Δείτε το Winery Hotel, ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στη Σουηδία, ιδανικό για τους λάτρεις του κρασιού!

3 mins read

To Winery Hotel, χτισμένο στην όμορφη πόλη της Στοκχόλμης, είναι ο τέλειος προορισμός για τους ταξιδιώτες-φαν του καλού φαγητού και κρασιού, που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με την γαστρονομία του μέρους, και να δουν την πόλη με μία άλλη ματιά! Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή Marketing, όπου μας είπε περισσότερα για αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο!

Πείτε μας, ποιο είναι το concept του ξενοδοχείου σας που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα;

To Winery Hotel είναι ένα boutique και winery ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη. Άνοιξε το 2016 και είναι το πρώτο στο είδος του- απ’ όσο ξέρω! Παράγουμε το δικό μας κρασί, μέσα στο ξενοδοχείο (για την ακρίβεια, σε ένα χώρο πίσω από τη ρεσεψιόν) και έχουμε τo δικό μας οινοποιείο στο Terreno. Τα σταφύλια εισάγονται από Ιταλία, και η υπόλοιπη διαδικασία γίνεται στο χώρο μας. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά μας και να ξεναγηθούν στο χώρο παραγωγής του κρασιού. Στα εστιατόρια μας, το κρασί έχει ξεχωριστή θέση. Επίσης μπορεί κανείς να αγοράσει από τη ρεσεψιόν, προπληρωμένες κάρτες ώστε να δοκιμάσει όλα τα είδη κρασιού που υπάρχουν στους αυτόματους πωλητές.

Το design παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για μας, γιατί παρόλο που το ξενοδοχείο είναι καινούργιο, μοιάζει σαν να έχουμε ανακαινίσει κάποιο παλιό κτήριο του Brooklyn της Νέας Υόρκης. Η εσωτερική διακόσμηση είναι επηρεασμένη από τo Σουηδικό design. Γενικά όλοι όσοι μπαίνουν στο κτήριο για πρώτη φορά, εκπλήσσονται καθώς δεν το περιμένουν!

Προσφέρετε κάτι χαρακτηριστικό ή κάτι τεχνολογικά πρωτοπόρο;

Εκτός από την παραγωγή κρασιού, παρέχουμε και καινούργιες τεχνολογίες. Έχουμε αντικαταστήσει τα τηλέφωνα των δωματίων με μία εφαρμογή, την οποία ο επισκέπτης μπορεί να κατεβάσει στο κινητό του. Με αυτό τον τρόπο έχει δωρεάν κλήσεις, και μπορεί να μάθει περισσότερα για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες μας. Στην πορεία θα προστεθούν και άλλα – όπως ένα online μαγαζί για να κάνει τις αγορές του από το μαγαζάκι μας.

Τι το διαφορετικό μπορούν να βρουν οι επισκέπτες σας, όσο αναφορά τις εγκαταστάσεις σας, που λείπει από άλλα ξενοδοχεία;

The Winery Hotel

Για τη Σουηδία διαθέτουμε κάτι σχεδόν μοναδικό. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου βρίσκεται μία θερμαινόμενη πισίνα, η οποία είναι ανοιχτή όλο το χρόνο. Αυτό το εκτιμούν οι πελάτες μας-αφού το συναίσθημα που έχεις όταν κολυμπάς στην πισίνα ενώ τριγύρω χιονίζει, είναι υπέροχο!

Πείτε μας μία εμπειρία που προσφέρετε, και δεν μπορεί εύκολα κανείς να ζήσει αλλού;

The Winery HotelThe Winery Hotel

Τη γευσιγνωσία, τα μαθήματα κρασιού καθώς και της ξεναγήσεις στον χώρο παραγωγής. Συχνά επίσης, προσφέρουμε συγκεκριμένα πακέτα ‘Wine & Yoga Weekend’ στα οποία συνδυάζουμε καθημερινές δραστηριότητες και yoga, με βραδινές, όπως ένα δείπνο ή γευσιγνωσίες.

Και για να κλείσουμε! Πως προωθείστε; Έχετε κάποια συγκεκριμένη τακτική marketing ή branding που σας ξεχωρίζει;

O στόχος μου- γιατί μόλις ξεκίνησα να εργάζομαι εδώ -είναι να αναδείξω το design του ξενοδοχείου μέσα από τα social media. Kάθε 6η -7η φωτογραφία στο Instagram για παράδειγμα, περιέχει ένα κείμενο, στο οποίο αναφέρονται οι διάφορες δραστηριότητες μας.