top of page

10 εντυπωσιακα Wellness Spa Hotels απο ολο τον κοσμο που ξεχωριζουν για τις μοναδικες εμπειριες χαλα

Ο τομέας του Wellness στα ξενοδοχεία, είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και εξαιρετικά δυναμικά παγκόσμια trends. Η νέα αυτή τάση, δε αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε ξενοδοχεία που έχουν εγκαταστάσεις Spa, αλλά κυρίως σε καταλύματα που παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας και επαφής με την φύση. Παρόλα αυτά, βασικό κομμάτι στην εμπειρία του πελάτη ενός Wellness Hotel, εξακολουθούν να αποτελούν οι ιδιαίτερες εγκαταστάσεις και οι σχετικές υπηρεσίες, συνεπώς τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο κάνουν ολοένα και μεγαλύτερες επενδύσεις προς την κατεύθυνση αυτή — πάντα έχοντας στο μυαλό τους την ενίσχυση της συνολικής wellness εμπειρίας στο κατάλυμα.

Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες spa ενός καταλύματος, καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα σωματικής, ψυχικής αλλά και αποτοξινωτικής θεραπείας, εναρμονισμένες με το όλο ξενοδοχειακό περιβάλλον. Σε αυτήν την συλλογή, ξεχωρίσαμε τα 10 καλύτερα Spa Hotels από όλον τον κόσμο που κατάφεραν να το επιτύχουν, παρέχοντας υπηρεσίες Wellness με καθοριστικό ρόλο κατά τη διαμονή του επισκέπτη. Η wellness φιλοσοφία σε αυτά τα καταλύματα είναι τόσο ιδιαίτερη, που πείθει τους πελάτες να τα επιλέξουν για μια χαλαρωτική και αναζωογονητική διαμονή.

Μέσα από τα ξενοδοχεία που επιλέξαμε, θα βρείτε Smart Tips που μπορείτε να υιοθετήσετε και να προσαρμόσετε στο δικό σας κατάλυμα, θέτοντας τις βάσεις για ένα ξεχωριστό Wellness Hotel που θα απογειώσει την συνολική εμπειρία του επισκέπτη σας!

The Retreat at Blue Lagoon, Ισλανδία 

Περιτριγυρισμένο από μαύρες πέτρες λάβας προσφέρει δυνατές εμπειρίες χαλάρωσης βασισμένες στον φυσικό πλούτο της περιοχής.

Το Retreat at Blue Lagoon υπόσχεται δυνατές εμπειρίες βασισμένες στον φυσικό πλούτο και την ιδιομορφία της χώρας που είναι γνωστή ως ‘χώρα της φωτιάς και του πάγου’. Οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος ξέρουν πολύ καλά πώς να μεταφέρουν την εμπειρία αυτή στους επισκέπτες. Το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα ηφαιστειογενές μέρος περιτριγυρισμένο από μαύρες πέτρες λάβας και αντλεί γεωθερμική ενέργεια από τα έγκατα της γης, αξιοποιώντας την στις σύγχρονες και minimal εγκαταστάσεις αλλά και στα γεωθερμικά νερά του resort.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, η επίσκεψη στο resort είναι μοναδική, μιας και η εξωτερική θερμοκρασία μπορεί να είναι – 5°C και ο επισκέπτης να απολαμβάνει τα γεωθερμικά νερά της γαλάζιας λίμνης που φτάνουν τους 38°C. Οι σουίτες του ξενοδοχείου έχουν απαράμιλλη θέα στο σεληνιακό τοπίο της περιοχής και στην γαλάζια λίμνη που φαίνεται να ξεπροβάλει μέσα από τους ατμούς που δημιουργούνται από τη μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

Εκτός από την επίσκεψη στη γαλάζια λίμνη, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πλήρη πακέτα ευεξίας όπως detox θεραπείες με φύκια και άλατα, in-water bar που προσφέρει δροσιστικά ροφήματα, μυοχαλαρωτικό μασάζ μέσα στο νερό, mask bar καθαρισμού και σύσφιξης προσώπου, σάουνα και ατμόλουτρα. Το resort διαθέτει και κατάστημα πώλησης όπου οι επισκέπτες, μεταξύ άλλων, μπορούν να βρουν προϊόντα που περιέχουν στοιχεία του γεωθερμικού θαλασσινού νερού, φύκια και μέταλλα για την φροντίδα του δέρματός τους και μετά την διαμονή.

