Διαβάστε την ιστορία πίσω από το νέο video του "Andronis Exclusive" που έκανε τα ξενοδοχεία να φαίνονται ξανά διασκεδαστικά, σε ένα Hotel Expert Talk με τη Σοφία Παναγιωτάκη, τη CEO της διεθνούς εταιρείας Film Production, NEED A FIXER

16 mins read

Τα videos των ξενοδοχείων γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά, καθώς οι ταξιδιώτες θέλουν να «νιώσουν» την εμπειρία που θα ζήσουν πριν επιλέξουν ένα κατάλυμα ή έναν προορισμό. Παρόλο που οι φωτογραφίες είναι χρήσιμες και απαραίτητες για να αποκτήσετε μία καθαρή άποψη των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, τα videos εγγυώνται την «ποιότητα εμπειρίας» του καταλύματος. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο έχουν γίνει το τέλειο μέσο για την επικοινωνία της ατμόσφαιρας και του συναισθήματος, καθώς χρησιμοποιούν εικόνες, ήχους και μουσική, αφυπνίζοντας με αποτελεσματικότητα τα συναισθήματα των ταξιδιωτών.

Όμως τι έχει αλλάξει πρόσφατα με τα videos των ξενοδοχείων; Υπάρχουν δεκάδες videos που, παρόλο που περιλαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής και παρουσιάζουν εντυπωσιακές ιστορίες, εξακολουθούν να έχουν ελλείψεις στο πιο σημαντικό σημείο τους: οι διακοπές αφορούν κυρίως την απλότητα, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Οι ταξιδιώτες αδιαφορούν για σημεία γεμάτα από πολυτελή στερεότυπα ή ξεπερασμένες σκηνές που κάνουν ακόμη και ένα ρομαντικό δείπνο να φαίνεται βαρετό,  ή αυτά που εισάγουν μία στενάχωρη μουσική που κανείς δεν θα ήθελε ως soundtrack των διακοπών του. Είμαστε στο 2020 και τα πράγματα είναι πιο απλά από ποτέ. Οι άνθρωποι χρειάζονται αυθεντικότητα και μία υπόσχεση ότι θα περάσουν καλά. Αυτό πρέπει να επικοινωνεί ένα βίντεο ξενοδοχείου.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, συναντήσαμε ένα νέο video ξενοδοχείου, που αγκαλιάζει όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας. Μία έξυπνη, μίνι ταινία που μας έκανε να βυθιστούμε σε μία ιστορία διακοπών, στην οποία θέλαμε να είμαστε μέρος. Το νέο video του “Andronis Exclusive”, μία από τις κορυφαίες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στη Σαντορίνη και την Ελλάδα, ήρθε με μία νέα δήλωση: Η πολυτέλεια δεν είναι βαρετή, ούτε οι διακοπές σας! Δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, ότι η NEEDaFIXER, μία από τις πιο ταλαντούχες εταιρείες παραγωγής ταινιών, ήταν για άλλη μια φορά πίσω από αυτό το καταπληκτικό video, το οποίο είναι πράγματι μια ακόμη ένδοξη προσθήκη για το portfolio της εταιρείας στον χώρο των «ξενοδοχειακών video».

Προσπαθώντας να μην είμαστε πολύ κουραστικοί και έχοντας ήδη παρουσιάσει δύο videos της εταιρείας NEEDaFIXER ως case studies, αποφασίσαμε αυτήν τη φορά να παρουσιάσουμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός video ξενοδοχείου από την άποψη ενός παραγωγού. Και ποιος είναι καλύτερος από τον εγκέφαλο αυτής της ταλαντούχας εταιρείας παραγωγής, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο,  Σοφία Παναγιωτάκη, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας να ξεδιπλώσουμε την ιστορία αυτού του νέου είδους video που κάνει μία δήλωση για τα Hotel Videos.

 *Sponsored

Γνωρίστε τη Σοφία Παναγιωτάκη, CEO της PR MEDIACO και της εταιρείας Film Production NEEDaFIXER.hotel video hotelier academy

Η επιχειρηματικότητα, τα ταξίδια και η εγγενής, περίεργη φύση ήταν ανέκαθεν οι πυλώνες της εκτεταμένης καριέρας της Σόφιας Παναγιωτάκη.

