F&B Cost: Τι επηρεάζει το κόστος του menu ανά κατηγορία γεύματος
- Hotelier Academy Greece
- 23 Ιαν
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν

Το webinar "F&B Cost" εστιάζει στους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ενός μενού, αναλύοντας τις διαφορετικές κατηγορίες γευμάτων (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, snacks).
LIVE VIDEO:
SPEAKER
Όνομα: Ιωάννης Κουφός
Email: ioanniskouf@hotmail.gr
Τηλέφωνο: +30(694)768-4913
POLL
Ποιος παράγοντας επηρεάζει περισσότερο το κόστος του F&B;
Το κόστος των πρώτων υλών
Το εργατικό κόστος
Η σπατάλη τροφίμων
Από την αττική οδό οδηγώντας