top of page

Η Ιστορια της Επιτυχιας του Avaton: Πως Διαμορφωθηκε η Ψηφιακη Υπηρεσια Δωματιου και Eγινε μερος της

Καθώς η τεχνολογία διεισδύει περαιτέρω στον ταξιδιωτικό κλάδο, διαμορφώνοντας τις συνήθειες των ταξιδιωτών και την αίσθηση της φιλοξενίας, ένας άνεμος αλλαγής έχει αρχίσει να «φυσά» για την υπηρεσία δωματίου. Είναι μία από τις λίγες “υπηρεσίες” του ξενοδοχείου που δεν είχε λάβει αναβαθμίσεις, μέχρι πρότεινος, από την πρώτη της παρουσίαση το 1931, στο πολυτελές ξενοδοχείο Waldorf Astoria στη Νέα Υόρκη και οι ταξιδιώτες δεν είναι πλέον πρόθυμοι να το αγνοήσουν.

Στην πραγματικότητα, τα applications παραγγελίας τροφίμων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμια κλίμακα και η ψηφιακή (διαδικτυακή και κινητή) παραγγελία έχει γίνει μέρος της πραγματικότητας των ανθρώπων. Στατιστικά μιλώντας, μία πρόσφατη μελέτη του National Restaurant Association Association, έδειξε ότι το 37% των εστιατορίων, ανέπτυξαν σημαντικά τις ψηφιακές τους παραγγελίες για το 2019. Ενώ μία δεύτερη έρευνα έδειξε ότι τα γεγονότα του 2020 οδήγησαν σε μία επιβλητική αύξηση της τάξεως του 33% στις συνολικές παραγγελίες εστιατορίων που πραγματοποιήθηκαν από διαδικτυακές εφαρμογές.

Η παραπάνω τάση, σε συνδυασμό με τη φθίνουσα δημοτικότητα της υπηρεσίας δωματίου, οδήγησε στην ανάγκη ριζικών αλλαγών για τη βιομηχανία φιλοξενίας. Μία αλλαγή που θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο μέσω της ψηφιοποίησης. Πρόσφατα, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την υπηρεσία δωματίου σας, τονίζοντας τη σημασία της τεχνολογίας στην υπηρεσία δωματίου.

Έτσι, θεωρήσαμε ότι είναι προτιμότερο για αυτό το άρθρο, να επικεντρωθεί στην ιστορία επιτυχίας ενός ξενοδοχείου το οποίο ψηφιοποίησε την υπηρεσία δωματίου του, με τη βοήθεια μιας τεχνολογικής εταιρείας που ονομάζεται SuitePad, η οποία ειδικεύεται στην ψηφιακή επικοινωνία επισκεπτών.


*Sponsored


Μάθετε πώς πέτυχε η Ψηφιακή Προσαρμογή του “The Avaton Luxury Hotel & Villas” μέσω της συνεργασίας του με την εταιρεία SuitePad

Τα ψηφιακά tablets της εταιρείας SuitePad στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προσφέρουν στους επισκέπτες μία καλύτερη διαδικασία παραγγελίας και βελτιστοποιούν όλες τις εργασίες του ξενοδοχείου για το προσωπικό, χρησιμοποιώντας το καινοτόμο backend της εταιρείας. Αυτό προώθησε την ψηφιακή προσαρμογή του Avaton Luxury Hotel & Villas και προσέφερε στους επισκέπτες μία εξατομικευμένη εμπειρία πολυτέλειας.

Με αυτόν τον τρόπο, το ξενοδοχείο προωθεί την πώληση και διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη διαμονή κάθε επισκέπτη στο ξενοδοχείο.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία SuitePad και τα προϊόντα της


Το Ξενοδοχείο: Το Avaton Luxury Hotel & Villas – ένα πολυτελές θέρετρο που τόλμησε να ψηφιοποιήσει την υπηρεσία δωματίου του και πέτυχε!

