Το Cavaves Oia Resort παρουσιάζει ένα story-telling ξενοδοχειακό βίντεο που αλλάζει τα δεδομένα!

6 mins read

Όταν αναφερόμαστε σε ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και προώθηση ενός καταλύματος μέσω της εικόνας, το ξενοδοχειακό βίντεο είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Κάθε έμπειρος ξενοδόχος, γνωρίζει πως τα βίντεο κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος στις διαδικτυακές πλατφόρμες. Είναι το κυρίαρχο και πιο αγαπημένο είδος περιεχομένου των social media παρουσιάζοντας έντονη αλληλεπίδραση με τους followers. Στο τομέα της φιλοξενίας, και ειδικότερα στον ξενοδοχειακό κλάδο, τα βίντεο και το οπτικό υλικό γενικότερα ήταν πάντοτε ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός ξενοδοχείου. Οι ταξιδιώτες επιθυμούν να βλέπουν υλικό το οποίο να αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κατάλυμα στο οποίο θα επιλέξουν να μείνουν. Φυσικά, όσο πιο πολυτελές είναι το ξενοδοχείο, τόσο υψηλότερης ποιότητας βίντεο προσδοκεί ο ταξιδιώτης.

Το Canaves Oia είναι ένα συγκρότημα από πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη. Τα ξενοδοχεία αυτά, που δικαίως θεωρούνται από τα καλύτερα στο νησί, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του ποιοτικού οπτικοακουστικού υλικού. Ως ένα συγκρότημα με αυθεντικά πολυτελείς υπηρεσίες και υποδομές, η ομάδα του Canaves Oia γνωρίζει πως το επίκεντρο θα πρέπει πάντοτε να είναι η εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης. Και αυτή ακριβώς η προσέγγιση αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα και στο βίντεο.

Τα ξενοδοχειακά βίντεο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, είθισται να παρουσιάζουν απλά το κατάλυμα και τις εγκαταστάσεις του. Στη περίπτωση του Canaves Oia όμως, υπάρχει μια πολύ πιο ιδιαίτερη προσέγγιση. Αυτό το ξενοδοχειακό βίντεο, έχει πρωταγωνιστές και ιστορίες. Έχει τοποθεσία. Καταφέρνει να παρουσιάσει τα ξενοδοχεία ως το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσουν τις αναμνήσεις των ταξιδιωτών. Παρακολουθώντας τις εμπειρίες των χαρακτήρων του βίντεο, έχουμε μια πλήρη εικόνα όχι μόνο των εγκαταστάσεων, αλλά και των πολυτελών στιγμών που θα πρέπει να προσδοκούμε να ζήσουμε στο Canaves Oia.

Time escapes, but what if you could hold it? What if you could own it?

Έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο αρκετές φορές (αφού με άνεση μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια ταινία μικρού μήκους), οι Hotel Experts του Destsetters με ενθουσιασμό παρουσιάζουν μία τόσο υψηλής ποιότητας και επαγγελματική δουλειά. Δίνοντας βάση στα χαρακτηριστικά που καθιστούν το βίντεο του Canaves Oia πρωτοποριακό και καινοτόμο, ξεχωρίζοντάς το από τον ανταγωνισμό, ανακαλύπτουμε και παρουσιάζουμε το νέο τρόπο με τον οποίο θα γίνονται τα ξενοδοχειακά βίντεο από τώρα και στο εξής!

Πρόσωπα που δεν μπορείς να ξεχάσεις

hotel video canaves oia

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό σε ένα βίντεο, από τους ανθρώπους που παρουσιάζονται σε αυτό και τις ιστορίες τους. Έχουμε δει πολλά ξενοδοχειακά βίντεο που περιέχουν ‘κρύες’ εικόνες από άψυχες εγκαταστάσεις, χωρίς κάποια πραγματικότητα και ιστορία να διαδραματίζεται σε αυτές. Αντίθετα, το Canaves Oia έδωσε μεγάλη προσοχή στο να παραδώσει μια πολυδιάστατη ταινία μικρού μήκους. Ένας συνδυασμός από δυνατές και ξεχωριστές προσωπικότητες που βιώνουν τον προορισμό και το ξενοδοχείο, το οποίο υφίσταται ως το παρόν ‘σπίτι’ τους, φιλοξενώντας τις αναμνήσεις των ταξιδιωτών.

Μέσα από το βίντεο βλέπουμε ανθρώπους της περιοχής, τοπία, δραστηριότητες, όλα εναρμονισμένα σε μία σειρά από εικόνες δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ισορροπημένο αποτέλεσμα. Οι εμβληματικές παρουσίες, είναι πρόσωπα όλων των ηλικιών, συστήνοντας τη ‘μικρό-κοινωνία’ όπου υφίσταται το Canaves Oia. Ο βασικός χαρακτήρας της ιστορίας, ένας άνδρας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και εκφραστική φύση, ενσωματώνει ιδανικά το χρόνο που περνά, όσο αναμνήσεις δημιουργούνται. Ούτως ή άλλως, οι αναμνήσεις είναι η σημαντικότερη κληρονομιά των διακοπών. Και όσο ο χρόνος περνά, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να ζεις τη στιγμή. Ένας κεντρικός χαρακτήρας σαν αυτόν, σε παραλληλισμό με ντόπιους χαρακτήρες, ταξιδιώτες και τον παραδεισένιο προορισμό της Οίας, δημιουργούν έντονα συναισθήματα στο κοινό που παρακολουθεί.

