top of page

Hotelier Academy Live Event 2o25

"The Hotel Gastro Experience" 

27- 31 Ιανουαρίου 2025

Δες παρακάτω τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του ετήσιου live event της Hotelier Academy και κάνε εγγραφή σε αυτά που σε ενδιαφέρουν!

Βήματα:

  1. Κάνε εγγραφή ως μέλος δωρεάν πατώντας το κουμπί παρακάτω.

  2. Επίστρεψε σε αυτή τη σελίδα να επιλέξεις τα webinars που σε ενδιαφέρουν.

  3. Αφού δηλώσεις συμμετοχή θα λάβεις τα σχετικά links παρακολούθησης την ημέρα διεξαγωγής τους.​

Main Theme Art  Banner  Live Event 2025 (3).png

ΔΕΥΤΕΡΑ
27 Ιανουαρίου 2025

  • Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις  για το 2025
    Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις  για το 2025
    Δευ 27 Ιαν
    Online Webinar
    27 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    27 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Hotel GastroTrends" εστιάζει στις νέες γαστρονομικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο της φιλοξενίας, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές για την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών.
  • Hotel Restaurant Design: Τα σημεία-κλειδιά στον σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου
    Hotel Restaurant Design: Τα σημεία-κλειδιά στον σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου
    27 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Hotel Restaurant Design" εστιάζει στα βασικά στοιχεία που καθορίζουν τον επιτυχημένο σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου.
  • Hotel Food Branding: Τα βασικά touchpoints της πολυαισθητικής γαστρονομικής εμπειρίας
    Hotel Food Branding: Τα βασικά touchpoints της πολυαισθητικής γαστρονομικής εμπειρίας
    27 Ιαν 2025, 4:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Hotel Food Branding" αναδεικνύει τη σημασία του γαστρονομικού branding για την ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας φιλοξενίας και τη διαφοροποίηση ενός ξενοδοχείου.

ΤΡΙΤΗ
28 Ιανουαρίου 2025

  • F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων
    F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων
    28 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "F&B Structure" παρουσιάζει τα απαραίτητα βήματα και τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία και οργάνωση των γαστρονομικών τμημάτων ενός ξενοδοχείου.
  • F&B Cost: Τι επηρεάζει το κόστος του menu ανά κατηγορία γεύματος
    F&B Cost: Τι επηρεάζει το κόστος του menu ανά κατηγορία γεύματος
    Τρί 28 Ιαν
    Online Webinar
    28 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    28 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "F&B Cost" εστιάζει στους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ενός μενού, αναλύοντας τις διαφορετικές κατηγορίες γευμάτων (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, snacks).
  • F&B Jobs: Dos & don'ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία
    F&B Jobs: Dos & don'ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία
    Τρί 28 Ιαν
    Online Webinar
    28 Ιαν 2025, 4:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.
    Online Webinar
    28 Ιαν 2025, 4:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "F&B Jobs" εστιάζει στις καλύτερες πρακτικές (Dos) και τα λάθη προς αποφυγή (Don'ts) για τη διαχείριση και την απόδοση των επαγγελματιών σε θέσεις που σχετίζονται με τη γαστρονομία.