Στο θέρετρο λειτουργούν και τρία ξεχωριστά luxury εστιατόρια: τα Moss, Lava & Spa Restaurant με εκπληκτική θέα. Όλοι οι χώροι του συγκροτήματος και οι υπηρεσίες είναι πλήρως οργανωμένοι και ο επισκέπτης δεν χρειάζεται να φέρει τίποτα έξτρα μαζί του. Ειδικά διαμορφωμένα κοινόχρηστα ή private changing rooms (ανάλογα με το πακέτο κράτησης), προϊόντα περιποίησης, bath amenities και amenities για τις υπηρεσίες του spa, προσφέρονται από την διεύθυνση.

Four Seasons Resort Bali at Sayan, Ινδονησία

Ένα ξενοδοχείο απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον στοχεύει στην ψυχική και σωματική ευεξία των επισκεπτών μέσα από δραστηριότητες στη φύση.

Το Four Seasons Resort Bali βρίσκεται μέσα στις πλούσιες τροπικές κοιλάδες του ποταμού Ayung στο Μπαλί, ενός από τα πιο φημισμένα νησιά της Ινδονησίας, όπου η ξεκούραση και η ζωή στην φύση παίζουν κυρίαρχο λόγο κατά την διαμονή του επισκέπτη.

Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις έχουν στεγαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην διαταράσσουν την τροπική βλάστηση της περιοχής και να προσφέρουν υπηρεσίες εναρμονισμένες και φιλικές προς το περιβάλλον. Όλη η εμπειρία του επισκέπτη κατά την διαμονή του είναι βασισμένη στην σωματική και ψυχική του ευεξία. Εκτός από το γυμναστήριο που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε και δραστηριότητες στη φύση όπως είναι ποδηλασία στους ορυζώνες, private rafting, μαθήματα cooking βασισμένα σε τοπικά βότανα και φυτικά προϊόντα μέσα από την καθοδήγηση του chef.

Ο επισκέπτης μέσα από την διαμονή του απορροφά όλη την μπαλινέζικη εμπειρία που έχει να του προσφέρει το νησί, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί από το θέρετρο.



Χρησιμοποιήστε την ίδια την φύση και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας και εναρμονίστε την με τις ξενοδοχειακές σας υπηρεσίες, βάσει του φυσικού της πλούτου. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης απολαμβάνει στο μέγιστο το local hospitality και εσείς επωφελείστε από τους φυσικούς πόρους της περιοχής σας, εξοικονομώντας χρήματα και υιοθετώντας έναν πιο eco-friendly χαρακτήρα!

The Datai Langkawi, Μαλαισία

Ένα κέντρο φυσικής δραστηριότητας που δίνει μαθήματα χλωρίδας και πανίδας της περιοχής στους επισκέπτες του.

Το The Datai βρίσκεται στο νησί Langkawi της Μαλαισίας σε ένα περιβάλλον άγριας φύσης από αρχέγονα βουνά και ένα παρθένο τροπικό δάσος 10 εκατομμυρίων ετών, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι η ενασχόληση με τον φυσικό πλούτο της περιοχής, που κάνει τον επισκέπτη να νιώθει σαν βασιλιάς της ζούγκλας με όλες τις ανέσεις, χωρίς να έχει καμία επαφή με τους σύγχρονους στρεσογόνους ρυθμούς μιας πόλης.

Όλα τα δωμάτια είναι προσεγμένα με επιβλητικούς χώρους που σέβονται το περιβάλλον και ένα άρτια εξοπλισμένο μπάνιο που θυμίζει χώρο Spa. Διαθέτει βίλες με θέα στο τροπικό δάσος ή την θάλασσα και ιδιωτικές πισίνες, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από δραστηριότητες ευεξίας και άθλησης στην φύση. Μια επιβλητική πισίνα δεσπόζει στο κεντρικό μέρος του θερέτρου, που κάνει την κολύμβηση πραγματική απόλαυση. Μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει είναι τα μαθήματα μαγειρικής, sailing, yoga, pilates, ποδηλασία στο βουνό και αίθουσα γυμναστηρίου.

