top of page

F&B Jobs: Dos & don'ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία

Σχετικά με

Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τη συνδρομή τους στο επίπεδο Expert. Περιγραφή: Το webinar εστιάζει στις καλύτερες πρακτικές (Dos) και τα λάθη προς αποφυγή (Don'ts) για τη διαχείριση και την απόδοση των επαγγελματιών σε θέσεις που σχετίζονται με τη γαστρονομία. Από την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού έως την καθημερινή τους καθοδήγηση, το σεμινάριο παρέχει πρακτικές συμβουλές για τη δημιουργία δυναμικών και αποδοτικών ομάδων στον τομέα F&B. Στόχοι Σεμιναρίου: 1. Κατανόηση Κρίσιμων Ρόλων F&BΝα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές θέσεις εργασίας και τις αρμοδιότητές τους σε F&B τμήματα, από την κουζίνα έως το service. 2. Ενίσχυση Απόδοσης & ΣυνεργασίαςΝα παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση ομάδων με στόχο την υψηλή αποδοτικότητα και τη βελτιωμένη εμπειρία πελατών. 3. Διατήρηση Επαγγελματισμού & Αποφυγή Συνηθισμένων ΛαθώνΝα παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές για την εκπαίδευση και τη διαχείριση προσωπικού, αποφεύγοντας λάθη που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εμπειρία πελατών και την ομάδα.

Επισκόπηση

bottom of page