top of page

Ένα ξενοδοχείο στο Krabi που ανεβάζει την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στο επόμενο επίπεδο!


Αυτό είναι το Hotel Story του Aonang Phu Petra Resort, ενός υπέροχου ξενοδοχείου με πανοραμική θέα στο βουνό, το οποίο βρίσκεται στην παραλία Aonang στο Krabi της Ταϊλάνδης. Η προσωποποιημένη εμπειρία στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ξεκινάει από τη στιγμή που μπαίνει ο ταξιδιώτης στο lobby, και επεκτείνεται σχεδόν σε όλες τις πτυχές της διαμονής του!


Ήρθαμε σε επαφή με τον κ. Nattakorn, υπεύθυνο Sales – Marketing και Αναπληρωτή Διευθυντή του Front Office του Aonang Phu Petra Resort, και του ζητήσαμε να μας μιλήσει περισσότερο για το ξενοδοχείο, μέσα από τις ερωτήσεις μας. Του ζητήσαμε επίσης να μας στείλει μια συλλογή από φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό του, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, με τις οποίες μεταφερόμαστε νοητά μέσα στο υπέροχο αυτό ξενοδοχείο.


Aonang Phu Petra Resort

Ποιος είναι ο ρόλος σας στο Aonang Phu Petra Resort και τι σας χαρακτηρίζει ως επαγγελματία;

Είμαι ο υπεύθυνος πωλήσεων, μάρκετινγκ και αναπληρωτής διευθυντής. Έχω περάσει 10 χρόνια στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και ειδικεύομαι στο να φροντίζω ώστε να συναντώνται οι προσδοκίες των επισκεπτών μας.

Πού είναι τραβηγμένη η συγκεκριμένη φωτογραφία;

Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο lobby. Αγαπώ αυτό το στιγμιότυπο καθώς  το λόμπι μας είναι το ιδανικό σκηνικό για την παραδοσιακή μας υποδοχή με Ταϊλανδέζικο στυλ, μαζί με το χαμόγελο της ρεσεψιονίστ μας!

Aonang Phu Petra Resort

Η αγαπημένη σας συνταγή ή προϊόν από το πρωινό του ξενοδοχείου σας;


Pad Thai, γνωστό και ως ταϊλανδέζικα Noddles! Είναι πιάτο με ρύζι τηγανισμένο με αυγά και tofu, σάλτσα ψαριού, αποξηραμένες γαρίδες, λαχανικά και άλλες γεύσεις που συνθέτουν μια δημιουργία που πρέπει να δοκιμάσετε όταν επισκεφτείτε το Aonang Phu Petra Resort!


Aonang Phu Petra Resort

Κάποιο αγαπημένο αντικείμενο design όπως ένα έπιπλο για παράδειγμα;


Το αγαπημένο μου design στοιχείο βρίσκεται στο λόμπι και είναι η κατασκευή που θυμίζει βάρκα, με τις λεπτομέρειες στις διασυνδέσεις των πλακών. Αυτό το τμήμα του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένο από την τοπική αρχιτεκτονική και αναμειγνύεται αρμονικά με τη βασική κατασκευή του κτηρίου. Ο φωτισμός τονίζει τις διαστάσεις της κατασκευής, δημιουργώντας παιχνιδιάρικες σκιές και αναδεικνύοντας τα υλικά της. Η  πολυτέλεια και η κομψότητα συνδυάζεται με το παραδοσιακό, αντιπροσωπεύοντας το φιλόξενο πνεύμα των ανθρώπων στο Krabi.


Aonang Phu Petra Resort

Αν προτείνατε ένα συγκεκριμένο πιάτο να δοκιμάσουμε στο εστιατόριό σας, ποιο θα ήταν αυτό;


Πρέπει να δοκιμάσετε τα Green Curry Spaghetti και δεν θα το μετανιώσετε!


Aonang Phu Petra Resort

Τι μπορώ να βρω στο Aonang Phu Petra Resort που δεν βρίσκω πουθενά αλλού;


Στο Aonang Phu Petra Resort, εκτός από τις άριστες υπηρεσίες φροντίδας,οι επισκέπτες θα εκπλαγούν με τη συλλογή δεδομένων, την εσωτερική λειτουργία και τον τρόπο που φροντίζουμε για τις μικρές λεπτομέρειες των επισκεπτών μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ιδανικών υπηρεσιών, ή αλλιώς “Beyond Expectation Services”. Δεν γνωρίζουμε μόνο τα γενέθλιά τους και τις προτιμήσεις τους, αλλά μαθαίνουμε επίσης τον τρόπο ζωής και τα χαρακτηριστικά τους για να δημιουργήσουμε ειδικές υπηρεσίες για τον κάθε επισκέπτη. Για παράδειγμα, το μενού είναι προσαρμοσμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Το καταφέρνουμε έχοντας διαφορετικά μενού και προσφέρουμε μόνο αυτά που θα ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες. Σχετικά με την ευεξία, δημιουργούμε ποικιλία από ολοκληρωμένα πακέτα spa που μπορεί ο επισκέπτης να επιλέξει, όπως τα health course, stress lessening course, relaxing course και ούτω καθεξής, με την εκπαιδευμένη και καλύτερη στην περιοχή Aonang μασέρ μας.


Τέλος, μια μικρή επιπλέον εξυπηρέτηση αποτελούν τα σπιτικά μπισκότα και οι χυμοί από βότανα Ταϊλάνδης, που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας κατά την άφιξή τους.


Προτείνετέ μας 3 μέρη γύρω από το ξενοδοχείο που ένας ταξιδιώτης πρέπει να επισκεφθεί οπωσδήποτε.


Τα νησιά Phi Phi, η παραλία Railay και ο ναός Tiger Cave Temple!


Και η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς το ξενοδοχείο σας;


Η καλύτερη περίοδος είναι αναμφίβολα από τον Ιανουάριο έως το Μάιο.Comments


bottom of page