Μια σειρά από νέα δωρεάν εκπαιδευτικά Webinars, ανακοινώνει η Hotelier Academy Greece, για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες από την παγκόσμια τουριστική αγορά!

2 mins read

Με τον θεσμό των “Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars” από την Hotelier Academy, να καθιερώνεται πλέον ως ένα από τα πλέον δυναμικά online events για Ξενοδόχους, η Hotelier Academy, παρουσιάζει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, μια σειρά από νέα Webinars, με instructors έμπειρους επαγγελματίες από την παγκόσμια Τουριστική Αγορά.

Με τον Ιούνιο να αποτελεί μήνα ανοίγματος για αρκετά Ξενοδοχεία σε όλο τον πλανήτη, η Hotelier Academy και οι καλεσμένοι Instructors, θα παρέχουν στους ξενοδόχους μια σειρά από συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν τα καταλύματά τους.

Οι instructors του νέου κύκλου των Δωρεάν Webinars, είναι επαγγελματίες που εργάζονται σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν λύσεις για Ξενοδοχεία, και όλες οι παρουσιάσεις θα έχουν καινοτόμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ενδεικτικά οι θεματολογίες συμπεριλαμβάνουν:

Δηλώστε συμμετοχή σε όλα τα διαθέσιμα Webinars σε αυτό το Link.

Το κοινό μπορεί να εγγραφεί δωρεάν στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της Hotelier Academy Greece, στην οποία και θα έχει πρόσβαση μέχρι και τις 10 Ιουνίου και να:

  1. Παρακολουθήσει ζωντανά τα Webinars και να αλληλεπιδράσει με τους ομιλητές.
  2. Δει το PDF της παρουσίασης μετά την ολοκλήρωσή της.
  3. Απαντήσει στο σχετικό Test έτσι ώστε να λάβει certification παρακολούθησης
  4. Θέσει ερωτήσεις στον ομιλητή.

Τα Webinars θα προβληθούν Live και από τα κανάλια της Hotelier Academy & Hotelier Academy Greece στο Facebook ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα ανέβουν και στο αντίστοιχο VLOG στο Youtube.