Πέμ 20 Μαρ
|Online: 50€ ή ΔΩΡΕΑΝ με Ετήσια Συνδρομή
F&B Basics: Οργανόγραμμα Τμήματος & Βασικές Αρχές
Το σεμινάριο "F&B Basics: Οργανόγραμμα Τμήματος & Βασικές Αρχές" επικεντρώνεται στη σωστή οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Εστίασης (Food & Beverage), το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του επισκέπτη και στα έσοδα του ξενοδοχείου.
'Ωρα & Τοποθεσία
20 Μαρ 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
Online: 50€ ή ΔΩΡΕΑΝ με Ετήσια Συνδρομή
Σχετικά με το Σεμινάριο
Το σεμινάριο "F&B Basics: Οργανόγραμμα Τμήματος & Βασικές Αρχές" επικεντρώνεται στη σωστή οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Εστίασης (Food & Beverage), το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του επισκέπτη και στα έσοδα του ξενοδοχείου.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού οργανογράμματος και την κατανόηση των βασικών αρχών που διέπουν τη λειτουργία του τμήματος F&B.
Στόχοι Μαθήματος:
Να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη σημασία του οργανογράμματος για την αποδοτική λειτουργία του F&B.
Να εξοικειωθούν με τους ρόλους και τις ευθύνες του προσωπικού στο τμήμα εστίασης.
Να μάθουν τις βασικές αρχές εξυπηρέτησης και διαχείρισης που ενισχύουν την εμπειρία πελατών.
Να ενισχύσουν τη συνεργασία του F&B με τα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου.
Βασικές Εκπαιδευτικές Ενότητες:
Οργανόγραμμα και Ρόλοι: Δημιουργία αποτελεσματικού οργανογράμματος για το τμήμα F&B.
Βασικές Αρχές Εξυπηρέτησης: Τυποποίηση προτύπων εξυπηρέτησης για εστιατόρια, bars και room service.
Συνεργασία με άλλα Τμήματα: Συντονισμός με την Υποδοχή και το Housekeeping για seamless λειτουργία.
Διαχείριση Προμηθειών: Βασικές αρχές για τη διαχείριση και αποθήκευση προϊόντων F&B.
Πώς Εκτελείται:
Διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας Zoom.
Διαθέσιμο δωρεάν και on demand για χρήστες με ενεργοποιημένη την "Expert" ετήσια συνδρομή.
Δήλωσε Συμμετοχή
F&B Basics
50,00 €+1,25 € κόστος υπηρεσίας
Σύνολο
0,00 €