top of page

Τα 15+1 Live Webinars του event της Hotelier Academy αλλάζουν τον ρόλο του F&B στα ξενοδοχεία!

Έγινε ενημέρωση: 3 Φεβ




Με εντυπωσιακή συμμετοχή και δυναμικό περιεχόμενο, το φετινό Hotelier Academy Live Event 2025 έριξε αυλαία, αφήνοντας τους επαγγελματίες του κλάδου γεμάτους έμπνευση και πρακτικές γνώσεις!


Το θεματικό concept του φετινού event, "The Hotel Gastro Experience", ανέδειξε τη γαστρονομία ως καταλυτικό παράγοντα για την ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών και την εμπορική επιτυχία των ξενοδοχείων.


Στο πλαίσιο του event, πραγματοποιήθηκαν 15 εξειδικευμένα webinars, στα οποία κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου παρουσίασαν τις πιο σύγχρονες στρατηγικές και πρακτικές για την ανάπτυξη ενός επιτυχημένου γαστρονομικού concept στα ξενοδοχεία. Από τις νέες τάσεις του Hotel F&B μέχρι τις τεχνικές food branding και restaurant design, το κοινό είχε την ευκαιρία να αποκομίσει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικά insights που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στις επιχειρήσεις τους.


Ένα event θεσμός για την εκπαίδευση των ξενοδόχων.


Το Live Event της Hotelier Academy έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο online εκπαιδευτικό γεγονός για ξενοδόχους και hospitality experts, προσφέροντας μοναδικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο που καλύπτει όλο το φάσμα της ξενοδοχειακής εμπειρίας.

Με εκατοντάδες συμμετοχές από επαγγελματίες του χώρου και εξαιρετικές κριτικές από τους συμμετέχοντες, το φετινό event έθεσε νέες βάσεις στη συζήτηση γύρω από τη γαστρονομία στα ξενοδοχεία και τον ρόλο της ως καθοριστικό στοιχείο διαφοροποίησης και εμπορικής επιτυχίας.

Η Hotelier Academy δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.


9+1 Plus Συμβουλές για τη Γαστρο-Αναβάθμιση του Καταλύματός σας


Κατά τη διάρκεια του Live Event, παρουσιάστηκαν πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της γαστρονομικής εμπειρίας στα ξενοδοχεία. Εδώ είναι 9+1 Plus Tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά:


  • Kitchen Backstage: Αναβαθμισμένοι χώροι για το προσωπικό που βελτιώνουν την απόδοση και την εργασιακή εμπειρία.

  • Ongoing Food Preparation: Δυναμική προετοιμασία φαγητού που μειώνει το food waste και εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα.

  • Semi-Buffet & Semi À la Carte: Ευέλικτο μοντέλο εστίασης που προσαρμόζεται στις ανάγκες των επισκεπτών.

  • Social Restaurants: Δημιουργία χώρων που ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση μεταξύ επισκεπτών και ντόπιων.

  • Gastro Reception: Υποδοχή που προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες για μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση.

  • Well-Eating Menus: Υγιεινές και ισορροπημένες επιλογές που προωθούν την ευεξία.

  • Grab & Go Service: Ταχύτητα και ευκολία με premium take-away επιλογές.

  • Room Delivery: Βελτιωμένο room service με οικολογικές συσκευασίες και καλύτερη εξυπηρέτηση.

  • Upgraded Mini Bars: Τοπικά προϊόντα και εξατομικευμένες επιλογές για πιο αυτόνομη εμπειρία.

  • Boutique All-Inclusive: Μια ολιστική εμπειρία που συνδυάζει διαμονή, φαγητό και ποτό.


Αυτές οι στρατηγικές βοηθούν τα ξενοδοχεία να ξεχωρίσουν, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη και ενισχύοντας τα έσοδα!


Οι θεματικές του Live Event:


Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025 - Trends vs F&B supported by Scent Plus
  • Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις για το 2025

    • Ομιλητής: Ζένιος Ζένιου by Destsetters | Παρακολουθήστε το webinar εδώ

  • Hotel Restaurant Design: Τα σημεία-κλειδιά στο σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου

    • Ομιλητής: Κώστας Γκάγκος by Costas Gagkos Design | Παρακολουθήστε το webinar εδώ

  • Hotel Food Branding: Τα βασικά touchpoints της πολυαισθητικής γαστρονομικής εμπειρίας -

    • Ομιλήτρια: Ζαφειρία Δημητροπούλου by Scent Plus | Παρακολουθήστε το webinar εδώ


Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 - Management vs F&B supported by Taf Coffee

  • F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων

    • Ομιλητής: Γιάννης Σταυρουλάκης | Παρακολουθήστε το webinar εδώ

  • F&B Cost: Τι επηρεάζει το κόστος του menu ανά κατηγορία γεύματος

    • Ομιλητής: Γιάννης Κουφός | Παρακολουθήστε το webinar εδώ       

  • F&B Jobs: Dos & Don'ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία

    • Ομιλήτρια: Ανθή Μανέτα by My Igikai | Παρακολουθήστε το webinar εδώ         


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 - Operation vs F&B

  • Breakfast Concepts: Τα βασικά formats για πρωινό ξενοδοχείου σε μικρά και μεγάλα καταλύματα

    • Ομιλήτρια: Νανά Κάντσα by Tabletop Design | Παρακολουθήστε το webinar εδώ 

  • Gastro Service: Τεχνικές εξυπηρέτησης που προάγουν τη γαστρονομική εμπειρία ανά τμήμα

    • Ομιλήτρια: Χρυσάνθη Τσιμπιρλή | Παρακολουθήστε το webinar εδώ 

  • Food vs Housekeeping: Έξυπνες τεχνικές για λιγότερη επιβάρυνση από την κατανάλωση φαγητού

    • Ομιλήτρια: Ελευθερία Μάντζαρη by Destine | Παρακολουθήστε το webinar εδώ 


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025: Sales vs F&B supported by Incrementum

  • Hotel Board Sales: Ο ρόλος των food plans στη δυναμική των άμεσων πωλήσεων σε online κανάλια

    • Ομιλήτρια: Στέλλα Τσαντήλα & Νικήτας Νικηταράς by Incrementum | Παρακολουθήστε το webinar εδώ              

  • Hotel Food Revenue: Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα

    • Ομιλήτρια: Μαρία Θεοφιλοπούλου | Παρακολουθήστε το webinar εδώ 

  • Hotel All-Inclusive: Πώς να αξιοποιήσετε την αυξανόμενη τάση σε boutique & luxury καταλύματα

    • Ομιλητής: Άγγελος Σωφρόνης by Fitness in Greece | Παρακολουθήστε το webinar εδώ   


Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025: Hotel Tech vs F&B supported by WebHotelier

  • Food Staff Technologies: Τα top εργαλεία βελτίωσης της αποτελεσματικότητας F&B λειτουργιών

    • Ομιλητής: Θοδωρής Λαμπρόπουλος | Παρακολουθήστε το webinar εδώ    

  • PMS vs Food: Οι βασικές F&B λειτουργίες ενός PMS

    • Ομιλητής: Μάριος Κουνέλης by Webhotelier | primalres | Παρακολουθήστε το webinar εδώ     

  • Hotel Food Promotion: Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης των F&B τμημάτων και εμπειριών

    • Ομιλητές:  Νάντια Ντρογκούλη & Βαγγέλης Καρλής by Panadvert | Παρακολουθήστε το webinar εδώ


Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα στο hotelieracademy.gr


Comments


bottom of page