Μέσω μιας σειράς χρήσιμων άρθρων και ειδικού περιεχομένου, η Hotelier Academy αναλύει και παρουσιάζει την σημασία της σωστής ξενοδοχειακής σήμανσης, σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων bratti

1 min read

Αξιολογώντας τον ρόλο της σωστής Σήμανσης σε κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, η Hotelier Academy, σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων bratti, παρουσιάζει και αναδεικνύει τα σχετικά οφέλη όχι μόνο ως προς την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, αλλά και ως προς την ενίσχυση των εσωτερικών πωλήσεων του ξενοδοχείου από τα διάφορα επιμέρους τμήματα (όπως εστιατόρια, σπα κ.λπ.).

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης καμπάνιας για λογαριασμό της εταιρείας bratti, η Hotelier Academy έχει ήδη προδιαγράψει και δημιουργήσει ένα ειδικό website για τον ξενοδοχειακό κλάδο, στο οποίο περιγράφονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πρέπει να επενδύει ουσιαστικά στην μελέτη και ανάπτυξη της σήμανσης των διαφόρων χώρων του, πάντοτε σε συνεργασία με τον Interior Designer του καταλύματος.

Η Hotelier Academy έχει προδιαγράψει και θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα μια σειρά από χρήσιμα άρθρα, που θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τις υπηρεσίες της εταιρείας bratti καθώς και τα οφέλη ενός upgraded hotel signage για το ξενοδοχείο τους. Όλα τα άρθρα θα δημοσιευτούν στο blog του ειδικού website της bratti για ξενοδόχους.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ BRATTI FOR HOTELS

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ;

Επικοινωνήστε με τα στελέχη της Hotelier Academy και λάβετε μια εξατομικευμένη πρόταση συνεργασίας για την εταιρεία σας, σε σχέση με την αποτελεσματική στόχευση της ξενοδοχειακής αγοράς

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ E-MAIL