The Avaton Luxury Hotel & Villas


Ως ένα υπερήφανο μέλος της αλυσίδας Relais & Chateaux, το Avaton Luxury Hotel & Villas είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το οποίο προσπαθεί να προσφέρει στους επισκέπτες του μία ικανοποιητική εμπειρία προορισμού μέσα από τους προσφερόμενους χώρους του ξενοδοχείου, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του και αναβαθμίζοντας περαιτέρω την εμπειρία των επισκεπτών του.

Το Avaton Luxury Hotel & Villas, διαθέτει ένα από τα καλύτερα μενού υπηρεσιών στη Νότια Μεσόγειο. Ωστόσο, έχοντας πλήρη επίγνωση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των ταξιδιωτών και παρά την αριστεία του, η διεύθυνση του θερέτρου θεώρησε ότι η εμπειρία δεν ήταν αρκετή και συνέχισε να διερευνά τρόπους για να τη βελτιώσει περαιτέρω. Αυτό που αποφάσισαν λοιπόν, ήταν να προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του, αλλά και αρκετών διαδικασιών, αντίστοιχα.

Δεδομένου ότι το Avaton Luxury Hotel & Villas είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που διαθέτει εξαιρετική εμπειρία διαμονής, η ομάδα διαχείρισης γνώριζε από την αρχή ότι δεν μπορούσαν να πορευτούν με μία συμβατική λύση, όπως μία απλή εφαρμογή ξενοδοχείου. Και, εδώ ήταν που η εταιρεία SuitePad «μπήκε» στην εικόνα.


*Sponsored

Το Avaton Luxury Hotel & Villas

Tο Avaton Luxury Hotel & Villas, είναι υπερήφανο μέλος των Relais & Châteaux. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει μία κομψή και σύγχρονη απόδραση στην παραλία, με θέα στα λαμπερά γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθω στη Χαλκιδική.

Αποτελείται από μία αποκλειστική συλλογή καταλυμάτων που  αποτελούνται από 36 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες. Τα περισσότερα από αυτά έχουν ιδιωτικές πισίνες με ενσωματωμένες ξαπλώστρες που ταλαντεύουν την αίσθηση χαλάρωσης στους μεσογειακούς κήπους του ξενοδοχείου.

Στο ξενοδοχείο, μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει ένα γεύμα δημιουργικής ελληνικής κουζίνας στο ιδιωτικό εστιατόριο μόνο για τους ενοίκους. Επίσης, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να γευτεί ένα αναζωογονητικό κοκτέιλ ειδικά σχεδιασμένο από τον bartender του ξενοδοχείου, συνοδευόμενο από έναν ειδικό συνδυσμό τροφίμων. Σκοπός αυτής της εμπειρίας, να αφεθεί σε ένα ταξίδι γεύσης στον λόφο μπροστά στην παραλία, με θέα στα κρυστάλλινα νερά.

Ο κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις υπηρεσίες VIP που του προσθέτουν ευχαρίστηση στις διακοπές του, αλλά και ένα αίσθημα μοναδικότητας. Ο επισκέπτης, μπορεί ακόμα να απολαύσει ένα δροσιστικό μασάζ ή μία συνεδρία γιόγκα. Κρουαζιέρα γύρω από το Άγιο Όρος, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO σε ένα γιοτ. Με μία επίσκεψή στο Avaton Luxury Hotel & Villas ο κάθε ταξιδιώτης βιώνει την απόλυτη εμπειρία διακοπών και δημιουργεί αναμνήσεις που διαρκούν μία ζωή…!

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία SuitePad και τα προϊόντα της


Η Εταιρεία Ξενοδοχειακής Τεχνολογίας: SuitePad – Ψηφιοποίηση υπηρεσίας δωματίου με πολυτελή τρόπο

Η εταιρεία SuitePad, προσφέρει tablets για το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν ψηφιακά με την ιδιοκτησία μέσω μιας συσκευής. Είναι η αναβαθμισμένη λύση στις τυπικές ξενοδοχειακές εφαρμογές, που επιλύουν κρίσιμα ζητήματα, όπως πιθανούς περιορισμούς υλικού, από τη μεριά του πελάτη ή άλλα δεδομένα, που μπορεί να σχετίζονται και με την επιλογή εφαρμογής συγκεκριμένων διαδικασιών του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, τα tablets της εταιρείας SuitePad, συνοδεύονται από μία πληθώρα χαρακτηριστικών όπως μενού τραπεζαρίας, υπηρεσίες κρατήσεων δραστηριοτήτων, ενσωματωμένο τηλέφωνο, ακόμη και ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή που προσφέρει η εταιρεία SuitePad, γίνεται κυριολεκτικά ο κεντρικός έλεγχος κάθε δωματίου, με αποτέλεσμα μία εντελώς ψηφιακή εμπειρία δωματίου.