Στους χώρους του ξενοδοχείου θα βρείτε και ένα κέντρο φυσικής δραστηριότητας που θα σας ενημερώσει για την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε και εσείς οι ίδιοι μαζί με καταξιωμένους φυσιολόγους και βιολόγους της θάλασσας για να γνωρίσετε από κοντά πολλά ζώα και θηλαστικά της περιοχής, να κάνετε παρατήρηση πουλιών, να δείτε το πάρκο με τις πεταλούδες και πολλά άλλα. Στο θέρετρο συμπεριλαμβάνονται δύο γήπεδα τένις καθώς και το βραβευμένο γήπεδο γκολφ 18 οπών, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον θρυλικό παίκτη Ernie Els, που θα σας καθηλώσει με την ομορφιά του, καθώς βρίσκεται ανάμεσα από το αρχαίο τροπικό δάσος και το σμαραγδένιο πράσινο της θάλασσας Andaman.

Ο χώρος του Spa περιβάλλεται από τους ήχους και την ομορφιά του τροπικού δάσους, κάνοντάς το ιδανικό για την σωματική και ψυχική υγεία του επισκέπτη. Οι διεθνούς πείρας θεραπευτές Bastien Gonzalez και Phyto5 σάς υπόσχονται εξαιρετικές υπηρεσίες όπως είναι η περιποίηση χεριών, σώματος & ποδιών, αρωματοθεραπεία, φυτικές θεραπείες και θεραπείες με βότανα, σε ένα φυσικό περιβάλλον που έχει ως στόχο να σας αναζωογονήσει και να σας δημιουργήσει μια ισορροπία εσωτερικής πληρότητας και εξωτερικής ακτινοβολίας.



Δημιουργήστε εξειδικευμένους χώρους άθλησης ή κέντρα δραστηριοτήτων για να διαφοροποιηθείτε από την αγορά, στοχεύοντας σε κοινό που θα σας επιλέξει για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Marina Bay Sands , Σιγκαπούρη

Μαθήματα γιόγκα με θέα την ανατολή του ηλίου στην καρδιά της πολυάσχολης Σιγκαπούρης.

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα δεσπόζει στο κέντρο της Σιγκαπούρης, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και έχει κάνει το γύρο του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα, το διαδίκτυο και μέσα από σημαντικές αναφορές του τουριστικού κλάδου, κατακτώντας τον τίτλο ενός iconic hotel που όμοιό του δεν υπάρχει. Το Marina Bay Sands είναι ένα θέρετρο που συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία για τον ταξιδιώτη σε ένα κτίριο που τα έχει όλα. Αποτελείται από τρεις ουρανοξύστες, εμπορικά κέντρα, καζίνο, VIP υπηρεσίες και ένα observation deck που μοιάζει με καράβι, με την υψηλότερη πισίνα υπερχείλισης στον κόσμο σε ύψος 150 μ και εντυπωσιακά εστιατόρια-bar που έχουν θέα στην Σιγκαπούρη.

Η πραγματική, όμως, χαλάρωση και αναζωογόνηση βρίσκεται στις υπηρεσίες ευεξίας που παρέχει το ξενοδοχείο στο Banyan Tree Spa & στο Banyan Tree Fitness Club. To Banyan Tree Spa προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες που θα αφήσουν ικανοποιημένο κάθε επισκέπτη του. Οι θεραπευτές θα σας καλωσορίσουν με ένα μασάζ για τα πόδια ενώ εσείς απολαμβάνετε το φυτικό δροσιστικό ποτό σας. Στη συνέχεια, και αφού επιλέξετε ανάμεσα από ταϊλανδέζικες, μπαλινέζικες, ινδικές αλλά και άλλες θεραπείες περιποίησης σώματος και πνεύματος, θα χαλαρώσετε και θα νιώσετε σαν βασιλιάς βλέποντας «την πόλη σας» από τον 55ο όροφο του Marina Bay Sands.

Το Banyan Tree Fitness Club είναι ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με απαράμιλλη θέα στην πόλη και που, εκτός από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα άσκησης, παρέχει και θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρα καθώς και personal trainer. Τα μαθήματα γιόγκα έχουν ένα διαφορετικό αέρα στο επιβλητικό ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης, αφού γίνονται τις πρωινές ώρες με θέα την ανατολή του ήλιου, στο SkyPark Observation Deck στα 150 μ ύψος.

