Hotel Food Revenue: Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα
- Hotelier Academy Greece
- 23 Ιαν
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Έγινε ενημέρωση: 30 Ιαν

Το webinar "Hotel Food Revenue" παρέχει πρακτικές μεθόδους και εργαλεία για τον υπολογισμό του αναμενόμενου τζίρου από τα εστιατορικά τμήματα ενός ξενοδοχείου.
LIVE VIDEO:
SPEAKER
Όνομα: Μαρία Θεοφιλοπούλου
Email: theofilmaria@gmail.com
Τηλέφωνο: +30 6945512569
POLL
Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την αύξηση του τζίρου ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου;
Οι στρατηγικές upselling.
Η χρήση δεδομένων για δυναμική διαχείριση.
Η προβολή μέσω social media.
Comments