Αρχικά, καθιέρωσε τη θέση της τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα για πάνω από μια δεκαετία, συνεργαζόμενη με μερικά από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των REUTERS, BBC και NHK.

Η Σοφία Παναγιωτάκη δημιούργησε την NEEDaFIXER χρησιμοποιώντας τις πρώτες γνώσεις της για τη βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και αξιοποιώντας την αγάπη της για τα ταξίδια, προχώρησε στην ίδρυση της PR MEDIACO, ενός κορυφαίου πρακτορείου ταξιδιωτικής επικοινωνίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύεται στο brand awareness και το μάρκετινγκ προορισμού.

Εκτός από το ιστορικό των μέσων ενημέρωσης, η Σοφία Παναγιωτάκη είχε προεδρεύσει της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδιών στην Ασία για τρία χρόνια, επιβλέποντας τις εκστρατείες μάρκετινγκ 28 ευρωπαϊκών χωρών. Στη συνέχεια, πέρασε επτά χρόνια ως επικεφαλής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

LinkedIn Profile  

Περισσότερες Πληροφορίες: Website: needafixer.com 

UK HQ Phone Number: +44 (0) 20 3189 1903

Έχοντας ήδη παρουσιάσει δύο από τα videos σας ως Case Studies στη Hotelier Academy, μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά η νέα δουλειά σας, καθώς παρουσιάσατε κάτι νέο και απόλυτα συμβατό με τις τρέχουσες τουριστικές τάσεις. Πώς μία εταιρεία παραγωγής ταινιών, έχει μια τόσο αξιοθαύμαστη προσέγγιση στον κλάδο της φιλοξενίας και ποια είναι η διαδικασία πίσω από τη μαγνητοσκόπηση ενός νέου ξενοδοχείου;

Σας ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά λόγια, τα εκτιμούμε πραγματικά προερχόμενα από κάποιον με το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης σας στη βιομηχανία φιλοξενίας! Σημαίνουν πραγματικά πολλά!

Με τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αμέτρητα videos με την NEEDaFIXER, αλλά μπορώ να πω ειλικρινά ότι τα videos που σχετίζονται με τον τουρισμό και τα ταξίδια κατέχουν μία πραγματικά ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου – πιθανώς λόγω της μακράς εμπειρίας μου στον τομέα. Η βιομηχανία φιλοξενίας είναι μία από τις «πιο ευτυχισμένες» βιομηχανίες στον κόσμο και είναι πραγματικό προνόμιο να μπορεί κάποιος να αποτυπώσει τη χαρά των διακοπών.

Όσον αφορά τη διαδικασία που ακολουθούμε όταν δημιουργούμε ένα video, η δημιουργική αφήγηση βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας στη NEEDaFIXER. Πιστεύουμε ότι ένα επιτυχημένο video ξενοδοχείου, είναι ένα video που ξεχωρίζει, ένα video που δείχνει κάτι περισσότερο από τις ανέσεις ή τη φυσική ομορφιά της τοποθεσίας. Η προβολή της μοναδικής εμπειρίας και συναισθημάτων των επισκεπτών μέσω κορυφαίας κινηματογραφίας είναι απαραίτητη για την επίτευξη αυτού.

Η κατανόηση της ταυτότητας της επωνυμίας του ξενοδοχείου και των USP είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία. Συζητώντας με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, τη διεύθυνση και την ομάδα μάρκετινγκ, η δημιουργική μας ομάδα μπορεί να αρχίσει να εργάζεται σε μια πρώτη ιδέα που είναι εντελώς μοναδική και ταιριάζει στο marketing mix του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, οι σκηνοθέτες και η δημιουργική μας ομάδα επισκέπτονται συνήθως – εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός – και το ακίνητο, εμβαθύνοντας την κατανόησή τους για την επωνυμία, ανακαλύπτοντας επίσης τα μοναδικά οπτικά στοιχεία του ακινήτου, προκειμένου να δημιουργήσουν μία πιο περίπλοκη «επεξεργασία» και storyboard για το video.

Μόλις όλα προδιαγραφούν και ολοκληρωθεί όλη η προετοιμασία, εναπόκειται στην καταπληκτική ομάδα σκηνοθετών, παραγωγών και ταλέντων μας, να πραγματοποιήσουν το όραμα και να το υλοποιήσουν.