Δικαιωματικά, λοιπόν, το Marina Bay Sands έχει κερδίσει μεταξύ άλλων και τον τίτλο του“Singapore’s Best Spa 2018″.



Εκμεταλλευτείτε τη θέα που προσφέρει το κατάλυμά σας και προσαρμόστε τις θεραπείες ευεξίας κατάλληλα έτσι ώστε ο επισκέπτης να τις απολαμβάνει μπροστά από ένα μοναδικό και ιδιαίτερο τοπίο και όχι απλά σε ένα δωμάτιο ευεξίας! Με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ πιθανό να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε διαφημιστές του καταλύματός σας και είτε να σας προτείνουν απευθείας σε φίλους και γνωστούς τους, είτε να σας ‘προωθήσουν’ ψηφιακά μέσα από τις φωτογραφίες και τα stories τους στα social media.

Aqua Dome 4 Sterne Superior Hotel & Tirol Therme Längenfeld, Αυστρία

Ski, ξεκούραση και ιαματικά λουτρά σε ένα από τα πολυβραβευμένα ξενοδοχεία της Αυστρίας.

Το Aqua Dome που βρίσκεται στην περιοχή Τιρόλο στις Αυστριακές Άλπεις, διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μεγάλα κέντρα ευεξίας που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε χειμερινό προορισμό της Ευρώπης, συνδυάζοντας ski και ξεκούραση. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Spa σε μια έκταση 22.000 τετραγωνικών μέτρων!

Ιαματικά λουτρά, θερμικές πισίνες που μοιάζουν να αιωρούνται, κωνικοί πύργοι παρατήρησης, σάουνες, θεραπείες ευεξίας και αποτοξίνωσης, γυμναστήριο, προγράμματα αερόβιας άσκησης, μασάζ, περιποίηση προσώπου, κομμωτήριο, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας — όλα περιτριγυρισμένα από τα χιονισμένα βουνά, σχηματίζουν το τέλειο σκηνικό για τις διακοπές χαλάρωσης που όλοι επιζητούμε. Το spa του ξενοδοχείου προσφέρει πακέτα ευεξίας διάρκειας από λίγες ώρες μέχρι ολόκληρη ημέρα, αλλά και after-work πακέτα χαλάρωσης.

Extra Info: Ο περιβάλλων χώρος το βράδυ φωτίζεται καταπληκτικά και το σκηνικό γίνεται ιδιαίτερα ρομαντικό και ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μπάνιο στις θερμικές πισίνες υπό το φως του φεγγαριού. Κάθε Παρασκευή, το κέντρο ευεξίας λειτουργεί μέχρι τα μεσάνυχτα, προσφέροντας και πάλι ρομαντικές στιγμές απόλαυσης στους επισκέπτες του.

Μερικά από τα βραβεία που έχει αποσπάσει δικαίως το ξενοδοχείο τα προηγούμενα χρόνια, είναι το “World’s Best Mineral & Hot Spring Spa”, “Austria’s Leading Spa Resort” και, φυσικά, “Certificate of Excellence” από την TripAdvisor.



Δημιουργήστε ένα χώρο που θα μετατρέψει τις υπηρεσίες Spa σε μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη σας. Όσο πιο ξεχωριστός και εντυπωσιακός είναι ο χώρος τόσο πιο πιθανό είναι οι επισκέπτες σας να προωθούν στα social media τις υπηρεσίες σας ανεβάζοντας έτσι την δυναμική του ξενοδοχείου σας!



Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό concept!

Το Destsetters δημιουργεί για το ξενοδοχείο σας (νέο ή υπό ανακαίνιση) εντυπωσιακά Hotel Concepts, μέσω των οποίων σας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδικότητα της εμπειρίας που θέλετε προσφέρετε στο ξενοδοχείο σας, αλλά και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Σε συνεργασία με επιλεγμένους Concept Makers, το Destsetters αναπτύσσει ένα πλήρες και αναλυτικό brief/manual του νέου ξενοδοχείου, βοηθώντας τους τρίτους συνεργάτες (Αρχιτέκτονες, Interior Designers, Marketeers κ.λπ.) να κατανοήσουν καλύτερα το όραμα της επιχείρησης και, μέσω μιας καλύτερης διαχείρισης του budget, να οδηγηθούν στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ξενοδοχείου.

