top of page

Hotel Food Revenue: Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα

Έγινε ενημέρωση: 30 Ιαν



Το webinar "Hotel Food Revenue" παρέχει πρακτικές μεθόδους και εργαλεία για τον υπολογισμό του αναμενόμενου τζίρου από τα εστιατορικά τμήματα ενός ξενοδοχείου.


LIVE VIDEO:



SPEAKER


  • Όνομα: Μαρία Θεοφιλοπούλου

  • Email: theofilmaria@gmail.com

  • Τηλέφωνο: +30 6945512569


POLL



Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την αύξηση του τζίρου ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου;

  • Οι στρατηγικές upselling.

  • Η χρήση δεδομένων για δυναμική διαχείριση.

  • Η προβολή μέσω social media.



 
 
 

Comments


bottom of page