Στην αρχή του “Andronis Exclusive Video”, υπάρχει μία στερεοτυπική εισαγωγή βίντεο ξενοδοχείου την οποία διαδέχεται ένα μήνυμα “Δεν είμαστε οι ίδιοι”. Για εμένα, αυτό είναι ακριβώς το μέρος που κάνει μία ξεκάθαρη δήλωση στον ξενοδοχειακό κλάδο, λέγοντας ότι οι ξενοδόχοι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο επικοινωνίας με τους ταξιδιώτες, ενώ, ταυτόχρονα, επισημαίνεται ότι «Η πολυτέλεια δεν είναι βαρετή, ούτε οι διακοπές σας». Με αυτό το τέχνασμα πιστεύετε ότι μπορούν να επηρεαστούν οι ταξιδιώτες; Πώς συνδέεται αυτό με τη γενική στρατηγική των ξενοδοχείων;

Η δύναμη του video marketing είναι αδιαμφισβήτητη αυτήν την περίοδο. Μελέτες δείχνουν ότι πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καταναλώνουν περίπου 6 δισεκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας video περιεχομένου κάθε μήνα! Αυτά τα δεδομένα, σε συνδυασμό με τη συνεχή μείωση της προσοχής μας – επί του παρόντος σε περίπου 8 δευτερόλεπτα – σημαίνει ότι το να ξεχωρίζεις είναι πιο δύσκολο από ποτέ. Η προσέλκυση της προσοχής των θεατών με μία ενοχλητική και ενδιαφέρουσα εισαγωγή στο video σας, είναι ένας από τους λίγους τρόπους για να εξασφαλίσετε την επιτυχία του.

Στην περίπτωση του Andronis, μετά από συζήτηση με τη διοίκηση, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το βασικό μήνυμα του video και της επωνυμίας τους, γενικά, είναι ότι «Δεν είμαστε οι ίδιοι». Και αυτό ακριβώς κάναμε! Καταλήξαμε σε αυτό το εντελώς ασυνήθιστο και ενοχλητικό – για την εισαγωγή των προτύπων της βιομηχανίας – διασφαλίζοντας ότι τραβήξαμε την προσοχή των θεατών και εξασφαλίζοντας ότι θα το παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος.

Θέλαμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ταξιδιώτες θα παρακολουθούσαν το video και θα έλεγαν «Ουάου, θέλω να πάω εκεί!» Και πάλι, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το να ξεχωρίζεις, να είσαι διαφορετικός, να είσαι τολμηρός. Αυτό πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ κάθε ξενοδοχείου. Το video ήταν επιτυχές επειδή οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να αναλάβουν το ρίσκο, να κάνουν κάτι εντελώς καινοτόμο, κάτι πραγματικά δημιουργικό. Από την εμπειρία, μπορώ να σας πω ότι αυτό αποδίδει πάντα!

*Sponsored

hotel video hotelier academy

Το Andronis Luxury Suites φημίζεται για την ηρεμία και τη μοναδική αίσθηση κομψότητας.

Οι 29 βραβευμένες πολυτελείς σουίτες και βίλες στη Σαντορίνη είναι χτισμένες σε παραδοσιακό στιλ μέσα στο γραφικό παζλ των σπιτιών στην Οία της Σαντορίνης.

Διαβάστε περισσότερα: www.andronis-suites.com

Read More

Contact us to learn how you can promote your company in Hotelier Academy

Σε αυτό το video, μπορούμε να δούμε διάφορους τύπους ταξιδιωτών, από μόνους έως οικογένειες, να διασκεδάζουν πραγματικά στους χώρους του ξενοδοχείου. Ωστόσο, η πιο εκπληκτική πτυχή είναι ότι, κατά τη γνώμη μου, παρουσιάσατε ακόμη και τις πιο «εντυπωσιακές εγκαταστάσεις», όπως οι πισίνες, το σπα και τα εκλεκτά πιάτα του Andronis, με έναν έξυπνο τρόπο που τα έκανε πιο προσιτά και, ας χρησιμοποιώ τη λέξη «ευχάριστα»! Μου θύμισε πραγματικά τις «Fun Hollywood Comedies» στις οποίες όλοι ήθελαν να συμμετάσχουν. Πόσο εύκολο είναι να «μεταφράσετε» όλη αυτή την πολυεπίπεδη εμπειρία σε ένα διασκεδαστικό video που όχι μόνο παρουσιάζει ένα ξενοδοχείο αλλά και δημιουργεί μία ιστορία που πείθει τον θεατή να τη ζήσει μόνος του;

Προσπαθούμε πάντα να προβάλλουμε κάθε ιδιοκτησία μέσω ενός φρέσκου, δημιουργικού φακού.