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό concept για το ξενοδοχείο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κύριο Ζένιο Ζένιου στο zenios@destsetters.com

Sponsored | Advertise here


Ananda In The Himalayas, Ινδία 

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και η φύση αρμονικά συνδυασμένα σε ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα Spa στον κόσμο.

Spa Hotels | Hotelier Academy

Στους πρόποδες της οροσειράς των Ιμαλαΐων, λίγο πιο πέρα από το Rishikesh της Ινδίας, βρίσκεται το Ananda, μια όαση ευεξίας και αναζωογόνησης που συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ινδίας με τη φύση. Διεθνείς ειδικοί υγείας σάς κατευθύνουν εκεί για ένα ταξίδι γεμάτο με συμβουλές yoga και συνεδρίες για να αποκαταστήσετε την ισορροπία και να εναρμονίσετε την ενέργειά σας.

Το Ananda έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα Spa στον κόσμο, με private συνεδρίες και υπηρεσίες που μπορούν να γίνουν tailor–made ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του επισκέπτη. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών ευεξίας όπως διαλογισμό, γιόγκα, Ayurveda, Rasayana, organic cuisine, αποτοξινωτικές θεραπείες σώματος και πνεύματος, stress management, Pranayama, Ventana Talks, Reiki, cooking classes, καθώς και θεραπείες υδροθεραπείας όπως ατμόλουτρο, σάουνα, ψυχρή πισίνα και υδροθεραπεία Kneipp Foot Bath.

Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί το fitness center που περιλαμβάνει συμβουλευτική και αξιολόγηση, ανάλυση σύνθεσης σώματος και personal training. Στις σουίτες του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα αρωματικό μπάνιο χαλάρωσης στην μπανιέρα υδρομασάζ και να κολυμπήσει στην ιδιωτική πισίνα με θέα στη φύση.

Layana Resort & Spa, Ταϊλάνδη 

Καταφύγιο χαλάρωσης, ευεξίας και περιποίησης εμπνευσμένα από την Ανατολή και τη Δύση.

Spa Hotels | Hotelier Academy

Το Layana Resort & Spa στην περιοχή Κράμπι στη Νότια Ταϊλάνδη, είναι ένα ξεχωριστό θέρετρο που στεγάζει το βραβευμένο Linger Longer Spa, ένα καταφύγιο χαλάρωσης που προσφέρει περιποιήσεις υγείας από την Ανατολή και την Δύση, καθώς και θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, που έχουν στόχο την αποκατάσταση της εσωτερικής αρμονίας και την ευημερία του επισκέπτη.

Σε έναν ειδυλλιακό κήπο, το Linger Longer είναι εξοπλισμένο με έξι κλιματιζόμενες εσωτερικές αίθουσες περιποίησης, δύο υπαίθριους χώρους μασάζ ποδιών, μια πισίνα υδρομασάζ, θεραπείες Spa με αλάτι και, φυσικά, σάουνα. Μερικές από τις θεραπείες είναι το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, αρωματοθεραπεία, scrubs, wraps και οι θεραπείες σώματος και περιποιήσεις προσώπου οι οποίες εκτελούνται από καταρτισμένο προσωπικό και ειδικούς θεραπευτές. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει πακέτα περιποίησης λίγων ωρών μέχρι και πακέτα ολοήμερης ευεξίας, που συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και δραστηριότητες που έχουν ωσ στόχο την μείωση του στρες και την χαλάρωση, όπως είναι τα μαθήματα yoga, ο διαλογισμός και το personal training κάτω από την επίβλεψη ειδικών γυμναστών.

Το θέρετρο έχει βραβευτεί κατά καιρούς τόσο για τις υπηρεσίες ευεξίας που παρέχει όσο και για την πολυτέλεια των υπηρεσιών του. Μερικά από τα βραβεία που έχει λάβει είναι το “Thailand’s Luxury Hotel 2019”, το “Asia’s Leading Wellness Resort 2017” και το “Luxury Spa Awards 2017”.

