top of page

Ιδεες για τον Χριστουγεννιατικο στολισμο των κρεβατιων του ξενοδοχειου σας

Το ξέρατε ότι οι επισκέπτες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών αναζητούν πιο cozy καταλύματα, με δωμάτια που δίνουν σημασία στην εμπειρία ύπνου και την άνεση του κρεβατιού; – Σε σχέση με άλλες εποχές του χρόνου που ο επισκέπτης απολαμβάνει περισσότερες στιγμές έξω, τα Χριστούγεννα επιθυμεί ένα όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο που θα βγάζει ζεστασιά και ηρεμία. Ιδανικά, θα θελήσει να περάσει περισσότερες ώρες στο δωμάτιο, να ανάψει το τζάκι, εάν υπάρχει, και να απολαύσει ένα ζεστό ρόφημα στο κρεβάτι. Όλα αυτά προϋποθέτουν ένα σύνολο ενεργειών όπως είναι ο στολισμός του δωματίου, ένα άνετο στρώμα που θα αναβαθμίσει την εμπειρία ύπνου, λευκά είδη και υφάσματα σε χρώματα και αποχρώσεις που ακολουθούν την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και άλλες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.

#1 Χριστουγεννιάτικος στολισμός δωματίου

hotel room decoration

Εκτός από τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, ένας προσεγμένος στολισμός των δωματίων και των κρεβατιών σας θα σας ξεχωρίσει και θα δημιουργήσει συναισθήματα ηρεμίας και χαράς στους επισκέπτες σας – συναισθήματα ιδανικά για να απολαύσουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του ξενοδοχείου ξεκινάει από τον στολισμό στο lobby και την υποδοχή, τον εξωτερικό στολισμό και φτάνει έως και τα δωμάτια ένα-ένα ξεχωριστά. Δώστε βάση στον στολισμό των δωματίων ακολουθώντας μια ομοιομορφία και δημιουργώντας ένα cozy δωμάτιο ιδανικό να φιλοξενήσει ζευγάρια και οικογένειες για να απολαύσουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους σαν να βρίσκονται στη ζεστασιά του σπιτιού τους. Δεν χρειάζεται να βάλετε μεγάλα Χριστουγεννιάτικα στολίδια στα δωμάτια, όπως στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου σας, που θα δημιουργήσουν δυσκολίες στον χώρο. Επικεντρωθείτε στα υφάσματα, τις κουρτίνες, τα μαξιλάρια, το πάπλωμα και τον στολισμό διαφόρων σημείων όπως είναι τα κομοδίνα, το καθιστικό εάν υπάρχει, ο χώρος του τζακιού, ο στολισμός της πόρτας, όπως με ένα στεφάνι που θα καλωσορίζει τους επισκέπτες σας με χαρά, κ.α. 

Γενικά διαμορφώστε ένα χώρο που, από την είσοδο του επισκέπτη μέχρι και την εμπειρία ύπνου, θα νιώσει την Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και χαλάρωση.

#2 Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και στολισμός κρεβατιού


christmas hotel bed

Σε έναν Χριστουγεννιάτικο στολισμό δεν θα μπορούσε να λείπει ο χώρος του κρεβατιού και η εμπειρία ύπνου. Δημιουργήστε μια γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα από τα κλινοσκεπάσματα. Ντύστε τα μικρά διακοσμητικά μαξιλαράκια με μαξιλαροθήκες που έχουν Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Τα μαξιλάρια, τα σεντόνια και το πάπλωμα συνδυάστε τα στους τόνους και τις υφές που ακολουθείτε σε όλο τον στολισμό του δωματίου· εδώ χρειάζεται προσοχή να μην “φορτωθεί πολύ”. Δεν χρειάζεται να έχουν Χριστουγεννιάτικα σχέδια, όσο πιο ομοιόμορφες και απλές γραμμές έχουν, τόσο πιο όμορφα θα δένουν στον υπόλοιπο στολισμό του δωματίου. 

Επιπλέον, μπορείτε να διακοσμήσετε απαλά το κεφαλάρι και τα κομοδίνα πάλι σε τόνους με βάση το Χριστουγεννιάτικο ύφος που ακολουθείτε.

Όλες αυτές οι Χριστουγεννιάτικες πινελιές στο κρεβάτι θα χαλαρώσουν τον επισκέπτη σας, θα βιώσει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα και θα απολαύσει την ιδανική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία ύπνου.

#3 Τοποθετήστε μικρά κομψά διακοσμητικά που θα κάνουν την διαφορά

room christmas decoration

Οι μικρές πινελιές συνήθως είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση και μπορούν μάλιστα να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη. Ένας φορτωμένος Χριστουγεννιάτικος στολισμός μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα και να κουράσει τον επισκέπτη σας από την πολλή πληροφορία, δημιουργώντας του έντονα συναισθήματα. Αντίθετα, τοποθετώντας μικρά Χριστουγεννιάτικα στολίδια όπως μπάλες, δεντράκια, καρυοθραύστες, στεφάνια, ξύλινες δημιουργίες, διακοσμητικά φωτιζόμενα, κεριά κ.α. σε διάφορα σημεία των δωματίων με συνοχή και αρμονία θα δημιουργήσουν ένα όμορφο αίσθημα Χριστουγέννων στους επισκέπτες σας.