Και αυτό ήταν το είδος της λύσης που έψαχνε το Avaton Luxury Hotel & Villas. Η συμπερίληψη ενός tablet με προηγμένες λειτουργίες σε κάθε δωμάτιο, όχι μόνο ενίσχυσε το κύρος του ξενοδοχείου, αλλά και αύξησε τα ετήσια έσοδα του καταλύματος, με ένα επιβλητικό 40% των συνολικών εσόδων να προέρχονται από την εφαρμογή των tablets της εταιρείας SuitePad.

Ωστόσο, μεταξύ των διαθέσιμων χαρακτηριστικών, αυτό που ξεχώρισε για το Avaton Luxury Hotel & Villas, ως προς τον πελάτη και τη συνολική λειτουργία των συσκευών, ήταν το σύστημα παραγγελίας φαγητού.

Το Τέλειο Σύστημα Παραγγελίας Φαγητού: Εύκολη πλοήγηση και επικοινωνία απευθείας με την κουζίνα!

Avaton Luxury Hotel & Villas


Το σύστημα παραγγελίας φαγητού που προσφέρει ένα tablet SuitePad, είναι η υπηρεσία που συναρπάζει περισσότερο τους επισκέπτες του Avaton Luxury Hotel & Villas. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στο ξενοδοχείο να προβάλλει την εκτεταμένη υπηρεσία δωματίου του με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, μορφοποιημένες ώστε να ταιριάζουν στη διεπαφή του tablet, με αποτέλεσμα ένα λαχταριστό προϊόν που μπορεί να πείσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες να δοκιμάσουν το μενού.

Ταυτόχρονα, η καθαρή διεπαφή της εφαρμογής διευκολύνει την πλοήγηση, ακόμη και για ταξιδιώτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτήν την τεχνολογία. Το μενού μπορεί να χωριστεί σε κατηγορίες. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στα διάφορα τμήματα φαγητού, από ένα χρήσιμο και κομψό πλαϊνό πλαίσιο και να αποφασίσουν τι να φάνε γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Φυσικά, η άμεση σύνδεση της εφαρμογής με την κουζίνα επιτρέπει την ολοκλήρωση όλων των παραγγελιών χωρίς τη συμμετοχή της ρεσεψιόν, ελευθερώνοντας χρόνο για πιο ουσιαστικές ενέργειες ή εργασίες, όπως η οικοδόμηση σχέσεων με τους επισκέπτες. Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα το αγαπημένο χαρακτηριστικό των επισκεπτών να είναι το σύστημα παραγγελίας φαγητού.

Το σύστημα παραγγελίας φαγητού μπορεί να είναι η εφαρμογή που έκλεψε τις καρδιές των επισκεπτών, αλλά η ομάδα του Avaton Luxury Hotel & Villas γοητεύτηκε από ένα άλλο χαρακτηριστικό, που τους επέτρεψε να μελετήσουν τους επισκέπτες τους και να κάνουν όλες τις απαραίτητες προσαρμογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Αναφορές Δεδομένων & Στατιστικών: Μελέτη συμπεριφοράς επισκεπτών και προσαρμογή διαδικασιών

Τα δεδομένα είναι ο καλύτερος φίλος του ξενοδόχου, καθώς παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες των επισκεπτών και τι λειτουργεί καλύτερα με βάση τις ανάγκες τους. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη αξιολόγηση του προϊόντος και τις ακριβέστερες προσαρμογές, όπου αυτές χρειάζονται. Οι συσκευές SuitePad συλλέγουν δεδομένα από τη χρήση των πελατών και δημιουργούν ενημερωτικές αναφορές που δίνουν μία σημαντική ιδέα στον ξενοδόχο, για το τι λειτουργεί και τι πρέπει να αλλάξει στο μενού.

