Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η "Οσφρητική Εμπειρία Ξενοδοχείου" μπαίνει στο επίκεντρο της εμπειρίας του ταξιδιώτη, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις στο ξενοδοχειακό marketing

2 mins read

Ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα trends της ξενοδοχειακής αγοράς αναμένεται να αναλύσει η Hotelier Academy σε συνεργασία με την Scent Plus, μία από τις πιο δυναμικές και εδραιωμένες εταιρείες στο χώρο του Scent Marketing. Τα στελέχη της Hotelier Academy θα εξετάσουν εκ των έσω όλες τις λύσεις που προσφέρει η Scent Plus στα ξενοδοχεία, ενώ θα αναλύσει και θα παρουσιάσει σχετικές ιδέες που προσφέρονται στον ξενοδόχο καθώς και πρακτικούς τρόπους εφαρμογής τους.

Το Scent Marketing, αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και αναβαθμισμένους τρόπους marketing. Με τη σωστά μελετημένη χρήση ειδικών αρωμάτων, ενισχύεται η εμπειρία του επισκέπτη αλλά και η ταυτότητα του ξενοδοχείου, οδηγώντας σε υψηλό βαθμό ικανοποίησης καθώς και σε περισσότερες θετικές κριτικές. Επίσης, ειδικά στο κομμάτι του F&B, αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο περιορισμού των ανεπιθύμητων οσμών και ενίσχυσης της συνολικής εμπειρίας, αφού οι ξενοδόχοι μπορούν να αυξήσουν ευχάριστα την επιθυμία καταναλώσεων και να προσφέρουν ένα συνολικά αναβαθμισμένο γαστρονομικό experience.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν το επόμενο διάστημα, είναι το Ξενοδοχειακό Scent Marketing και τα οφέλη του, τρόποι με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους custom άρωμα, αλλά και εφαρμογές του “Marketing του Αρώματος” σε ειδικά σημεία μέσα στα ξενοδοχεία. Οι Hotel Experts της Hotelier Academy βρίσκονται στη διάθεση των ξενοδόχων για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Scent Marketing στα ξενοδοχεία, αλλά και τις πιθανές απορίες που θα προκύψουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τη Scent Plus!

Φόρμα Επικοινωνίας

 

ℹ︎ Info Box

Το “Hotelier Insider” αποτελεί τη νέα υπηρεσία της Hotelier Academy, που εξετάζει ενδιαφέροντα brands και τις λύσεις που παρέχουν, επεξηγώντας με έναν πιο απλό και κατανοητό τρόπο στους ξενοδόχους όλες τις νέες δυνατότητες της αγοράς, αλλά και παρέχοντάς τους πληροφορίες που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες για την καθημερινή λειτουργία των κεταλυμάτων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hotelier Insider, μπορείτε να απευθυνθείτε στο sales@hotelieracademy.org