top of page
F&B SOPs: Βασικές Διαδικασίες Τμήματος
F&B SOPs: Βασικές Διαδικασίες Τμήματος

Δευ 19 Μαΐ

|

Online

F&B SOPs: Βασικές Διαδικασίες Τμήματος

Το σεμινάριο "F&B SOPs: Βασικές Διαδικασίες Τμήματος" επικεντρώνεται στη δημιουργία και εφαρμογή τυποποιημένων διαδικασιών (SOPs) για την καθημερινή λειτουργία του Τμήματος Εστίασης.

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκδηλώσεις

'Ωρα & Τοποθεσία

19 Μαΐ 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.

Online

Σχετικά με το Σεμινάριο

Το σεμινάριο "F&B SOPs: Βασικές Διαδικασίες Τμήματος" επικεντρώνεται στη δημιουργία και εφαρμογή τυποποιημένων διαδικασιών (SOPs) για την καθημερινή λειτουργία του Τμήματος Εστίασης.


Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να τυποποιήσουν τις διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ποιότητα, τη συνέπεια και την αποδοτικότητα σε όλες τις λειτουργίες του F&B.


Βασικές Εκπαιδευτικές Ενότητες:

  • Ποια είναι τα σημαντικότερα SOPs του τμήματος

  • Key points και Challenges ανά SOP του τμήματος

  • Προτεινόμενη SOP κατανομή ανά θέση

  • Διαδικασία στησίματος Custom SOPs στο τμήμα


Στόχοι Μαθήματος:

  1. Να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη σημασία των SOPs για την ομαλή λειτουργία του F&B.

  2. Να μάθουν να δημιουργούν SOPs για καθημερινές διαδικασίες, όπως η εξυπηρέτηση, η προετοιμασία και η διαχείριση παραγγελιών.

  3. Να εξοικειωθούν με πρακτικές μεθόδους για την εκπαίδευση του προσωπικού στις διαδικασίες.

  4. Να αναπτύξουν δεξιότητες παρακολούθησης και αναθεώρησης SOPs.






Μοιράσου το Σεμινάριο

bottom of page