F&B Jobs: Dos & don'ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία
- Hotelier Academy Greece
- 23 Ιαν
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν

Το webinar "F&B Jobs" εστιάζει στις καλύτερες πρακτικές (Dos) και τα λάθη προς αποφυγή (Don'ts) για τη διαχείριση και την απόδοση των επαγγελματιών σε θέσεις που σχετίζονται με τη γαστρονομία.
LIVE VIDEO:
SPEAKER
Όνομα: Ανθή Μανέτα
Εταιρεία: My Ikigai
Email: info@myikigai.gr
Τηλέφωνο: +30 210 804 6507
POLL
Πότε κάνετε παραγγελίες εξοπλισμού για τα επισιτιστικά σας τμήματα;
1-2 μήνες πριν το άνοιγμα
3-5 μήνες πριν το άνοιγμα
μέσα στη σεζόν όποτε χρειάζεται
Ο αιώνιος πόλεμος με τα κουταλάκια
Τα βραβεία αυτά θα ήταν καλό να μπούνε και στις κουζινες
Πολύ σωστό και το θέμα ότι η κουζίνα πολλές φορές δεν περνούν τιψ
Πέρα του σέρβις το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους μαγειρες
Πολλές φορές στην συνέντευξη προσπαθούν να μας κλείσουν με πολύ χαμηλά χρήματα για εργασία όπου λόγου χάρη η δουλειά είναι α και να μη μας δίνουν τον τίτλο όπου πρέπει και τα χρήματα όπου πρέπει