Οι ερευνητές λένε ότι θυμόμαστε το 10% όσων ακούμε, το 30% όσων βλέπουμε και το 70% όσων ακούμε και βλέπουμε. Ο συνδυασμός ήχου και εικόνας είναι αυτό που δίνει στα videos ένα πλεονέκτημα ως ένα ευέλικτο εργαλείο μάρκετινγκ. Μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα πολύπλευρο, συναρπαστικό κομμάτι περιεχομένου, που είναι μοναδικό για κάθε ξενοδοχείο.

Για παράδειγμα, όταν μίλησα με τη διαχείριση των ξενοδοχείων Andronis, συζητήσαμε τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει τα ξενοδοχεία τους μοναδικά. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αντιπροσωπεύουν ένα εμπορικό σήμα πολυτέλειας που είναι πολυτελές αλλά όχι αδιάφορο, εξατομικευμένο αλλά όχι περιοριστικό, αποκλειστικό, αλλά όχι κομψό.

Για να το αποτυπώσουμε σωστά, δεν προσλάβαμε μοντέλα ή ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστές μας. Φέραμε μία influencer και τον φίλο της για να περάσουν τις ιδανικές διακοπές στα ξενοδοχεία. Ταυτόχρονα, συμφωνήσαμε ότι οι σκηνοθέτες καταγράψουν διακριτικά τις στιγμές ευτυχίας, για να αποτυπώσουν πραγματικά αυτήν την πολύ πραγματική, αυθεντική εμπειρία. Πρόκειται ουσιαστικά για μία πραγματική εμπειρία, που καταγράφεται στο video, που έγινε το κύριο όχημα για το ξενοδοχείο για να δείξει στον κόσμο τι σημαίνει πραγματικά διακοπές στο Andronis. Με τα πραγματικά λόγια του σκηνοθέτη μας – που τελικά έφτασε στο video, “Αν τα θέλετε όλα, τα έχουμε όλα”.

Γνωρίζοντας  σας καλύτερα, καταλαβαίνω ότι δίνετε μεγάλη προσοχή στον ήχο. Και στο “Andronis Exclusive Video” ο πραγματικός αστέρας είναι ο αφηγητής που, σε συνδυασμό με τη ζωντανή μουσική, δημιουργεί μια νέα ατμόσφαιρα διακοπών, που διαμορφώνει ολόκληρη τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου – προσωπικά, θέλω να κλείσω τις διακοπές μου εκεί τώρα! Πώς καταλήξατε σε αυτήν την ειδική ιδέα και πόσο δύσκολο είναι να εξηγήσετε ένα σενάριο που δεν υπάρχει σε έναν ξενοδόχο που πρόκειται να επενδύσει σε αυτό;

Όπως ανέφερα νωρίτερα, ο ήχος και ο σχεδιασμός ήχου είναι βασικά συστατικά ενός επιτυχημένου video ξενοδοχείου. Ορισμένα videos και concepts, βασίζονται σε μία καλή αφήγηση voice over (όπως το Andronis video), ενώ μερικά χρειάζονται ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό κομμάτι (βλ. Hokkaido – The Sound of Japan) – κάθε video είναι μοναδικό. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι το voice-over μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει ένα video.

Αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία Andronis, θέλαμε πραγματικά να επισημάνουμε το γεγονός ότι το “exclusively” δεν σημαίνει περιορισμό. Η αλυσίδα ξενοδοχείων, που αποτελείται από 6 ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, προσφέρει πολλές επιλογές για κάθε τύπο επισκέπτη, κάθε μία από τις επιλογές παραμένει αποκλειστική και πιο πολυτελής από ποτέ.

