top of page

F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων



Το webinar "F&B Structure" παρουσιάζει τα απαραίτητα βήματα και τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία και οργάνωση των γαστρονομικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου.


LIVE VIDEO:



SPEAKER


  • Όνομα: Γιάννης Σταυρουλάκης

  • Εταιρεία: Hotelier Academy

  • Email: training@hotelieracademy.gr

  • Τηλέφωνο: +30 2103245142


POLL 1


Ποιο είναι το πιο σημαντικό βήμα για το στήσιμο ενός F&B τμήματος;

  • Η σαφής δομή θέσεων και αρμοδιοτήτων

  • Η χρήση τεχνολογίας για παρακολούθηση και διαχείριση

  • Η εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού



Comments


bottom of page