 

Ένα Σενάριο με Ιστορία

hotel video canaves oia

Καμία ταινία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να στοχεύει να προκαλέσει έντονα συναισθήματα και εντυπώσεις στο κοινό της. Και αυτό ήταν και κλειδί της επιτυχίας του ξενοδοχειακού βίντεο που εξετάζουμε. Αυτός ο καινοτόμος τρόπος δημιουργίας μιας οπτικοακουστικής παρουσίασης ενός ξενοδοχείου, ως μια ταινία μικρού μήκους, θέτοντας τον προορισμό ως πλατό παραγωγής και δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία. Η βαθιά φωνή του πρωταγωνιστή μάς καθοδηγεί μέσα από αναμνήσεις και εικόνες. Αυτή η προσέγγιση καλεί τους θεατές να γευτούν την εμπειρία μέσα από μια καλογραμμένη ιστορία με έντονα συναισθηματικό λόγο. Εν τέλει, με μια ανασκόπηση στις όμορφες αναμνήσεις και τις ανέμελες στιγμές μας, τα συναισθήματα είναι αυτά που κυριαρχούν μέσα μας.

 

Εστιάζοντας στον προορισμό και την εμπειρία

hotel video canaves oia

Κατά τη δημιουργία ενός ξενοδοχειακού βίντεο, τα περισσότερα καταλύματα ξεχνούν πως ο ταξιδιώτης αρχικά επισκέπτεται τον προορισμό και σε δεύτερο χρόνο το ξενοδοχείο. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, το Canaves Oia Resorts ακολούθησε διαφορετικό δρόμο. Παρ’ όλο που τα ξενοδοχεία του δημιουργούν έναν ανεξάρτητο προορισμό, χτισμένο στο καλύτερο σημείο της Οίας με εντυπωσιακή θέα στο ηλιοβασίλεμα, το Canaves Oia δεν το αφήνει εκεί.

Αυτή η μικρού μήκους ταινία, παρουσιάζει την οπτική του προορισμού σε συνάρτηση με τις εμπειρίες που κάποιος μπορεί να ζήσει στα ξενοδοχεία. Σε αυτό το βίντεο δεν θα δείτε άδειες εγκαταστάσεις χωρίς ζωή. Ούτε απλά ένα κτήριο. Θα δείτε στιγμές ανθρώπων να απολαμβάνουν το χρόνο τους στο θέρετρο. Ντόπιους να περπατούν στα σοκάκια. Θα αισθανθείτε τον προορισμό. Σχεδόν θα γευτείτε την ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Όλες αυτές οι εικόνες παρουσιάζονται με απόλυτη ισορροπία, παροτρύνοντάς σας να προγραμματίσετε τις διακοπές πολυτελείας που σας αξίζουν – έστω και για μια φορά στη ζωή σας!

 

Η υψηλή αισθητική σε όλα τα επίπεδα

hotel video canaves oia

Οι θεατές στις μέρες μας είναι πολύ απαιτητικοί όσο αφορά το οπτικό υλικό, ειδικότερα τα βίντεο. Η εύκολη πρόσβαση σε λογισμικό επεξεργασίας και αξιοπρεπή εξοπλισμό έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό και καθιστά δύσκολο να ξεχωρίσεις. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Canaves Oia κατάφερε να ξεχωρίσει, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια αυτού του ξενοδοχειακού βίντεο. Η μουσική επένδυση δίνει αίσθηση Hollywood, συνδυασμένη άψογα με το εξαιρετικό voice-over. Η χρωματική παλέτα αναδεικνύει εξαιρετικά την ομορφιά του τόπου καθώς και τους χαρακτήρες που μας μεταδίδουν την εμπειρία. Ακόμη και ο κώδικας ντυσίματος αποτελεί έμπνευση. Ένα βίντεο που μόνο ένα πολυτελές θέρετρο όπως το Canaves Oia θα μπορούσε να δημιουργήσει!

Για την παραγωγή του βίντεο, το Canaves Oia συνεργάστηκε με την επαγγελματική ομάδα του Needafixer και τον καταρτισμένο σκηνοθέτη Michalis Bekos. Το αποτέλεσμα όχι μόνο ξεπερνά κάθε προσδοκία αλλά παράλληλα εισάγει μια ολοκαίνουρια προοπτική στη δημιουργία ξενοδοχειακών βίντεο.

Hotel Video Captures

(πατήστε στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε slideshow)

Το άρθρο είναι διαθέσιμο και στα Αγγλικά.