Μέσω της χρήσης ενός χιουμοριστικού VO και γρήγορης επεξεργασίας, παρουσιάζουμε τα μοναδικά σημεία κάθε ξενοδοχείου και ταυτόχρονα βεβαιωθείτε ότι αυτά τα αποσπάσματα είναι αξέχαστα. Tα προσαρμοσμένα βίντεο αναφοράς και τα storyboards είναι απαραίτητα για τη μετάδοση της ιδέας στους ξενοδόχους. Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκτός από αυτό, πιστεύουμε πραγματικά ότι η δουλειά μας μιλά από μόνη της – οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων είναι συνήθως εξοικειωμένοι με τη δουλειά μας, ξέρουν τι μπορούμε να κάνουμε και τα αποτελέσματα που μπορούν να φέρουν τα video μας, όσον αφορά την ενίσχυση των πωλήσεων. Μας εμπιστεύονται να κάνουμε ό,τι γνωρίζουμε καλύτερα.

Το πιο εντυπωσιακό πράγμα για μένα είναι ότι παρόλο που το “Andronis Exclusive Video” έρχεται ως προσθήκη σε δύο άλλα βίντεο που είχατε δημιουργήσει στο παρελθόν στη Σαντορίνη – έχετε πάρει και βραβείο για ένα από αυτά – , έχετε καταφέρει πραγματικά να τα διαφοροποιήσετε ενώ διατηρείτε επίσης την προστιθέμενη αξία τους. Προσωπικά, δεν έχω αποφασίσει ποιο video είναι το αγαπημένο μου! Πόσο δύσκολο είναι να παράγεις κάτι «νέο» σε έναν προορισμό με τόσο εμβληματικό τοπίο ενώ δουλεύεις με ξενοδοχεία που, παρόλο που έχουν τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα, πρέπει να ακολουθούν τις τοπικές αρχιτεκτονικές οδηγίες, γεγονός που δυσκολέυει την διαφοροποίησή τους;

Αυτή είναι μια εξαιρετική ερώτηση και νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι που βρίσκεται η επιτυχία μας!

Επιστρέφοντας σε αυτό που συζητήσαμε νωρίτερα, αυτό που κάνει κάθε ξενοδοχείο διαφορετικό δεν είναι μόνο η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική ή οι ανέσεις. Στον πυρήνα της ταυτότητας ενός ξενοδοχείου βρίσκεται η φιλοσοφία του, οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του, και σε ένα βαθμό, οι μικρές λεπτές αποχρώσεις και τα κρυμμένα πετράδια στο ίδιο το ξενοδοχείο. Αυτό θέλουμε να επικοινωνήσουμε στα videos μας και αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της δουλειάς μας: ρίχνοντας φως σε αυτά τα πολύτιμα μυστικά, συνδυάζοντας όλα τα διαφορετικά στοιχεία, συνειδητοποιώντας και αποπνέοντας τη ζωή στο όραμα που έχουν κάνει οι ξενοδόχοι με τόση αγάπη και φροντίδα.

Όπως λέω πάντα σε όλους τους ξενοδόχους και τους εμπόρους, δεν πρέπει ποτέ να πείτε στους επισκέπτες ποιοι είστε – ότι έχετε, για παράδειγμα, 30 δωμάτια, 2 πισίνες και 7 τζακούζι – θα πρέπει να τους πείτε γιατί πρέπει να σας επιλέξουν.

Σκεφτείτε τη μουσική! Υπάρχουν 7 νότες. Από αυτές τις 7 νότες, έχουν πραγματοποιηθεί συνθέσεις αμέτρητων τραγουδιών, τα οποία με τη σειρά τους έχουν προκαλέσει εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στους ακροατές! Το ίδιο ισχύει και για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία. Στη Σαντορίνη, όπως αναφέρατε, πολλά ξενοδοχεία έχουν τα ίδια στοιχεία (τις μπλε πόρτες, τους λευκούς τοίχους, μια πισίνα, ένα εστιατόριο), αλλά υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικοί τρόποι για να συνδυάσετε αυτά τα στοιχεία και να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Είναι όλα σχετικά με το πώς να συνδυάσετε αυτά τα μέρη, προκειμένου να δημιουργήσετε τη μοναδική ιστορία του ξενοδοχείου – και πιστέψτε με, όλες οι ιστορίες είναι διαφορετικές.

