Η εταιρεία CANDIA συνεργάζεται με τους Hotel Experts της Hotelier Academy, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο ξενοδοχειακό project που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα του στρώματος στην ξενοδοχειακή αγορά!

1 min read

Η ξενοδοχειακή αγορά αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Οικονομίας και όσο ο χώρος εξελίσσεται, απαιτεί ολοένα και περισσότερα κομμάτια εξειδίκευσης. Οι εταιρείες που επιθυμούν να μπουν στον χώρο οφείλουν να αφουγκραστούν προσεκτικά τις ανάγκες της αγοράς και να προσφέρουν στοχευμένες και ουσιαστικές λύσεις.

Σε αυτό το πνεύμα, η εταιρεία CANDIA καινοτομεί και, σε συνεργασία με τους Hotel Experts της Hotelier Academy, ανακοινώνει το “The Hotel Mattress Project”, που αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα τους ξενοδόχους σε Ελλάδα και εξωτερικό, το επόμενο διάστημα. Η πρωτότυπη αυτή καμπάνια έχει ως στόχο, όχι μόνο να φέρει τους ξενοδόχους σε επαφή με τα καταλληλότερα προϊόντα της CANDIA που έχουν να κάνουν με ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της διαμονής που είναι ο ύπνος, αλλά και να προσφέρει τεχνογνωσία, που θα βοηθήσει τους ξενοδόχους να βελτιώσουν την εμπειρία ύπνου του καταλύματός τους.

Στο πλαίσιο του “The Hotel Mattress Project” θα παρουσιαστούν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά άρθρα μέσα από τα κανάλια της CANDIA, με επίκεντρο την αναβάθμιση της εμπειρίας του ύπνου, ενώ σε συνεργασία με μερικά από τα σημαντικότερα media του Τουριστικού Κλάδου, θα αναδειχθεί η σημασία του στρώματος αλλά και η υπεραξία που προσφέρει στους επισκέπτες των ξενοδοχείων. Τέλος, τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν τα στρώματα της CANDIA θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλες εκπλήξεις, καθώς θα προωθούνται μέσα από εντυπωσιακές συλλογές στο ευρύ κοινό της σημαντικής εταιρείας στρωμάτων, ενώ θα λαμβάνουν ενισχυμένη προώθηση και από τα κανάλια της Hotelier Academy.

Η συνεργασία αυτή, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τρόπο προώθησης των εταιρειών, που δεν στρέφονται στο κοινό τους απλά διαφημιστικά, αλλά ενισχύουν τις σχέσεις τους, προσφέροντας υπεραξία και ουσιαστική τεχνογνωσία.