top of page

Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις για το 2025

Σχετικά με

Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τη συνδρομή τους στο επίπεδο Expert. Περιγραφή: Το webinar εστιάζει στις νέες γαστρονομικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο της φιλοξενίας, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές για την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών. Μέσα από θέματα όπως η βιωσιμότητα, η καινοτομία και η δημιουργία εξατομικευμένων γαστρονομικών εμπειριών, το webinar παρέχει στους επαγγελματίες τις απαραίτητες γνώσεις για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τα έσοδα των επιχειρήσεών τους. Στόχοι σεμιναρίου:  1. Κατανόηση Γαστρονομικών Τάσεων: Να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις κορυφαίες γαστρονομικές τάσεις του 2025, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις, βιώσιμες πρακτικές και την ενίσχυση της εμπειρίας φιλοξενίας σε ξενοδοχεία και βίλλες. 2. Εξειδίκευση στη Γαστρονομία Βιλών και Ξενοδοχείων: Να παρέχει πρακτικές στρατηγικές και παραδείγματα για την εφαρμογή εξατομικευμένων γαστρονομικών υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές μονάδες και βίλλες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε τύπου φιλοξενίας. 3. Αύξηση Ανταγωνιστικότητας & Εσόδων: Να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αναγνωρίσουν τρόπους με τους οποίους η γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει εργαλείο διαφοροποίησης, ενισχύοντας την εμπειρία πελατών και τις επιχειρηματικές επιδόσεις.

Επισκόπηση

bottom of page