίσκονται στο επίκεντρο, η δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία λάνσαρε μια σειρά από ειδικές συσκευές που φέρονται ως αποτελεσματικές στην εξουδετέρωση του COVID-19 αλλά και άλλων ιών, διασφαλίζοντας τα υψηλά standards προστασίας τόσο σε Ξενοδοχεία, όσο και σε εστιατόρια αλλά και καταστήματα.

Με τον σχεδιασμό των συσκευών να είναι ειδικά μελετημένος έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρεται και να χρησιμοποιείται εύκολα από το προσωπικό του ξενοδοχείου, ο Ξενοδόχος εξασφαλίζει την υψηλού επιπέδου απολύμανση του καταλύματός του, ενισχύοντας σημαντικά την προστασία των ανθρώπων που διαμένουν και εργάζονται σε αυτό. Παράλληλα, ενισχύεται σημαντικά το “Ασφαλές Προφίλ” του καταλύματος, δίνοντάς του ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τον ευρύτερο ανταγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε το Live Case Study που θα παρουσιάσει η εταιρεία την Πέμπτη, 21 Μαΐου στις 11:30, σε αυτό το link.

Πώς λειτουργεί:

  • Ο UVC Sterilizer Pro+ PULSE, με παλμική λάμπα (Pulsed UV-C), κατά τη λειτουργία του εκπέμπει μεγάλα φορτία ακτινοβολίας UV-C, σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο, αποστειρώνοντας όλες τις επιφάνειες και τον αέρα που εκτίθενται στην ακτινοβολία.
  • Με το πάτημα ενός κουμπιού, εκπέμπεται UV-C ακτινοβολία σε κατεύθυνση 360°. Aποστειρώνει πλήρως και εξουδετερώνει ιούς όπως τον ιό της γρίπης, μικρόβια, βακτηρίδια, πρωτόζωα όπως ακάρεα και άλλους βλαβερούς για την υγεία μας μικροοργανισμούς, που είναι ανθεκτικά ακόμα και στη χλωρίνη. Συμφωνα με όλα τα στοιχεία, η συγκεκριμένη τεχνολογία φέρεται ως αποτελεσματική και κατά του COVID-19.
  • Σε διάρκεια συνεδρίας μόλις 5 λεπτών και σε απόσταση 14 μέτρων από τον αποστειρωτή (διάμετρος κύκλου 28 μέτρων), οι ιοί βομβαρδίζονται με 300 φορές πολλαπλάσια ακτινοβολία UV-C από εκείνη που συνήθως τους καταστρέφει, σύμφωνα με τις διεθνείς εργαστηριακές μελέτες και τη διεθνή βιβλιογραφία.

Είναι ασφαλής για τον άνθρωπο;

Με τα σωστά μέσα ατομικής προστασίας, ναι, αφού η UV-C ακτινοβολία είναι απολύτως ασφαλής όταν προστατεύονται τα μάτια και το δέρμα. Ωστόσο, η COVID-19 Sterilizer Pro, έχει προβλέψει έναν επιπρόσθετο μηχανισμό ασφαλείας, εφοδιάζοντας όλα τα μοντέλα της με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να διακόπτεται ακαριαία και αυτόματα η λειτουργία της αποστείρωσης, εφόσον εντοπιστεί στον χώρο κινούμενος άνθρωπος ή και ζώο.

Χωρίς μέσα ατομικής προστασίας, η άμεση έκθεση στην ακτινοβολία UV-C μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ερυθρότητα του δέρματος και ερεθισμό των ματιών, αλλά, σύμφωνα με μελέτες που έχει στην κατοχή της η εταιρεία COVID-19 Sterilizer Pro, δεν προκαλεί καρκίνο του δέρματος ή καταρράκτη, εφόσον βέβαια η έκθεση του ατόμου είναι ολιγόλεπτη και χωρίς να πραγματοποιείται απευθείας οπτική επαφή με την UV-C λάμπα την ώρα που λειτουργεί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας αποστείρωσης μπορείτε να εισέλθετε στον χώρο, στον οποίο δεν υπάρχει απολύτως κανένα υπολειπόμενο ποσοστό ακτινοβολίας στις επιφάνειες και στον αέρα.

Σύσταση: Η Hotelier Academy συστήνει για όλες τις λύσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα όπως ο COVID 19, να ζητάτε τα ανάλογα πιστοποιητικά καθώς και τις προδιαγραφές ασφαλείας!

Επικοινωνία:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με την COVID-19 Sterilizer Pro:

Φωτογραφίες:

COVID-19 Sterilizer PRO - Hotelier Academy