Πώς μια καινοτόμα ιδέα, μπορεί να αναβαθμίσει τη συνολική εμπειρία του ταξιδιώτη!

1 min read

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, την Κρήτη, βρίσκεται το Thalassa Beach Resort, το οποίο ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες του και τη φημισμένη, κρητική γαστρονομία!

Ποιος όμως θα επέλεγε το Thalassa Beach Resort, χτισμένο ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, για συνεδριακό κέντρο;

Αφού λοιπόν οι ιδιοκτήτες συνειδητοποίησαν ότι ένα κοινό, Συνεδριακό Κέντρο στο ισόγειο του καταλύματος δεν είχε πολλά να προσφέρει, αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε μια μοντέρνα, διαδραστική γκαλερί. Στη Mare Gallery, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ ο χώρος μπορεί ακόμη να αξιοποιηθεί και για συνεδριάσεις ή δεξιώσεις.

Το γεγονός ότι το Thalassa Beach Resort προσφέρει κάτι περισσότερο από τα τυπικά, ενίσχυσε όχι μόνο το γόητρο του ξενοδοχείου στο σύνολό του, αλλά και μετέτρεψε τη Mare Gallery σε σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτή η καινοτόμα ιδέα, οδήγησε στην καλύτερη αξιοποίηση ενός σημαντικού χώρου του ξενοδοχείου, και βοήθησε σημαντικά το Thalassa Beach Resort να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια πιο ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία! Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Thalassa Beach Resort, να χαλαρώσουν στις μαγευτικές παραλίες, να γευτούν τη μαγευτική κρητική γαστρονομία, εξερευνώντας παράλληλα και την καλλιτεχνική κουλτούρα του τόπου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Mare Gallery, μπορείτε να βρείτε εδώ.