top of page

7 Ρομαντικα Ξενοδοχεια και τι τα κανει να ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα!

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα, ειδικά αυτόν τον μήνα, που είναι και η εορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Με τα χρόνια τα ταξίδια έχουν γίνει ακόμη πιο εύκολα από προηγουμένως, οπότε τα ζευγάρια προτιμούν να κάνουν πιο πολλά ταξίδια μαζί.

Τα ρομαντικά ταξίδια είναι τα πλέον πιο διαδεδομένα στον τουρισμό, έχοντας συντελέσει και στην δημιουργία μίας σειράς από ειδικά Blogs με ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί τον κόσμο. Αυτή η ζήτηση για ρομαντικά ταξίδια έχει δημιουργήσει την ανάγκη περισσότερων ρομαντικών δραστηριοτήτων εντός των ξενοδοχείων, δίνοντας έτσι, πιο πολλούς λόγους στα ζευγάρια να τα επισκεφτούν!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιους τρόπους που θα μπορούσατε να προωθήσετε το ρομαντισμό στο ξενοδοχείο σας, με απτά παραδείγματα ξενοδοχείων που τα έχουν εφαρμόσει και έχουν πετύχει.


Το Travel by Interest, σε συνεργασία με την Hotelier Academy, και κάτω απο τα πλαίσια της καμπάνιας “The Best Romantic Hotels around the World”, δίνει συμβουλές και tips στους ξενοδόχους, έτσι ώστε να αναπτύξουν το ρομαντικό κομμάτι του ξενοδοχείου τους.

TIPS ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ:

  1. Προωθήστε το περιεχόμενό σας στα σωστά μέσα!

  2. Προσθέστε μια δόση γαστρονομίας!

  3. Μετατρέψτε το ταξίδι σε μία αξέχαστη περιπέτεια!

  4. Δημιουργήστε μία ρομαντική εμπειρία πάνω σε ένα πλεονέκτημα του ξενοδοχείου!

  5. Δημιουργήστε δωμάτια με όλων των ειδών τις θέες!

  6. Εντάξτε στο Spa μενού σας θεραπείες και μασάζ για δύο!

  7. Δώστε περισσότερους λόγους στα ζευγάρια να μείνουν στο δωμάτιό τους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Κώστα Παπαπάνο στο kostas@destsetters.com

1) Το Le Meridien Koh Samui δημιούργησε το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό!

Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Το ξενοδοχείο Le Meridien στο Koh Samui θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά αυτήν την στιγμή στον κόσμο, το οποίο δεν είναι καθόλου περίεργο, καθώς το ξενοδοχείο έχει αναπύξει μια σείρα απο εμπειρίες που βασίζονται στον ρομαντισμό.

Το ξενοδοχείο έχει φροντίσει να συμπεριλάβει σε όλες τις υπηρεσίες του προσφορές για ζευγάρια, καθώς έχει δημιουργήσει και το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό που θα δώσει στο ζευγάρι το τελικό ερέθισμα να το επισκεφτεί.

Φυσικά, το να έχεις απλά ένα καλό υλικό δεν είναι αρκετό για να καταφέρεις να το εκμεταλλευτείς πλήρως. Η διανομή του υλικού μέσω ενός τρίτου καναλιού αυξάνει σημαντικά το visibility του ξενοδοχείου σας, αυξάνοντας έτσι και τα booking requests.

*SPECIAL TIP: Πριν αποφασίσετε να επιλέξετε ένα κανάλι δημιουργίας και διανομής του περιεχομένου σας, σιγουρευτείτε πως το κανάλι μπορεί να σας προωθήσει σε συγκεκριμένα κοινά, τα οποία δεν μπορείτε να βρείτε εσείς οι ίδιοι. Όσο πιο στοχευμένο το περιεχόμενο, τόσο καλύτερο και το αποτέλεσμα.

2) Το Ellerman House έδωσε έναν τόνο Γαστρονομικής Πολυτέλειας στο ταξίδι με τα Κρασιά του!

Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Το Ellerman House στην Cape Town αποφάσισε να δώσει στο ρομαντικό ταξίδι των ταξιδιωτών του ένα τόνο γαστρονομικής πολυτέλειας, προσθέτοντας μία wine gallery σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο ίδιο το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο έχει στη διάθεσή του μια συλογή με πάνω από 7500 Αφρικανικά κρασιά, από τις πιο δημοφιλής περιοχές παραγωγής οίνου σε ολόκληρη την ήπειρο. Πολλά απο τα κρασιά είναι σπάνια, καθώς κάποια άλλα είναι ειδικές εκδόσεις που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Φυσικά, σε όλα τα ζευγάρια αρέσουν τέτοιες εμπειρίες, καθώς ο καθένας θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και μοναδικό στις διακοπές του με το άλλο του μισό.

*SPECIAL TIP: Ένα καλό κρασί εκτιμάται από τον οποιοδήποτε ταξιδιώτη, είτε μιλάμε για ζευγάρι είτε όχι. Ειδικά στα ρομαντικά δείπνα, το κρασί γίνεται ένας πολύ καλός σύντροφος του φαγητού.

3) Το The Singular Patagonia μετέτρεψε το Ρομαντικό Ταξίδι σε μια Αξέχαστη Περιπέτεια!

Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Καθώς ένα ζευγάρι αναζητά πράγματα να κάνει όταν πηγαίνει ταξίδι, στο ξενοδοχείο The Singural Patagonia, το ρομαντικό ταξίδι μεταμορφώνεται σε μία περιπέτεια, καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων μέσα και έξω απο το ξενοδοχείο.