*Sponsored

hotel video hotelier academyTo NEEDaFIXER  είναι μια παγκόσμια εταιρεία Film Production υπηρεσιών και fixing house, που τροφοδοτείται από το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο σκηνοθετών, παραγωγών, location managers, crew και δημοσιογράφων.

Γιατί να συνεργαστείτε με την εταιρεία NEEDaFIXER;

  • Κινηματογραφικές ομάδες σε 100+ χώρες.
  • Διεθνές δίκτυο, local expertise.
  • Δημιουργία video  σύμφωνα με τις δικιές σας ανάγκες.
  • Full insurance policies, συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης του κοινού και της ευθύνης των εργοδοτών.

Read More

Contact us to learn how you can promote your company in Hotelier Academy

 

Παρακολουθώντας σας, βλέπω ότι η εταιρεία Film Production NEEDaFIXER δραστηριοποιείται σε ένα παγκόσμιο επίπεδο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει αναλάβει ένα μεγάλο project στη Μέση Ανατολή. Πώς εφαρμόζετε όλη αυτή τη διεθνή εμπειρία στον τομέα της δημιουργίας video ξενοδοχείων και ποιο είναι το προσωπικό σας όραμα για τη βιομηχανία φιλοξενίας;

H NEEDaFIXER είναι μία παγκόσμια εταιρεία παραγωγής ταινιών, που λειτουργεί σε 100+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο από όλους τους διαφορετικούς κλάδους (από τηλεόραση και λιανική έως μόδα, τουρισμό και μουσική) και να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Στα πολλά χρόνια που εργάζομαι στον τουριστικό κλάδο, ανέκαθεν ήμουν ισχυρός υποστηρικτής της αύξησης του περιεχομένου video, ωθώντας τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τους προορισμούς να επενδύσουν στη δημιουργία ενός αστρικού video για την επωνυμία τους. Ένα καλό video είναι ο καλύτερος διευθυντής πωλήσεων που μπορείτε να έχετε. Είναι online – στην αγορά – 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, που λέει την ιστορία σας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που κάναμε, είναι ότι απλώς χρησιμοποιήσαμε στον τομέα της ξενοδοχειακής παραγωγής video, την πολυετή πείρα μας στη δημιουργία τηλεοπτικών διαφημίσεων υψηλής ποιότητας και στην παραγωγή videos για παγκόσμια brands. Έχουμε εισάγει στον κλάδο, όλες τις δεξιότητες και τις τεχνικές που έχουμε αποκτήσει, όλο το ταλέντο, αλλά και τους κορυφαίους συνεργάτες μας, από το production, τη σκηνοθεσία, μέχρι το μοντάζ και το post-production. 

Όπως ανέφερα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κομμάτια περιεχομένου βίντεο υψηλής ποιότητας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλη τη διαδικτυακή στρατηγική μάρκετινγκ του ξενοδοχείου – από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους ιστότοπους, έως τις εκθέσεις ξενοδοχείων και τα roadshow – αντιπροσωπεύοντας τέλεια την ιδιοκτησία και την επωνυμία τους για όλο τον κόσμο που θα το δει και θα το βιώσει.

Το video του ξενοδοχείου σας είναι το ισχυρότερο εργαλείο σας, και ελπίζω ότι όλοι οι ξενοδόχοι θα το συνειδητοποιήσουν και θα επενδύσουν στη δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου έργου που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν και να πετύχουν με επιτυχία τους στόχους τους.

ⓘ INFO BOX

HOTEL EXPERTS TALKS: Ο νέος τύπος άρθρου της Hotelier Academy!

Τα “Hotel Expert Talks” αποτελούν τη νέα κατηγορία άρθρων της Hotelier Academy, που φιλοξενούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ειδικούς της ξενοδοχειακής αγοράς, με στόχο να παρέχουν λύσεις και ιδέες στο κοινό της. Οι Experts που θα φιλοξενηθούν, θα αναλύουν σε βάθος σημαντικά θέματα που σχετίζονται με τις πωλήσεις και την λειτουργία ενός ξενοδοχείου, ενώ θα κληθούν να απαντήσουν σε κομβικές ερωτήσεις των συντακτών της Hotelier Academy.

Μαθετε πως μπορειτε να παρουσιαστειτε σε ενα Hotel Expert Talks