Το Avaton Luxury Hotel & Villas, χρησιμοποίησε αυτά τα δεδομένα για να σχεδιάσει το μενού της, σύμφωνα με τα πιο δημοφιλή πιάτα, οδηγώντας τους πελάτες να τα επιλέξουν, με αποτέλεσμα μία πιο ικανοποιητική εμπειρία για τον πελάτη, αλλά και αυξημένες πωλήσεις για το θέρετρο. Ταυτόχρονα, με βάση την απόδοση κάθε πιάτου / ποτού, δημιουργούν ειδικές προσφορές για να αυξήσουν τις πωλήσεις του, εξασφαλίζοντας και πάλι περιορισμένη σπατάλη τροφίμων και απώλεια εσόδων.

Το αποτέλεσμα: Η ιστορία επιτυχίας του Avaton οδηγεί στην πλήρη Ψηφιοποίηση της υπηρεσίας δωματίου

Η εμπνευσμένη ιστορία επιτυχίας του Avaton Luxury Hotel & Villas υπογραμμίζει το αίτημα των ταξιδιωτών για ψηφιοποίηση. Αργά ή γρήγορα, η τεχνολογία θα ενσωματωθεί πλήρως στην εμπειρία του ξενοδοχείου (υπάρχουν ήδη πλήρως αυτοματοποιημένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο), οπότε η ψηφιοποίηση είναι αναπόφευκτη για κάθε τύπο ξενοδοχείου. Συνεπώς, γιατί δεν πρωτοπορείτε και να γίνετε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που θα συμμετέχουν σε αυτή τη νέα, αναβαθμισμένη και πιο ψηφιακή εποχή ταξιδιού;


*Sponsored


Πώς βοηθά η εταιρεία SuitePad τα ξενοδοχεία να φαίνονται πιο φιλικά προς το περιβάλλον και να προωθούν την υπηρεσία δωματίου ως βασικό χαρακτηριστικό της αναβαθμισμένης πολιτικής τους;

Η SuitePad είναι μία εταιρεία, που παρέχει tablets για τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου, με ενσωματωμένο λογισμικό υψηλού επιπέδου που διευκολύνει την επικοινωνία του ξενοδοχείου με τους καλεσμένους του. Αλλά πώς αυτή η τεχνολογία βοηθά να μειωθεί το κόστος ενώ παράλληλα το ξενοδοχείο είναι και πιο φιλικό προς το περιβάλλον;

  1. Όχι άλλο έντυπο υλικό: Η λύση tablet της εταιρείας SuitePad, αντικαθιστά τη χρήση καταλόγων δωματίων, μενού και διαφημιστικού υλικού με ψηφιακές πληροφορίες υψηλού επιπέδου. Η χρήση της τεχνολογίας στην υπηρεσία δωματίου του ξενοδοχείου μπορεί επίσης να αυξήσει τις πωλήσεις σας στο ξενοδοχείο και να προωθήσει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον κατάσταση.

  2. Προώθηση πωλήσεων στο δείπνο εντός του δωματίου: Όντας σύμφωνοι με τη νέα παγκόσμια τάση φιλοξενίας που προσκαλεί τους επισκέπτες να “μείνουν”, να ακολουθήσουν πρωτόκολλα υγείας και να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση, είναι σημαντικό να ενισχυθούν οι πωλήσεις φαγητού στο δωμάτιο.

  3. Guest Room Tablet Buyers Guide: Τα δεδομένα που παρουσιάζονται στον πιο πρόσφατο Guest Room Tablet Buyers Guide, της εταιρείας SuitePad, παρέχουν μία αποκλειστική εικόνα για τις τελευταίες τάσεις στα tablet δωματίων και τα βασικά οφέλη αυτής της τεχνολογίας, τα οποία ενδέχεται να μην γνωρίζουν οι ξενοδόχοι. Τα ξενοδοχεία μπορούν να εφαρμόσουν αυτά τα ευρήματα στις μεθόδους πώλησης υπηρεσιών δωματίου.

bottom of page