Οι δραστηριότητες είναι ποικίλες και για όλων των ειδών ταξιδιωτών. Χωρίζονται σε κατηγορίες διαρκείας και δυσκολίας. Από ποδηλασία στην πεδιάδα του Puerto Consuelo, περπάτημα στο βουνό Dorotea, ψάρεμα στην Παταγονία, ιππασία στην Laguna Sogia, μέχρι και Kayaking στο Eberhard Fjord.

*SPECIAL TIP: Καθώς οι ταξιδιώτες, και πιο συγκεκριμένα τα ζευγάρια, θέλουν να δημιουργήσουν εμπειρίες που θα θυμούνται και θα έχουν να διηγούνται, είναι βασικό για ένα ξενοδοχείο να προσθέτει κάποια πακέτα τα οποία τους διευκολύνουν στην εξερεύνηση του προορισμού. Πέρα από τα έσοδα, ανοίγουν και προοπτικές νέου πελατολογίου που θα μπορούσε να επισκεφτεί το ξενοδοχείο!

4) Το Anantara Kihavah δημιούργησε μια Ρομαντική Εμπειρία γύρω από τον ουρανό!

Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Υπάρχει πιο ρομαντικό πράγμα από έναν έναστρο ουρανό; Μάλλον όχι, και το ξενοδοχείο Anantara Kihavah το γνωρίζει πολύ καλά και δημιούργησε μια ολόκληρη εμπειρία γύρω απο αυτό.

Δημιουργώντας ένα bar με έλαχιστο φως, και έναν εξειδικευμένο αστρονόμο, τον Ali Shameem, το ξενοδοχείο ξεναγεί τους καλεσμένους του σε έναν μαγευτικό και εξωγήινο κόσμο.

*SPECIAL TIP: Είναι σημαντικό να μπορείτε να εκμεταλευτείτε πλήρως τον περίγυρο σας, όπως και αυτό το ξενοδοχείο στις Μαλδίβες. Βρείτε τα πλεονεκτήματα της τοποθεσίας σας και δημιουργείστε εμπειρίες που οι ταξιδιώτες δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο.

5) Το ξενοδοχείο Vedema βασίστηκε πάνω στην υπέροχη θέα του!

Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Το ξενοδοχείο Vedema έχει γίνει ένα ιδιαίτερα αγαπητό hotspot για ζευγάρια στην Σαντορίνη λόγω της υπέροχης του θέας. Η ωραία θέα είναι πολύ σημαντική όταν μιλάμε για ρομαντισμό καθώς ακόμη και το πιο απλό δείπνο, η ωραία θέα το μετατρέπει σε μία μαγευτική εμπειρία.

Πολλά ξενοδοχεία στην Σαντορίνη φημίζονται για την υπέροχη τους θέα προς την Καλντέρα, αλλά υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία, όπως το Vedema, που προσφέρουν εξίσου εντυπωσιακή θέα χωρίς να είναι απαραίτητα προς την Καλντέρα. Φυσικά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει και εξαιρετική θέα προς το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

*SPECIAL TIP: Φροντίστε να συμπεριλάβετε στο ξενοδοχείο σας δωμάτια όλων των ειδών τις θέες, είτε προς τη θάλασσα, προς τον κήπο του ξενοδοχείου (εάν υπάρχει) ή ακόμη και προς την πόλη που βρίσκεται για να καλύψετε όλες τις αρεσκείες των επισκεπτών.

6) Το Badrutt’s Palace πρόσθεσε θεραπείες για δύο στο Spa του!


Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Το ρομαντικό ταξίδι στο Badrutt’s Palace μετατρέπεται σε μία εμπειρία χαλάρωσης για ερωτευμένους. Το πλήρως εκσυγχρονισμένο spa του ξενοδοχείου προσφέρει μία σειρά από χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες, καθώς και δύο ειδικά δωμάτια spa με επιπλέον facilities, ιδανικά για ζευγάρια.

Στις spa σουίτες του ξενοδοχείου τα ζευγάρια θα μπορούν να βρουν υποδομές όπως ατμόλουτρο, διπλό jacuzzi, 2 κρεβάτια massage, μια σάουνα, και φυσικά όμορφη θέα προς τον κήπο του ξενοδοχείου.

*SPECIAL TIP: Έχει παρατηρηθεί πως τα ζευγάρια ανταποκρίνονται θετικά όταν υπάρχουν ειδικές θεραπείες για 2 άτομα. Επίσης, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ειδικά δωμάτια massage για δύο, έτσι ώστε το ζευγάρι να μην χρειαστεί να χωριστεί ούτε κατά την διάρκεια του massage του.

7) Το Paradisus Playa del Carmen La Perla έδωσε στα ζευγάρια περισσότερους λόγους να μείνουν στο δωμάτιό τους!

Ρομαντικα Ξενοδοχεια

Το Paradisus Playa del Carmen La Perla είναι ένα adults-only ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Μεξικό. Τα δωμάτιά του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο μοντέρνα συστήματα έτσι ώστε τα ζευγάρια που το επισκέπτονται να μπορούν να περάσουν ώρες μεσα στο δωμάτιο χωρίς να βαρεθούν.

Η Μάστερ Σουίτα του ξενοδοχείου επεκτείνεται σε περισσότερο από 80 τετραγωνικά μέτρα και έχει πολυτελείς υποδομές, όπως ένα μοντέρνο μπάνιο με rain shower, μαρμάρινα δάπεδα, μια ιδιωτική βεράντα με τζακούζι και πολλά άλλα.

*SPECIAL TIP: Τα ζευγάρια προτιμούν να αφιερώσουν τις ρομαντικές διακοπές τους ο ένας στον άλλον οπότε είναι πολυ σύνηθες να περνάνε ένα μεγάλο κομμάτι των διακοπών τους στο δωμάτιό τους.

bottom of page