ΤΕΤΑΡΤΗ
29 Ιανουαρίου 2025

  • Breakfast Concepts: Δημοφιλή formats για πρωινό ξενοδοχείου σε μικρά και μεγάλα καταλύματα
    Breakfast Concepts: Δημοφιλή formats για πρωινό ξενοδοχείου σε μικρά και μεγάλα καταλύματα
    29 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Breakfast Concepts" αναδεικνύει τα βασικά formats πρωινού που μπορούν να εφαρμοστούν σε μικρά boutique ξενοδοχεία και μεγάλα καταλύματα.
  • Gastro Service: Οι τεχνικές εξυπηρέτησης που προάγουν την γαστρονομική εμπειρία ανά τμήμα
    Gastro Service: Οι τεχνικές εξυπηρέτησης που προάγουν την γαστρονομική εμπειρία ανά τμήμα
    29 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το σεμινάριο "Gastro Service" επικεντρώνεται στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών μέσω εξειδικευμένων τεχνικών εξυπηρέτησης σε κάθε τμήμα που εμπλέκεται στη γαστρονομία ενός ξενοδοχείου.
  • Food vs Housekeeping: Έξυπνες τεχνικές για λιγότερη επιβάρυνση από την κατανάλωση φαγητού
    Food vs Housekeeping: Έξυπνες τεχνικές για λιγότερη επιβάρυνση από την κατανάλωση φαγητού
    29 Ιαν 2025, 4:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Food vs Housekeeping" αναδεικνύει έξυπνες τεχνικές που μειώνουν την επιβάρυνση του housekeeping από την κατανάλωση φαγητού στα δωμάτια.

ΠΕΜΠΤΗ
30 Ιανουαρίου 2025

  • Meal Plans & Hotel Sales:  Ο καθοριστικός ρόλος των meal plans στις online πωλήσεις.
    Meal Plans & Hotel Sales:  Ο καθοριστικός ρόλος των meal plans στις online πωλήσεις.
    Πέμ 30 Ιαν
    Online Webinar
    30 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    30 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Meal Plans & Hotel Sales" εστιάζει στη στρατηγική σημασία των meal plans (π.χ. Bed & Breakfast, Half Board, Full Board) για την ενίσχυση των άμεσων πωλήσεων μέσω online καναλιών.
  • Hotel Food Revenue:  Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα
    Hotel Food Revenue:  Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα
    30 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Hotel Food Revenue" παρέχει πρακτικές μεθόδους και εργαλεία για τον υπολογισμό του αναμενόμενου τζίρου από τα εστιατορικά τμήματα ενός ξενοδοχείου.
  • Hotel All-Inclusive: Πώς να αξιοποιήσετε την αυξανόμενη τάση σε boutique & luxury καταλύματα
    Hotel All-Inclusive: Πώς να αξιοποιήσετε την αυξανόμενη τάση σε boutique & luxury καταλύματα
    30 Ιαν 2025, 4:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Hotel All-Inclusive" εστιάζει στη διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικών για την αξιοποίηση της αυξανόμενης τάσης των all-inclusive υπηρεσιών σε boutique και luxury καταλύματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
31 Ιανουαρίου 2025

  • Food Staff Technologies: Τα Top Εργαλεία βελτίωσης της αποτελεσματικότητας F&B Λειτουργιών
    Food Staff Technologies: Τα Top Εργαλεία βελτίωσης της αποτελεσματικότητας F&B Λειτουργιών
    31 Ιαν 2025, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Food Staff Technologies" εστιάζει στην προοπτική ανάπτυξης εσόδων και πως μπορεί να γίνει πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική η καθημερινότητα των επαγγελματιών που ασχολούνται με F&B λειτουργίες σε ξενοδοχεία.
  • PMS vs Food: Οι βασικές F&B λειτουργίες ενός ξενοδοχειακού PMS
    PMS vs Food: Οι βασικές F&B λειτουργίες ενός ξενοδοχειακού PMS
    Παρ 31 Ιαν
    Online Webinar
    31 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    31 Ιαν 2025, 1:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "PMS vs Food" εξετάζει πώς τα σύγχρονα PMS (Property Management Systems) μπορούν να υποστηρίξουν και να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες των F&B τμημάτων.
  • Hotel Food Promotion:  Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης των F&B τμημάτων και εμπειριών
    Hotel Food Promotion:  Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης των F&B τμημάτων και εμπειριών
    31 Ιαν 2025, 4:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ.
    Online Webinar
    Το webinar "Hotel Food Promotion" εστιάζει στις σύγχρονες στρατηγικές digital marketing για τη δημιουργία και προώθηση γαστρονομικών εμπειριών, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και τη μεγιστοποίηση των εσόδων των F&B τμημάτων ενός ξενοδοχείου.
bottom of page