Six Senses Ninh Van Bay, Βιετνάμ

Οι 6 πυλώνες ευεξίας παρεχόμενες μέσω smart τεχνολογιών.

Spa Hotels | Hotelier Academy

Το Six Senses Ninh Van Bay στο Βιετνάμ βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα και προσφέρει πολυτελείς και ευρύχωρες βίλες με ιδιωτικές πισίνες και υπηρεσίες ευεξίας στο βραβευμένο Six Sense Spa του ξενοδοχείου. Οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί βράχων, η παραλία με τη λευκή άμμο, το σκηνικό των πανύψηλων βουνών και η προσέγγιση του συγκροτήματος μόνο από το νερό, δημιουργούν ένα παραδεισένιο τοπίο.

Εδώ, οι υπηρεσίες wellness είναι προσωποποιημένες μέσω smart τεχνολογιών και υπάρχει ειδικά καταρτισμένο προσωπικό που στοχεύει στους 6 πυλώνες της ευεξίας: τον ύπνο, το φαγητό, τις θεραπείες Spa, την κίνηση, την ενσυνειδητότητα και την καλλιέργεια. Μέσα από τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης απολαμβάνει και καλλιεργεί έναν υγιέστερο τρόπο ζωής, διατροφής, ύπνου και γυμναστικής, απολαμβάνοντας κάποιες ξεχωριστές θεραπείες όπως βιετναμέζικο μασάζ, διαλογισμό, γιόγκα, μανικιούρ-πεντικιούρ, θεραπείες αποτοξίνωσης, ακόμα και μετρήσεις ανάλυσης βιοδεικτών για τον σχεδιασμό προγράμματος διατροφής και άσκησης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.


Song Saa Private Island, Καμπότζη 

Ένα ιδιωτικό νησί στην Καμπότζη που προσφέρει στους επισκέπτες του από υπηρεσίες ευεξίας μέχρι θεραπείες αποτοξίνωσης και διατροφής.

Spa Hotels | Hotelier Academy

Το Song Saa Private Island βρίσκεται στο Αρχιπέλαγος Koh Rong της Καμπότζης, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους τροπικούς ύφαλους, τη μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και τις ιδιωτικές παραλίες λευκής άμμου, ενώ υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες ζωής στους επισκέπτες του.

Ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ευεξία σε ένα ιδιωτικό νησί που η φιλοσοφία του είναι να παρέχει στον επισκέπτη όλες τις εμπειρίες και υπηρεσίες που χρειάζεται χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί από το νησί. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο πρώτο ιδιωτικό φυσικό καταφύγιο θαλάσσιου αποθέματος στη Καμπότζη, να απολαύσει δραστηριότητες όπως γυμναστήριο, snorkeling, scuba-diving και sea kayaking, σε μια πλούσια περιοχή γεμάτη κρυμμένους ορμίσκους και παραδεισένιους κόλπους, αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα.

Οι υπηρεσίες ευεξίας περιλαμβάνουν Spa προσώπου και σώματος, θεραπείες που εστιάζουν στην εσωτερική ευεξία & πνευματική ισορροπία όπως manipura & karuna, Kaya massage, ιδιωτική γιόγκα, διαλογισμό, εμβάπτιση θαλάσσιας χλωρίδας, βουδιστική ‘ευλογία’ που εκτελείται από μοναχούς στην τοπική παγόδα, μασάζ με τεχνητό χαλίκι, θεραπευτική αντιμετώπιση της χλωρίδας του προσώπου και τελετουργία λουτροθεραπείας. Ο επισκέπτης έχει επίσης την δυνατότητα να κάνει θεραπείες αποτοξίνωσης και διατροφής, συνδυάζοντας κατάλληλες τροφές με σωματική άσκηση, μέσα από την καθοδήγηση των ειδικών θεραπευτών. Στους κοινόχρηστους χώρους θα βρείτε μια infinity pool με θέα τον ωκεανό, εστιατόρια, bar και ιδιωτική παραλία που μπορείτε να οργανώσετε ένα private ρομαντικό γεύμα.


Lily Beach Resort and Spa, Μαλδίβες 

Συνδυάζοντας την ευεξία και την χαλάρωση με το wellbeing και την άσκηση στις μαγευτικές Μαλδίβες.

