To Workshop Tour του 100% Hotel Show αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς εκπαιδευτικούς θεσμούς για ξενοδόχους, αφού το περιεχόμενο που έχει παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές αλλά και μεγάλη συμμετοχή.

3 mins read

Όπως κάθε φορά, στόχος του 100% Hotel Show είναι να επιλέξει — σε συνεργασία με τη Hotelier Academy — ομιλητές που θα εμπνεύσουν και με άμεσο τρόπο θα μεταβιβάσουν την τεχνογνωσία τους στους Ξενοδόχους αλλά και τους Αρχιτέκτονες που θα παρακολουθήσουν τα Workshops. Φέτος, στην τρίτη του διοργάνωση το 100% Hotel Workshop Tour, ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των παρουσιάσεων, έχοντας στην ομάδα των ομιλητών ταλαντούχους επαγγελματίες αλλά και τα ίδια τα στελέχη του 100% Hotel Show. Πιο αναλυτικά, και στους 7 προορισμούς του φετινού 100% Hotel Workshop Tour θα μιλήσουν οι:

Μιχάλης Κραουνάκης by k-division

100% Hotel Workshop - Hotelier Academy

Γεννηµένος το 1978, ο Μιχάλης Κραουνάκης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το 2013 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο k-division. Ο ίδιος αντιλαµβάνεται την αρχιτεκτονική ως µέσο έκφρασης σε αναζήτηση των µορφών και των χώρων για ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Η διαμονή του στο εξωτερικό τον επηρέασε, όχι µόνο στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην επαγγελµατική του σταδιοδροµία, παρέχοντας µια ατέλειωτη πηγή έµπνευσης σε µια συνεχή επιδίωξη της αρχιτεκτονικής που εκφράζει καλύτερα τις ιδέες και τις απόψεις της ίδιας της ζωής.

Τα έργα της k-division έχουν δηµοσιευθεί σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά αρχιτεκτονικής και design ενώ παράλληλα το γραφείο έχει συµµετάσχει και διακριθεί σε διάφορες εκθέσεις και διαγωνισµούς, όπως η 7η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων το 2012, τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής το 2012 και τα 100% Hotel Design Awards.

ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Ζένιος Ζένιου by Destsetters

100% Hotel Workshop - Hotelier Academy

Λάτρης των νέων προτάσεων και της στοχευμένης δημιουργικότητας, ο Ζένιος είναι ο ένας από τους δυο ιδρυτές του Destsetters, το οποίο εξειδικεύεται στην προδιαγραφή και ανάπτυξη ξενοδοχειακών Concepts αλλά και στη χάραξη στρατηγικής για εταιρείες που ασχολούνται με τον ξενοδοχειακό τομέα. Ως ο βασικός Hotel Concept Maker της εταιρείας και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς, λαμβάνει υπ´ όψιν εξειδικευμένες μελέτες αλλά και κομβικά θέματα που αφορούν ένα ξενοδοχείο και επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών concepts που προσφέρουν διαχρονικότητα και επιτυχημένη πορεία σε ένα κατάλυμα. Ο Ζένιος είναι επίσης ο συνιδρυτής δυο σημαντικών brands με παγκόσμια τοποθέτηση, του Travel by Interest και της Hotelier Academy, στα οποία κατέχει τον ρόλο του Creative Director.

ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Κατερίνα Πετροπούλου by Hotelising

100% Hotel Workshop - Hotelier Academy

Η Κατερίνα Πετροπούλου ξεκίνησε να εργάζεται σε ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε διάφορες θέσεις, από το 2005. Οι πωλήσεις και το revenue management κέρδισαν το ενδιαφέρον της και το 2014 ολοκλήρωσε το course Advanced Revenue Management από το Πανεπιστήμιο Cornell. Από το 2012, με τη δημιουργία της Hotelising, ασχολείται με τη διαχείριση πωλήσεων ξενοδοχείων, τη μεγιστοποίηση των εσόδων τους, αλλά και τη συνεχή παρακολούθηση των τελευταίων εξελίξεων στο hotel revenue management.

ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Γιώργος Λύρας by Workathlon

100% Hotel Workshop - Hotelier Academy

Επαγγελματίας του ελληνικού τουριστικού κλάδου με σπουδές στην Αθήνα και την Αυστραλία. Η 20ετής πλέον εμπειρία του σε ξενοδοχεία πολυεθνικών εταιρειών (Hilton, Marriott, Disney) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε ιδιωτικές ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, όπως το Πόρτο Ελούντα, τα Grace Hotels και τα Bill & Coo Hotels, τον οδήγησε στο επόμενο βήμα, αυτό της διαχείρισης ξενοδοχείων στο ελληνικό νησί της Μυκόνου. Επενδύοντας στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πιστεύει πως η ικανοποίηση των πελατών συνδέεται άρρηκτα με την ικανοποίηση των εργαζομένων.

ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