top of page

Ρομαντικη ξενοδοχειακη φωτογραφιση: 5+1 ξενοδοχεια στο Travel By Interest με φωτογραφιες εστιασμενες

Ο Ρομαντισμός και τα Ταξίδια του Μέλιτος είναι και πάλι στο προσκήνιο, καθώς το Travel by Interest αφιερώνει τον Μάρτιο στα ζευγάρια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα, το Travel by Interest θα δημιουργήσει και θα δημοσιεύσει μια σειρά από ειδικές hotel collections και άρθρα, που θα αφηγούνται την εμπειρία του μήνα του μέλιτος σε δημοφιλείς προορισμούς και ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο.

Σε συνεργασία με το Travel by Interest, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το εξειδικευμένο άρθρο για τη ξενοδοχειακή φωτογράφιση και, πιο συγκεκριμένα, για τη ρομαντική ξενοδοχειακή φωτογράφιση. Ας εξερευνήσουμε 5+1 resorts στο Travel by Interest,  τα οποία έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό για ζευγάρια.


 *Sponsored


Προσεγγίστε Niche Markets κατά τη διάρκεια της Έρευνας Αγοράς!

Το Travel by Interest είναι ευρέως γνωστό για τη δημιουργία ειδικών hotel collections, που στοχεύουν συγκεκριμένες εξειδικευμένες αγορές μέσω περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Βοηθήστε το ξενοδοχείο σας να εισέλθει σε νέες αγορές, δημιουργώντας Hotel Content με το Booking Engine σας, στοχεύοντας δημοφιλή keywords που αναζητούν οι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς τους.Διαβαστε περισσοτερα για το TBI for Hotels ή επισκεφθείτε το Travel by Interest

Εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στις μελλοντικές hotel collections μας, επικοινωνήστε με την κα. Στέλλα Ζένιου στο stella@travelbyinterest.com, η οποία θα σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις.

#1: Reethi Faru Resort – Ταξίδι του μέλιτος στις εξωτικές Μαλδίβες

Εμβληματικό και πολυτελές, το Reethi Faru στις Μαλδίβες κατέχει εύκολα μια θέση στην λίστα καθώς το παρθένο φυσικό περιβάλλον του νησιωτικού συμπλέγματος δημιουργεί μια αψεγάδιαστη ρομαντική ατμόσφαιρα. Το Reethi Faru, ωστόσο, αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την ρομαντική/γαμήλια εμπειρία, καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων που προωθούν τον ρομαντισμό εντός του ξενοδοχείου. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ρομαντικό δείπνο επάνω στην χρυσή άμμο, βραδινή περιποίηση στο τζακούζι με ροδοπέταλα και άλλες δραστηριότητες αποκλειστικά για δύο άτομα.

#2: Treehouse Villas – Δραστηριότητες που κάθε ζευγάρι θα λατρέψει

Το δεύτερο ξενοδοχείο/προορισμός βρίσκεται επίσης στην Ασία. Το Ταξίδι του Μέλιτος στις καλαίσθητες TreeHouse Villas στο Koh Yao Noi στην Ταϊλάνδη φαίνεται να είναι πολυτελές και αξέχαστα ρομαντικό. Υπάρχουν τόσα πολλά θαυμάσια πράγματα να κάνετε σε αυτό το ξενοδοχείο ενώ οι φωτογραφίες ζευγαριών σε πιο οικείες στιγμές, όταν, για παράδειγμα, αγκαλιάζονται σε μια κούνια ή μοιράζονται ένα ποτό, σίγουρα σας κάνουν να θέλετε να τις ζήσετε και εσείς.

#3: Mykonos Bliss – Ταξίδι του μέλιτος με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου

Αν υπάρχει μια λέξη που να περιγράφει πλήρως τη ρομαντική εμπειρία/ταξίδι του μέλιτος στο Mykonos Bliss, αυτή θα ήταν η διασκέδαση. Καθώς βρίσκεται στη Μύκονο, ένα νησί όχι τόσο δημοφιλές για ταξίδι του μέλιτος και ρομαντικές διακοπές, το ξενοδοχείο αυτό προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για ζευγάρια που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα οικείο, μόνο για ενήλικες περιβάλλον. Πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις και ανέσεις, θα πιάσετε τον εαυτό σας να μην θέλει να το εγκαταλείψει. Αυτό που μας κέρδισε σε αυτή τη ξενοδοχειακή φωτογράφηση είναι ότι παρουσιάζει μερικές απροσδόκητες ρομαντικές στιγμές, όπως ο μαξιλαροπόλεμος.

#4: Santiago De Alfama Boutique Hotel – Ένα μοναδικά χαλαρωτικό ταξίδι του μέλιτος

Στο Santiago de Alfama τα ζευγάρια χαλαρώνουν, χαλαρώνουν και χαλαρώνουν. Μέσα από τη φωτογράφηση, το ξενοδοχείο αναδεικνύει τις υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρει καθώς και την εξαίσια αρχιτεκτονική του. Dine-in-Bed, τσάι από βότανα πριν από το μασάζ και πολλές ακόμη χαλαρωτικές και αναζωογονητικές εμπειρίες περιμένουν τα ζευγάρια που επιλέγουν να μείνουν εδώ.

#5: Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa – Ηλιοβασίλεμα που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή

Το πρώτο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και δεν είναι στην Καλντέρα;! Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa μπορεί να μην βρίσκεται στην Καλντέρα αλλά οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ζευγάρια που επιδιώκουν την ασυμβίβαστη πολυτέλεια. Ενώ όλες οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν την πολυτελή φύση του resort, εκείνες με το ηλιοβασίλεμα είναι ιδιαίτερα μαγευτικές. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου δεν χρειάζεστε ανθρώπους για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

#Extra: The Sankara Resort – Μια ξεχωριστή διαμονή γεμάτη ροδοπέταλα

Τα ροδοπέταλα αποτελούν μέρος της ταυτόητας του The Sankara Resort. Το ξενοδοχείο αυτό παρουσιάζει μερικές από τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες, ωστόσο, αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το signature ρομαντικό πλωτό πρωινό που δημιουργούν για ζευγάρια.

bottom of page