Λίγες μόλις εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου, η Hotelier Academy θα αφιερώσει τον Μάρτιο στην παροχή πρακτικών συμβουλών σχετικά με το B2B Contracting, προκειμένου να βοηθήσει τους ξενοδόχους να λάβουν τα μέγιστα από κάθε πωλησιακό κανάλι.

1 min read

Το κομμάτι των ξενοδοχειακών πωλήσεων αποτελεί μια πολυσύνθετη διαδικασία, καθώς τα κανάλια διανομής πολλαπλασιάζονται διαρκώς και ο ρόλος των αυτόνομων κρατήσεων γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός. Οι sales managers της νέας γενιάς, εκτός από τους όρους και τις ιδιαιτερότητες της Β2Β αγοράς, πρέπει να έχουν και σοβαρές γνώσεις σχετικά με τις online πωλήσεις και το digital marketing, καθώς αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη συνολική στρατηγική πωλήσεων των καταλυμάτων.

b2b contracting hotelier academy

Έχοντας τα ανωτέρω κατά νου και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ξενοδοχειακής αγοράς, η Hotelier Academy θα δημοσιεύσει το επερχόμενο διάστημα, τόσο στο Blog όσο και στα Social Media της, μια σειρά από άρθρα, τα οποία θα τονίζουν τα σημεία-κλειδιά του Hotel Contracting με μεγάλους Tour Operators και θα παρέχουν έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε πιο αποδοτικά και συμφέροντα συμβόλαια. Επιπρόσθετα, η νέα θεματική θα σας εισάγει στην λειτουργία των Wholesalers και των Global Distribution Systems και θα σας καθοδηγήσει σε έναν βέλτιστο τρόπο διαχείρισης των καναλιών αυτών, με βάση τις ανάγκες και τους στόχους του ξενοδοχείου σας.

b2b contracting hotelier academy

Στο πλαίσιο της νέας θεματικής και σε συνεργασία με την WebHotelier, θα παρουσιαστούν, επίσης, εργαλεία που επιτρέπουν στα ξενοδοχεία όχι μόνο να κλείσουν νέα συμβόλαια με Travel Agents και να αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις μέσα από το booking engine τους αλλά και να απλοποιήσουν τη διαδικασία πληρωμών, έχοντας παράλληλα απόλυτο έλεγχο, πλήρη εικόνα των πιθανών οικονομικών εκκρεμοτήτων και μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών.

 

Μείνετε συντονισμένοι!