Η νέα ξενοδοχειακή υπηρεσία της Hotelier Academy που βοηθάει τα ξενοδοχεία να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

1 min read

Ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας των πωλήσεων ενός ξενοδοχείου, αποτελεί η Β2Β τοποθέτησή του, αλλά και το πώς αναπτύσσει σχέσεις με την παγκόσμια τουριστική αγορά. Διερευνώντας τις Β2Β ανάγκες των σύγχρονων ξενοδόχων, η Hotelier Academy δημιουργεί την υπηρεσία Hotel Press Room που στόχο έχει να ενισχύσει την προώθηση των ξενοδοχείων στο Hospitality Industry σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Για την αποτελεσματικότερη τοποθέτηση των ξενοδοχείων στην Β2Β αγορά, η Hotelier Academy προωθεί μέσω της υπηρεσίας Hotel Press Room:

  1. Οτιδήποτε νέο για το ξενοδοχείο, όπως ανακαινίσεις, νέα menu & συνεργασίες, αλλά και events από τα ειδικά New Launch άρθρα.
  2. Τα USP των ξενοδοχείων μέσα από τα Hotel Stories με στοχευμένες ερωτήσεις που αναδεικνύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ξενοδοχείων.
  3. Τα πλεονεκτήματα των ξενοδοχείων και τους λόγους συνεργασίας μέσα από εντυπωσιακές B2B Ξενοδοχειακές Παρουσιάσεις.
  4. Τα δελτία τύπου των ξενοδοχείων σε Travel Agents & Hospitality Professionals σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
  5. Συνολικά το κατάλυμα μέσα από τα Social Live Inspection στα Social Media της Hotelier Academy σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται για το κάθε ξενοδοχείο αποστέλλεται με Newsletter στο κοινό της Hotelier Academy, ενώ γίνεται και δυναμική προώθηση μέσω των Social Media της πλατφόρμας. Λόγω της υψηλής αξίας του περιεχομένου, τα ξενοδοχεία αποκτούν άμεση προβολή στο διεθνές Hospitality Industry, ενώ εξασφαλίζουν και την μελλοντική τους προβολή μέσα από τις αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης.


Για μια εξατομικευμένη πρόταση σχετικά με το Hotel Press Room της Hotelier Academy μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Έφη Βλασταρά στο effie@hotelieracademy.org