top of page
F&B Updates: Νέοι Κανόνες, Τεχνολογίες & Trends
F&B Updates: Νέοι Κανόνες, Τεχνολογίες & Trends

Δευ 19 Μαΐ

|

Online: 50€ ή ΔΩΡΕΑΝ με Ετήσια Συνδρομή

F&B Updates: Νέοι Κανόνες, Τεχνολογίες & Trends

Το σεμινάριο "F&B Updates: Νέοι Κανόνες, Τεχνολογίες & Trends" επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν το Τμήμα Εστίασης, με έμφαση στους νέους κανονισμούς, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις τάσεις στην εμπειρία εστίασης.

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκπαιδεύσεις

'Ωρα & Τοποθεσία

19 Μαΐ 2025, 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Online: 50€ ή ΔΩΡΕΑΝ με Ετήσια Συνδρομή

Σχετικά με το Σεμινάριο

Το σεμινάριο "F&B Updates: Νέοι Κανόνες, Τεχνολογίες & Trends" επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν το Τμήμα Εστίασης, με έμφαση στους νέους κανονισμούς, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις τάσεις στην εμπειρία εστίασης.


Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που χρειάζονται για να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους στις σύγχρονες απαιτήσεις, να ενσωματώσουν νέες τεχνολογίες και να δημιουργήσουν εμπειρίες που ξεχωρίζουν.


Βασικές Εκπαιδευτικές Ενότητες:

  • Νέοι κανονισμοί και διατάξεις που επηρεάζουν παγιωμένες διαδικασίες

  • Νέες τεχνολογίες και Updates σε υπάρχουσες

  • Νέα Trends σε σχέση με το αντικείμενο του τμήματος

  • Case Studies με καινοτομίες και προτάσεις εφαρμογής


Στόχοι Μαθήματος:

  1. Να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς που αφορούν το F&B.

  2. Να αναγνωρίσουν τις τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την εμπειρία πελατών.

  3. Να εξοικειωθούν με τις νέες τάσεις στη γαστρονομία και τη βιωσιμότητα.

  4. Να μάθουν πώς να εφαρμόζουν νέες πρακτικές και εργαλεία στη λειτουργία του F&B.


Πώς Εκτελείται:

  • Διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας Zoom.

  • Διαθέσιμο δωρεάν και on demand για χρήστες με ενεργοποιημένη την "Expert" ετήσια συνδρομή.





Προσφορά για εγγραφή μέλους
Γίνετε μέλος και κερδίστε έκπτωση 100% για αυτή την εκδήλωση μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Μοιράσου το Σεμινάριο

bottom of page