F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων
- Hotelier Academy Greece
- 23 Ιαν
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν

Το webinar "F&B Structure" παρουσιάζει τα απαραίτητα βήματα και τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία και οργάνωση των γαστρονομικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου.
LIVE VIDEO:
SPEAKER
Όνομα: Γιάννης Σταυρουλάκης
Εταιρεία: Hotelier Academy
Email: training@hotelieracademy.gr
Τηλέφωνο: +30 2103245142
POLL 1
Ποιο είναι το πιο σημαντικό βήμα για το στήσιμο ενός F&B τμήματος;
Η σαφής δομή θέσεων και αρμοδιοτήτων
Η χρήση τεχνολογίας για παρακολούθηση και διαχείριση
Η εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού
Comments