#4 Αναβαθμίστε την εμπειρία διαμονής σε Χριστουγεννιάτικη εμπειρία χαλάρωσης

cozy hotel bed

Δημιουργήστε εμπειρίες που θα στοχεύσουν στις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες των επισκεπτών σας, όπως είναι ένα breakfast in bed με κούπες και σερβίτσια που θα συνοδεύουν την γιορτινή διακόσμηση ή ένα απογευματινό ζεστό ρόφημα στο κρεβάτι συνοδευόμενο από Christmas cookies. Επιπλέον, δώστε βάση στο στρώμα του κρεβατιού σας και στην εμπειρία ύπνου. Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα γύρω από το κρεβάτι με όμορφο φωτισμό, τοποθετήστε διακοσμητικά μαξιλάρια με Χριστουγεννιάτικες υφές και τα λευκά είδη να ακολουθούν την Χριστουγεννιάτικη γραμμή διακόσμησής σας. Όσο πιο άνετη και ξεκούραστη είναι η εμπειρία διαμονής των επισκεπτών σας, τόσο περισσότερο ευχαριστημένοι θα μείνουν. 

#5 Δημιουργήστε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για Χριστουγεννιάτικες προβολές

hotel room television

Έχετε δημιουργήσει μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τα στολίδια, τα μαξιλάρια και τα υφάσματα του δωματίου. Πως θα σας φαινόταν να “εκτοξεύσετε” , την εμπειρία διαμονής στην απόλυτη βραδιά Χριστουγέννων;

Μια λίστα Χριστουγεννιάτικων ταινιών στην τηλεόραση από κάποια ψηφιακή πλατφόρμα ταινιών τύπου Netflix θα δημιουργήσει το τέλειο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Σε συνδυασμό με ένα αναμμένο τζάκι, ένα άνετο στρώμα και υπηρεσίες Xmas, όπως ένα ζεστό ρόφημα in bed κ.α., οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν μοναδικές κι αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Είναι τόσο σημαντικός ο στολισμός των κρεβατιών και η εμπειρία ύπνου στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές των επισκεπτών σας?

cozy christmas room

Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν να κάνουν Χριστούγεννα εκτός σπιτιού επιθυμούν να ζήσουν την Χριστουγεννιάτικη εμπειρία και τη ζεστασιά του δωματίου σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Ένας γλυκός στολισμός σε συνδυασμό με έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο θα πετύχουν την τέλεια εμπειρία φιλοξενίας για την περίοδο των εορτών. Σκεφτείτε ένα ζευγάρι που έχει επισκεφτεί έναν χειμερινό προορισμό και ενώ περνάει υπέροχες Χριστουγεννιάτικες διακοπές να επιστρέφει σε ένα ουδέτερο και ψυχρό δωμάτιο με ένα κρεβάτι που δεν είναι και τόσο άνετο. Ξαφνικά οι όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές επισκιάζονται από μια δυσάρεστη διαμονή και σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμούσατε κάτι τέτοιο. 


*Sponsored


Δημιουργήστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου με τα στρώματα της Candia

H Candia από το 1973, με πίστη στην αξία του καλού ύπνου, εμμονή στην ποιότητα και αγάπη για τη φύση, φτιάχνει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα ύπνου.

Προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για στρώματα ξενοδοχείων, που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία ύπνου του επισκέπτη. 

Στη Candia θα βρείτε :

  1. Custom λύσεις για ξενοδοχεία

  2. Μια μοναδική χειροποίητη συλλογή για luxury καταλύματα

  3. Στρώματα ειδικών ξενοδοχειακών προδιαγραφών για μεγάλα brands 

  4. Λύσεις αναβάθμισης των υπαρχόντων στρωμάτων σας 

Επιπλέον, μια εξειδικευμένη ομάδα hospitality θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καταλληλότερες λύσεις για το δικό σας κατάλυμα, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία ύπνου στους επισκέπτες σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας στην Hotelier Academy

Επίλογος

christmas child

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους, οι ταξιδιώτες επιθυμούν να βιώσουν στο έπακρο το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, να μυρίσουν, να ζήσουν Χριστούγεννα, να γευτούν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και να απολαύσουν την άνεση και την χαλάρωση  ενός δωματίου που θα συνυπάρχει με το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Επικεντρωθείτε στην εμπειρία διαμονής των πελατών σας και δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης μέσα από τον στολισμό, τις λεπτομέρειες στο κρεβάτι και στην διακόσμηση του δωματίου, τις Χριστουγεννιάτικες υπηρεσίες σας, καθώς επίσης και την άνεση του στρώματος για μια αξέχαστη εμπειρία ύπνου.

bottom of page