Spa Hotels | Hotelier Academy

Στις εξωτικές Μαλδίβες δεσπόζουν πολλά αξιόλογα θέρετρα με πολυτελείς υπηρεσίες που κάνουν την διαμονή του επισκέπτη αξέχαστη και ξεκούραστη. Εμείς ξεχωρίσαμε το Lily Beach Resort and Spa για την πολυτέλεια και την πληθώρα υπηρεσιών ευεξίας και άσκησης που παρέχει στους επισκέπτες του. Βίλες με ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ, εστιατόρια και μπαρ, πισίνες, κέντρο καταδύσεων, γυμναστήριο, γήπεδα τένις, water sports, S.U.P, snorkeling και ένα συγκρότημα άθλησης που περιλαμβάνει πινγκ-πονγκ, beach volley, μπιλιάρδα και ένα φωτιζόμενο γήπεδο τένις, είναι μερικά από τα παρεχόμενα facilities του Lily Beach Resort and Spa.

Εκτός από όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, στο ξενοδοχείο λειτουργούν και ομαδικά προγράμματα όπως Zumba, Yoga, εξερεύνηση του νησιού με Segway, καθώς και ασκήσεις στην πισίνα για σωματική υγεία. Οι θεραπείες του water Tamara Spa θα ‘αποπλανήσουν’ και θα ταξιδέψουν τον επισκέπτη μέσα από τις υπηρεσίες, την υπέροχη θέα στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά και το γυάλινο δάπεδο που βλέπει τον υποβρύχιο κόσμο της θάλασσας στις εγκαταστάσεις του.

Στις βίλες του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει κάποιες από τις υπηρεσίες του Tamara Spa στο δωμάτιό του, όπως είναι η σάουνα, το υδρομασάζ και το μανικιούρ-πεντικιούρ. Οι υψηλές παροχές Spa του Lily Beach Resort έχουν καταφέρει να αποσπάσουν το βραβείο “World Luxury Spa 2017″.

Extra Info:  Τα προϊόντα περιποίησης Spa μπορείτε να τα βρείτε και στην boutique που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να περιποιείστε τον εαυτό σας και μετά τις διακοπές σας.



Δημιουργήστε ένα boutique shop με προϊόντα Spa του ξενοδοχείου σας καθώς και προϊόντα καθημερινής χρήσης που φέρουν το λογότυπο και την υπογραφή των υπηρεσιών σας ,καλύπτοντας τις ανάγκες του πελάτη και μετά το πέρας της φιλοξενίας του. Μέσα από τις πωλήσεις των προϊόντων σας χτίζετε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, ισχυρό brand name και παράλληλα αυξάνετε και τα έσοδά σας!

Επίλογος

Όπως γίνεται, λοιπόν, σαφές μέσα από τα εξαιρετικά παραδείγματα ξενοδοχείων που έχουμε επιλέξει, οι υπηρεσίες ευεξίας έχουν πλέον αναβαθμιστεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν συνήθως, εκτός από ένα κλασσικό spa ή μια θεραπεία προσώπου, πολλές και διαφορετικές θεραπείες είτε για την σωματική ενδυνάμωση του επισκέπτη είτε για την εσωτερική και την ψυχική του υγεία.

Τα περισσότερα καταλύματα που έχουν βραβευτεί ή έχουν ξεχωρίσει για τις υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρουν, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αρμονία της φύσης και της ξενοδοχειακής μονάδας τους, ‘εκμεταλλευόμενοι’ τον τοπικό φυσικό πλούτο της περιοχής. Ακόμα και όταν το κατάλυμα βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον και είναι δύσκολο να επωφεληθεί από την φύση, μπορεί εύκολα να επικεντρωθεί σε άλλα κριτήρια που θα το διαφοροποιήσουν από την αγορά, όπως προσωπικές συνεδρίες και αναλύσεις σώματος, που θα βοηθήσουν τον επισκέπτη να πετύχει έναν καλύτερο τρόπο ζωής και διατροφής και μετά την διαμονή του ή να στοχεύσει σε εξειδικευμένες δραστηριότητες που έχουν στόχο την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, και να αποκτήσει εμπειρίες που θα του μείνουν αξέχαστες!

bottom of page