top of page

5 Ξενοδοχεια που μας εξεπληξαν με το φανταστικο τους εορταστικο περιεχομενο!

Η περίοδος των εορτών είναι ακόμα εδώ, και όπως όλοι, έτσι και τα ξενοδοχεία, έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως, προκειμένου να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αλλά και το νέο έτος με τους επισκέπτες τους. Προκειμένου λοιπόν να διαδώσουμε το εορταστικό κλίμα και να επιβραβεύσουμε τα ξενοδοχεία από όλον τον κόσμο που μας έστειλαν το Εορταστικό τους περιεχόμενο, δημιουργήσαμε αυτό το ειδικό άρθρο για την Hotelier Academy, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψουμε τα ξενοδοχεία με το καλύτερο Εορταστικό περιεχόμενο για το 2019.

Πριν όμως ανακαλύψουμε τα ξενοδοχεία, μη ξεχάσετε ότι μπορείτε να βρείτε όλες τις τελευταίες μας Hotel Collections σε αυτό το link, ενώ μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορα και εύκολα την Hotel Collection της εβδομάδας με μια απλή εγγραφή στο Newsletter μας.


 *Sponsored


Προσεγγίστε νέες niche αγορές ταξιδιωτών την στιγμή που κάνουν την ερευνά τους για Ξενοδοχεία!

Το Travel by Interest είναι ευρέως γνωστό για τις μοναδικές Hotel Collections που δημιουργεί, στοχεύοντας Niche Markets μέσω του υψηλού επιπέδου περιεχομένου. Το TBI βοηθάει το ξενοδοχείο σας να ανοίξει νέες αγορές, δημιουργώντας αυθεντικό περιεχόμενο για αυτό, με το Booking Engine σας συνδεδεμένο, στοχεύοντας keywords που οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν συχνά κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς τους.Μαθετε Περισσοτερα για το TBI for Hotels ή επισκεφτείτε το Travel by Interest

Εάν θα θέλατε να συμπεριλάβετε το ξενοδοχείο σας σε μελλοντικές Hotel Collections που θα δημιουργήσουμε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Στέλλα Ζένιου, στο stella@travelbyinterest.com, η οποία θα επιστρέψει με προσωποποιημένες συμβουλές και προτάσεις.

Anantara Mai Khao Phuket: Χριστούγεννα με μία extra δόση χαράς



Το Anantara Mai Khao Phuket μπορεί να θεωρηθεί εύκολα, ο βασιλιάς του Εορταστικού ξενοδοχειακού περιεχομένου για το 2019. Αυτό το εξαιρετικό κατάλυμα στο Phuket της Ταϋλάνδης, δημιούργησε ένα απλό και εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό για την εορταστική περίοδο, όπου πρωταγωνιστεί ο Άγιος Βασίλης σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο, που δεν είναι αντιπροσωπευτικό των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Έχετε δει ποτέ τον Άγιο Βασίλη να κάνει κανό; Εμείς πάντως όχι!

Sheraton Grande Sukhumvit: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα



Το Sheraton Grande Sukhumvit μοιράστηκε μαζί μας το πιο γλυκό εορταστικό φωτογραφικό υλικό για το 2019. Σπίτια από gingerbread, πύργοι από macarons, Χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από κέικ και πολλές ακόμα λιχουδιές, πρωταγωνιστούν σε όλες τις φωτογραφίες. Όλα έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια, οπότε αν αναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο μέρος να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας τις επόμενες γιορτές, αυτό είναι σίγουρα το μέρος που ψάχνετε. Ειδικά τα παιδιά θα το λατρέψουν!

W Amsterdam: Τα καλύτερα εναλλακτικά Χριστούγεννα



Το πνεύμα των εορτών στο W Amsterdam είναι λίγο διαφορετικό από αυτό των άλλων ξενοδοχείων. Είναι πολυτελές, είναι κομψό, γεμάτο φινέτσα και queer. Είναι σίγουρα, το καλύτερο μέρος για να γιορτάσετε την αλλαγή του Νέου Χρόνου, μιας και οι εορτασμοί στο W Lounge είναι πάντα εκθαμβωτικοί! Απεριόριστη σαμπάνια, πεντανόστιμα snacks, ζωντανά shows, υπέροχοι DJs και μοναδική θέα των Πρωτοχρονιάτικων Πυροτεχνημάτων που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στην πόλη. Έτσι θα έπρεπε να είναι η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

The Peninsula Bangkok: Λαμπερά Χριστούγεννα

Το βραβείο για το καλύτερο στολισμό εισόδου της δεκαετίας, απονέμεται στο… The Peninsula Bangkok. Με γιορτινά φωτάκια κυριολεκτικά παντού, κορδέλες, Χριστουγεννιάτικα δένδρα και ένας χαμός από άλλα εορταστικά στολίδια, αυτό το ξενοδοχείο σε κάνει να ονειρεύεσαι τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σου, μόνο κοιτάζοντάς το. Φυσικά, τα λαμπάκια του ίδιο χρώματος προσθέτουν μία έξτρα δόση πολυτέλειας στον εορταστικό στολισμό και αναδεικνύοντας την μοναδική και πολυτελή εορταστική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.

Quinta das Lagrimas: Ένα Βασιλικό Εορταστικό Δείπνο για λίγους

Η τελευταία θέση στη λίστα μας, ανήκει στο υπερπολυτελές Quinta das Lagrimas στην Πορτογαλία. Για ακόμα μία φορά, το φαγητό έρχεται στο προσκήνιο, καθώς το ξενοδοχείο αποφάσισε να αναδείξει την εορταστική του ατμόσφαιρα στολίζοντας το βραδινό τραπέζι. Μία τεράστια γαλοπούλα στη μέση του τραπεζίου, διάφορα στολίδια σε όλο το τραπέζι, κόκκινο κρασί και πολλές εορταστικές λιχουδιές είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί να βρει κανείς σε αυτό το προσεκτικά στημένο Εορταστικό τραπέζι του Quinta das Lagrimas. Ποιος θα έλεγε «Όχι» σε κάτι τέτοιο;

Συνοψίζοντας, αυτά είναι τα 5 ξενοδοχεία που μας εξέπληξαν με το Εορταστικό Περιεχόμενό τους. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές Hotel Collections του Travel by Interest; Στείλτε μας ένα e-mail, και η ομάδα μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

bottom of page